#1 CURATED BEAUTY E-COMMERCE

Face Fluid Foundation

Rp 118.000 Rp 45.000
3.9 (22)
Why It's Special
Face Foundation Makeup by Focallure is a lightweight foundation treatment thatboosts radiance to lea…
Read More
1
Add to Wishlist
Details
Why It's Special

Face Foundation Makeup by Focallure is a lightweight foundation treatment that
boosts radiance to leave skin silky smooth. 
Specially formulated with a blend of active ingredients to regenerate and repair
skin, whilst reducing visible fine lines and wrinkles.
A natural extract from the Japanese evergreen spicebush minimizes the appearance
of aging and provides antioxidant protection against environmental stresses.
The luxurious foundation boosts elasticity for firmer skin.

3.9/5
10
2
8
2
0
22 REVIEWS
You get 100 points when you write a review

Rating Details

4/5
Long Wear
4/5
Pigmentation
4/5
Texture
4/5
Packaging
4/5
Value for Money
Sort By:
FILTER
RATING
5
4
3
2
1
SKIN TYPE
Normal
Dry
Combination
Oily
Sensitive
SKIN CONCERN
Acne
Anti Aging
Dark Spots
Dryness
Sensitive
Oily
Pores
Pregnancy
AGE
Teen
20s
30s
40s
50s
50s+
Reset
Astried Puspita Sari
Verified Buyer
Skin Type
Normal Skin
Concern
Acne, Noda Hitam, Kulit Kering, Sensitif
Age
28
27 March 2021
Foundation kesukaan
Aku beli dua shades karena bingung lebih cocok yang mana. Beli porcelain dan warm ivory. Ternyata lebih cocok ke porcelain skin tone aku. Mudah diblend kalau pakai sponge, kalau pakai brush dia ada guratan2 gitu. Cuma kalo udh keringetan emg crack.So far sih aku suka yah utk harga segitu ok bgt
Eva Nova
Verified Buyer
Skin Type
Combination Skin
Concern
Acne, Anti Aging, Kulit Kering
Age
39
12 February 2021
Shade Porcelain
Foundie murah meriah tapi lumayan oke kualitasnya, coverage medium to full, lumayan ringan di muka tanpa berasa seperti dempul banget.
Okma Noviana
Top Reviewer
Skin Type
Oily Skin
Concern
Acne, Anti Aging, Noda Hitam, Kulit Kering, Sensitif, Berminyak, Pori Besar
Age
31
30 January 2021
Shade Alabaster
Aku nyobain shade Alabaster, tekstur foundation ga terlalu cair, gampang diblend, coveragenya medium, lumayan nyamarin noda hitam. Tp ga tahan minyak, buat oily skin tetep harus dilayer pake loose powder biar lebih awet. Utk harga segini, kualitasnya lumayan OK kok.
Mutia Rahmah
Skin Type
Combination Skin
Concern
Anti Aging, Kulit Kering, Berminyak
Age
31
26 November 2020
Focallure foundation
Tekturnya lembut pas di aplikasikan ke wajah menurut aku dia lama2 menjadi menyatu di kulit wajah aku.. Tone nya sebenrany lebih terang tapi kalau kita foto bagus banget karna kita terlihat seperti tanpa pori2
Wida Yati
Top Reviewer
Age
26
31 October 2020
Favorit
Menurutku ini full coverage, nutup bekas jerawat dan menyamarkan pori, nahan minyak di wajah meski udah keringetan, oxidizenya juga ga bikin wajahku terlihat gelap setelah 2-3 jam, tone wajahku jadi aman buat digunakan lama di bawah sinar matahari.
My Account
Sign In / Register
Back
Customer Care
Back
About Us
Back
CATEGORIES
Back
CONCERN
Back
BRAND
Back
MAKEUP
Back
SKINCARE
Back
HAIRCARE
Back
BATH & BODY
Back
ACCESSORIES
Back
FRAGRANCE
Back
OTHERS
Back
FACE
Back
EYES
Back
LIPS
Back
CLEANSER
Back
MOISTURIZER
Back
TREATMENT
Back
SUN CARE
Back
SHAMPOO
Back
HAIR STYLING
Back
HAIR TREATMENT
Back
HAIR TOOLS
Back
CLEANSER
Back
BODY CARE
Back
NAILS
Back
OTHERS
Back
MAKEUP BRUSH
Back
FACIAL
Back
MAKEUP TOOLS
Back
MANICURE & PEDICURE
Back
ORGANIZERS
Back
FRAGRANCE
No Items



I am empty :(

Looks like you haven’t added anything to your cart yet

Subtotal
Rp 0
Checkout Start Shopping