#1 CURATED BEAUTY E-COMMERCE

Defence Barrier pH Cleanser

Rp 235.000 Rp 199.750
5.0 (2)
Why It's Special
Pembersih wajah ini adalah produk yang ringan dengn pH 5,5 yang sangat cocok dan nyaman bagi kesehat…
Read More
Notable Effects & Ingredients
Acne Free
Anti-Aging
Sold Out! Notify Me When Restock
Add to Wishlist
Details
Why It's Special

Pembersih wajah ini adalah produk yang ringan dengn pH 5,5 yang sangat cocok dan nyaman bagi kesehatan kulit. Tidak mengandung bahan-bahan berbahaya bagi kulit untuk membantu kulit anda lebih lembut setiap paginya. Jika kulit anda terasa kering setelah cuci muka, maka anda menemukan produk yang tepat, karena PURITO pH Cleanser sangat melembabkan dan juga membersihkan.

Produk PURITO sudah terdaftar di BPOM

Notable Effects & Ingredients
Acne Free
Anti-Aging
Skin Type Match Ingredient
Oily
Good for Oily Skin
allantoin
Dry
Good for Dry Skin
Butylene Glycol
Sensitive
Good for Sensitive Skin
allantoin
centella asiatica extract
Bad for Sensitive Skin
Citric Acid
Melaleuca Alternifolia leaf oil
Ingredients Safety
74%
9%
0%
17%
Low Risk
Moderate Risk
High Risk
Unknown
How to Use
  1. After first cleansing with makeup remover, use it as a 2nd facial cleanser and morning cleanser.
  2. Take a moderate amount with water to work into a lather.
  3. Apply the foam gently to the skin and massage in circular motions.
  4. Rinse with lukewarm water.
Ingredients
Butylene Glycol
Ethylhexylglycerin
Water
allantoin
Citric Acid
centella asiatica extract
Cocamidopropyl Betaine
Melaleuca Alternifolia leaf oil
Sodium Lauroyl Methyl Isethionate
Disodium EDTA"
Citrus Paradisi (Grapefruit) Fruit Extract
1,2-Hexanediol
5.0/5
2
0
0
0
0
2 REVIEWS
You get 100 points when you write a review

Rating Details

5/5
Effectiveness
5/5
Texture
5/5
Packaging
5/5
Value for Money
Sort By:
FILTER
RATING
5
4
3
2
1
SKIN TYPE
Normal
Dry
Combination
Oily
Sensitive
SKIN CONCERN
Acne
Anti Aging
Dark Spots
Dryness
Sensitive
Oily
Pores
Pregnancy
AGE
Teen
20s
30s
40s
50s
50s+
Reset
dea purwandaya
Verified Buyer
Skin Type
Sensitive Skin
Concern
Acne, Anti Aging, Noda Hitam, Kulit Kering, Sensitif
Age
25
20 November 2020
lightweight everyday cleanser.
baru dipakai beberapa minggu/hampir sebulan, it's one of the nicer cleansers out there. teksturnya gel bening dan ternyata nggak begitu foamy (yang memang preferensiku). has a light citrus scent, di ingredients list-nya sih ada grapefruit extract, mungkin dari situ. selain aku pakai untuk cuci muka, aku pakai juga di area badan yang baru ditato - miniimal stinging sensation, jadi cocok di kulit sensitif.
Lani S
Top Reviewer
Skin Type
Normal Skin
Concern
Acne, Anti Aging, Berminyak, Pori Besar
Age
19
23 October 2020
Purito
Gentel banget di muka bikin haluss lembut dan juga lemab gak bikin kulit kering
Get Free Gift
GWP Defence Barrier pH Cleanser
Minimum Pembelian 1pc dan Rp 1
*Automatically added during checkout
*Gift colour will choosen randomly
*Valid while stock lasts
My Account
Sign In / Register
Back
Customer Care
Back
About Us
Back
CATEGORIES
Back
CONCERN
Back
BRAND
Back
MAKEUP
Back
SKINCARE
Back
HAIRCARE
Back
BATH & BODY
Back
ACCESSORIES
Back
FRAGRANCE
Back
OTHERS
Back
FACE
Back
EYES
Back
LIPS
Back
CLEANSER
Back
MOISTURIZER
Back
TREATMENT
Back
SUN CARE
Back
SHAMPOO
Back
HAIR STYLING
Back
HAIR TREATMENT
Back
HAIR TOOLS
Back
CLEANSER
Back
BODY CARE
Back
NAILS
Back
OTHERS
Back
MAKEUP BRUSH
Back
FACIAL
Back
MAKEUP TOOLS
Back
MANICURE & PEDICURE
Back
ORGANIZERS
Back
FRAGRANCE
No Items



I am empty :(

Looks like you haven’t added anything to your cart yet

Subtotal
Rp 0
Checkout Start Shopping