#1 CURATED BEAUTY E-COMMERCE

Madagascar Centella Light Cleansing Oil

Rp 137.500 Rp 103.125
4.8 (18)
Why It's Special
A cleansing oil, made with a blend of Centella Oil from Madagascar, the untouched nature, and 6 diff…
Read More
1
Add to Wishlist
Find in Store
Details
Why It's Special

A cleansing oil, made with a blend of Centella Oil from Madagascar, the untouched nature, and 6 different plant based oils, melts away surface impurities and makeup, and cleanses skin with a lightweight formula, leaving skin purified and refreshed.

Skin Type Match Ingredient
Sensitive
Good for Sensitive Skin
centella asiatica extract
Ingredients Safety
80%
10%
0%
10%
Low Risk
Moderate Risk
High Risk
Unknown
How to Use

Using a cleansing oil is the same as using a regular cleanser: Apply a small amount to wet skin, gently massage over face and eye area, rinse thoroughly, and pat skin dry with a soft, clean towel.

Ingredients
Ethylhexylglycerin
Rosa Damascena Flower Oil.
Helianthus Annuus Seed Oil
Olea Europaea Fruit Oil
sorbeth-30 tetraoleate
Pelargonium Graveolens Flower Oil
Simmondsia Chinensis Seed Oil
Cetyl Ethylhexanoate
Ethylhexyl Stearate
centella asiatica extract
citrus aurantium bergamia fruit oil
4.8/5
16
2
1
0
0
19 REVIEWS
You get 100 points when you write a review

Rating Details

5/5
Effectiveness
5/5
Texture
5/5
Packaging
5/5
Value for Money
Sort By:
FILTER
RATING
5
4
3
2
1
SKIN TYPE
Normal
Dry
Combination
Oily
Sensitive
SKIN CONCERN
Acne
Anti Aging
Dark Spots
Dryness
Sensitive
Oily
Pores
Pregnancy
AGE
Teen
20s
30s
40s
50s
50s+
Reset
Marcella Valencia
Verified Buyer
Skin Type
Oily Skin
Concern
Acne, Berminyak, Pori Besar
Age
18
05 May 2021
Light Cleansing Oil Terbaik
bagus banget buat menghapus makeup, teksturnya yang light bikin cleansing oil ini ga greasy, dia gak ada bau gimana-gimana, make up yang waterproff juga jadi gampang hapusnya, berasa leleh make up nya, pas dibilas juga gampang, ga ninggalin rasa lengket aneh, the best light cleansing oil deh...
Afdhal Aqmal
Verified Buyer
Age
21
30 April 2021
Madagascar Centella Light Cleansing Oil
Bagus! Ga pernah nyesel jadi pengguna setia skin1004! Love banget
Ruth Marry
Verified Buyer
Age
19
08 April 2021
Cleansing Oil Bertekstur Light tapi Ampuh Angkat Semua Jenis Kotoran
Awalnya cek skin1004 karena mau beli tonernya, tapi aku oleng ke cleansing oil (karena udah dari lama pengen coba teknik double cleansing). But, karena mukaku berminyak dan gampang jerawatan, aku jadi agak parno nyobain produk yg oily. Akhirnya aku beli travel sizenya. Setelah aku pake sachet yg pertama, langsung secinta itu ????. Dia bener2 bisa bersihin segala jenis kotoran (makeup, komedo, debu) sampe ke pori2. Habis double cleansing pake ini, pori2 langsung samar karena komedo yg nyumbat udh keangkat. Cleansing oil ini pun gampang dibersihin pake air, ga akan ketinggalan di pori2 yang malah bikin komedoan. Sejauh ini cleansing oil terbaik yg pernah aku coba ya dari skin1004 ini
Claudia Yoland Purnomo
Verified Buyer
Skin Type
Combination Skin
Concern
Acne, Anti Aging, Berminyak, Pori Besar
Age
20
03 April 2021
SKIN1004 Cleansing Oil
Enak banget dipakenya, product dipakai waktu muka keadaan kering & dipijat.. setelah itu dibilas dengan air.. muka berasa bersih banget pokoknya..
Astried Puspita Sari
Verified Buyer
Skin Type
Normal Skin
Concern
Acne, Anti Aging, Noda Hitam, Kulit Kering
Age
28
31 March 2021
Tidak sesuai nama produk
Nama produknya light cleansing oil tapi yang aku rasain dia agak medium heavy yah. Kurang enak buat massage muka karena bukan tipikal oil yg licin dan ringan. Agak pliket gitu. Ya untungnya cocok jadi dihabiskan hehehe
Find in Store
Greenlake City - No stock
Greenlake City rukan Cordoba Blok B No. 3
Tuesday-Sunday 10.00-20.00 WIB
View Location
AEON Mall BSD - No stock
Lt.1 diatas Atrium Utama
10.00-21.00 WIB
View Location
AEON Mall JGC - No stock
Lt. 1 didepan Hush Puppies
10.00-21.00 WIB
View Location
My Account
Sign In / Register
Back
Customer Care
Back
About Us
Back
CATEGORIES
Back
CONCERN
Back
BRAND
Back
MAKEUP
Back
SKINCARE
Back
HAIRCARE
Back
BATH & BODY
Back
ACCESSORIES
Back
FRAGRANCE
Back
OTHERS
Back
FACE
Back
EYES
Back
LIPS
Back
CLEANSER
Back
MOISTURIZER
Back
TREATMENT
Back
SUN CARE
Back
SHAMPOO
Back
HAIR STYLING
Back
HAIR TREATMENT
Back
HAIR TOOLS
Back
CLEANSER
Back
BODY CARE
Back
NAILS
Back
OTHERS
Back
MAKEUP BRUSH
Back
FACIAL
Back
MAKEUP TOOLS
Back
MANICURE & PEDICURE
Back
ORGANIZERS
Back
FRAGRANCE
No Items



I am empty :(

Looks like you haven’t added anything to your cart yet

Subtotal
Rp 0
Checkout Start Shopping