Beauty In One Click

Acne Buster Mild Cleanser Foam

Rp 65.000 Rp 58.500
4.6 (11)
Why It's Special
Acne Buster mild cleanser foam dengan bahan aktif untuk merawat kulit berjerawat dengan kandungan sa…
Read More
Notable Effects & Ingredients
Acne Free
Pore Care
1
Add to Wishlist
Find in Store
Details
Why It's Special

Acne Buster mild cleanser foam dengan bahan aktif untuk merawat kulit berjerawat dengan kandungan salycilid acid yang mampu mengatasi jerawat yang meradang serta ditambah dengan kandungan cica dan kandungan bakuchiol untuk anti aging dan anti acne serta kandungan anti oksidan BHA.

Notable Effects & Ingredients
Acne Free
Pore Care
Skin Type Match Ingredient
Oily
Good for Oily Skin
Salicylic Acid
allantoin
Dry
Good for Dry Skin
Glycerin
Sensitive
Good for Sensitive Skin
centella asiatica extract
allantoin
Bad for Sensitive Skin
Salicylic Acid
Ingredients Safety
62%
19%
0%
19%
Low Risk
Moderate Risk
High Risk
Unknown
How to Use

Basahi kulit wajah, lalu gunakan Glowing Bright mild cleanser foam dengan usapkan secara halus dan lembut pada area wajah dan juga bagian leher jika perlu lalu keringkan. Gunakan setiap kali anda ingin mencuci muka.

Ingredients
Cocamidopropyl Betaine
Glycerin
Salicylic Acid
Chlorphenesin
Aqua
Disodium Laureth Sulfosuccinate
Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate
centella asiatica extract
Bakuchiol
allantoin
Backhouisa Citriodora Leaf Extract
4.6/5
7
4
0
0
0
11 Reviews
You get 500 points when you write a review
Sort By:
Filter
RATING
5
4
3
2
1
SKIN TYPE
Normal
Dry
Combination
Oily
Sensitive
SKIN CONCERN
Acne
Anti Aging
Dark Spots
Dryness
Sensitive
Oily
Pores
Pregnancy
AGE
Teen
20s
30s
40s
50s
50s+
Reset
Chelichia Megans G
Newbie
Skin TypeSensitive Skin
ConcernBerminyak
Age34
30 September 2022
Bkn kenyal jg nyaman ga bkn kering gt ,,
Foam nya yang banyak tapi gak bikin kulit kering aku suka bgt
Julia aa
Newbie
Age22
02 September 2022
another cleanser yang aku pake , pas banget buat acne prone skin
Yeti Prams
Newbie
Skin TypeCombination Skin
ConcernNoda Hitam
Age25
30 August 2022
Bagus bintang 5 saya kasih penialain buat produknya. Teman saya rekomendasiin mild cleanseer allura buat saya pakai.
Vanes Federick
Newbie
Age16
06 August 2022
Baguss bikin kalem beruntusan ku dan Foam nya yang lumayan banyak gak bikin kulit kering yess
oktaviani santika
Newbie
Skin TypeCombination Skin
ConcernAcne, Noda Hitam, Berminyak
Age23
18 July 2022
another cleanser yang aku pake , pas banget buat acne prone skin
Find in Store
Margo City - Depok - 9pc
Lower Ground Floor (dekat ATM Center)
Jl. Margonda Raya No.358, Kemiri Muka, Kecamatan Beji, Kota Depok, Jawa Barat 16423
10.00-22.00 WIB
View Location
Pakuwon Mall - Surabaya - 6pc
Lower Ground Floor
Jl. Mayjend. Jonosewojo No.2, Babatan, Kec. Wiyung, Kota SBY, Jawa Timur 60227
10:00-22:00 WIB
View Location
My Account
Sign In / Register
Back
Customer Care
Back
About Us
Back
Blog
Back
Tips & Tutorials
Back
Skin Type
Back
Skin Concern
Back
CATEGORIES
Back
CONCERN
Back
BRAND
Back
MAKEUP
Back
SKINCARE
Back
HAIRCARE
Back
BATH & BODY
Back
ACCESSORIES
Back
FRAGRANCE
Back
HEALTH
Back
OTHERS
Back
FACE
Back
EYES
Back
LIPS
Back
CLEANSER
Back
MOISTURIZER
Back
TREATMENT
Back
SUN CARE
Back
SHAMPOO
Back
HAIR STYLING
Back
HAIR TREATMENT
Back
HAIR TOOLS
Back
CLEANSER
Back
BODY CARE
Back
NAILS
Back
OTHERS
Back
MAKEUP BRUSH
Back
FACIAL
Back
MAKEUP TOOLS
Back
MANICURE & PEDICURE
Back
ORGANIZERS
Back
FRAGRANCE
Back
Vitamin & Multivitamin
No Items



I am empty :(

Looks like you haven’t added anything to your cart yet

Subtotal
Rp 0
Checkout Start Shopping