Acneact Witch Hazel & Zinc Gluconate Pore Minimizing Toner

Rp 123.200 Rp 104.720
4.9 (9)
Why It's Special
ERHA ACNEACT WITCH HAZEL & ZINC GLUCONATE PORE MINIMIZING TONER merupakan toner dengan formula pH ba…
Read More
100ml
1
Add to Wishlist
Details
Why It's Special
ERHA ACNEACT WITCH HAZEL & ZINC GLUCONATE PORE MINIMIZING TONER merupakan toner dengan formula pH balance, non-comedogenic, dan non-acnegenic yang digunakan untuk memperbaiki tampilan pori-pori kulit, merawat kulit berjerawat, mengurangi sebum berlebih dengan tetap menjaga kelembapan kulit.
How to Use
Tuangkan pada telapak tangan yang bersih atau tuangkan di atas kapas. Tepuk perlahan pada wajah yang sudah dibersihkan hingga produk diserap oleh kulit pada pagi dan malam hari
Ingredients
Witch Hazel Zinc Gluconate Niacinamide Salicylic Acid (BHA) D-Panthenol
4.9/5
8
1
0
0
0
9 Reviews
You get 500 points when you write a review
Sort By:
Filter
RATING
5
4
3
2
1
SKIN TYPE
Normal
Dry
Combination
Oily
Sensitive
SKIN CONCERN
Acne
Anti Aging
Dark Spots
Dryness
Sensitive
Oily
Pores
Pregnancy
AGE
Teen
20s
30s
40s
50s
50s+
Reset
yoora Aprilia
Newbie
Skin TypeCombination Skin
ConcernAcne, Berminyak, Pori Besar
Age26
15 October 2022
Cepet meresap toner nyaa baguss nih suka deh
Ican Viola
Newbie
Skin TypeNormal Skin
ConcernAnti Aging, Noda Hitam
Age33
15 September 2022
Toner nya cepat meresap ke dalam kulit sa ini
Pidi Ani
Newbie
Age32
08 September 2022
Yang aku rasain setelah 2 Minggu pake kulit aku makin terjaga kelembapan nyaa
Pori pori masih terlihat namun minyak berlebih di muka berkurang sih
Afy y
Newbie
Skin TypeNormal Skin
ConcernNoda Hitam
Age30
31 August 2022
Cepet meresap nyaa
Bikin kulit super lembap dns halus
Bella B.N
Newbie
Age29
31 August 2022
Mudah mer
My Account
Sign In / Register
Back
Customer Care
Back
About Us
Back
Blog
Back
Tips & Tutorials
Back
Skin Type
Back
Skin Concern
Back
CATEGORIES
Back
CONCERN
Back
BRAND
Back
MAKEUP
Back
SKINCARE
Back
HAIRCARE
Back
BATH & BODY
Back
ACCESSORIES
Back
FRAGRANCE
Back
HEALTH
Back
OTHERS
Back
FACE
Back
EYES
Back
LIPS
Back
CLEANSER
Back
MOISTURIZER
Back
TREATMENT
Back
SUN CARE
Back
SHAMPOO
Back
HAIR STYLING
Back
HAIR TREATMENT
Back
HAIR TOOLS
Back
CLEANSER
Back
BODY CARE
Back
NAILS
Back
OTHERS
Back
MAKEUP BRUSH
Back
FACIAL
Back
MAKEUP TOOLS
Back
MANICURE & PEDICURE
Back
ORGANIZERS
Back
FRAGRANCE
Back
Vitamin & Multivitamin
No Items



I am empty :(

Looks like you haven’t added anything to your cart yet

Subtotal
Rp 0
Checkout Start Shopping