Beauty In One Click

Joy

Rp 350.000 Rp 262.500
5.0 (4)
Why It's Special
Beautyblender dengan warna kuning lemon dengan material exclusive aqua-activated membantu mendapatka…
Read More
1
Add to Wishlist
Details
Why It's Special

Beautyblender dengan warna kuning lemon dengan material exclusive aqua-activated membantu mendapatkan flawless look, dan makeup akhir yang flawless dan unbeatable bounce.

How to Use

Wet/Squeeze/Bounce

Ingredients
Aqua
5.0/5
5
0
0
0
0
5 Reviews
You get 500 points when you write a review
Sort By:
Filter
RATING
5
4
3
2
1
SKIN TYPE
Normal
Dry
Combination
Oily
Sensitive
SKIN CONCERN
Acne
Anti Aging
Dark Spots
Dryness
Sensitive
Oily
Pores
Pregnancy
AGE
Teen
20s
30s
40s
50s
50s+
Reset
Julia aa
Newbie
Age22
10 September 2022
Super nyaman di pske nyaaa aku suka banget sih aslii
Warna nya juga kuninng lucu sekali
Bella B.N
Newbie
Age29
23 August 2022
Super nyaman di pske nyaaa aku suka banget sih aslii
Warna nya juga kuninng lucu sekali
Vanes Federick
Newbie
Age16
13 August 2022
kalo ngeblend pakai sponge ini auto flawlesss banget sih jujurr
Alvabenia a
Newbie
Skin TypeCombination Skin
ConcernNoda Hitam, Kulit Kering, Sensitif, Pori Besar
Age22
19 July 2022
warnanya buagus bvangett plus nyaman juga ketika di tap tap ke muka jadi merata betul foundation ya boleh coba yaa di jamin nyaman pake ya besttt deh
My Account
Sign In / Register
Back
Customer Care
Back
About Us
Back
Blog
Back
Tips & Tutorials
Back
Skin Type
Back
Skin Concern
Back
CATEGORIES
Back
CONCERN
Back
BRAND
Back
MAKEUP
Back
SKINCARE
Back
HAIRCARE
Back
BATH & BODY
Back
ACCESSORIES
Back
FRAGRANCE
Back
HEALTH
Back
OTHERS
Back
FACE
Back
EYES
Back
LIPS
Back
CLEANSER
Back
MOISTURIZER
Back
TREATMENT
Back
SUN CARE
Back
SHAMPOO
Back
HAIR STYLING
Back
HAIR TREATMENT
Back
HAIR TOOLS
Back
CLEANSER
Back
BODY CARE
Back
NAILS
Back
OTHERS
Back
MAKEUP BRUSH
Back
FACIAL
Back
MAKEUP TOOLS
Back
MANICURE & PEDICURE
Back
ORGANIZERS
Back
FRAGRANCE
Back
Vitamin & Multivitamin
No Items



I am empty :(

Looks like you haven’t added anything to your cart yet

Subtotal
Rp 0
Checkout Start Shopping