#1 CURATED BEAUTY E-COMMERCE

Madagascar Centella Soothing Cream

Rp 220.000 Rp 165.000
5.0 (39)
Why It's Special
This cream is quickly absorbed into the skin to reinforce weakened skin barrier to rebuild strength …
Read More
Notable Effects & Ingredients
Anti-Aging
Brightening
Pore Care
1
Add to Wishlist
Find in Store
Details
Why It's Special

This cream is quickly absorbed into the skin to reinforce weakened skin barrier to rebuild strength and moisture.

Notable Effects & Ingredients
Anti-Aging
Brightening
Pore Care
Skin Type Match Ingredient
Oily
Good for Oily Skin
niacinamide
Sensitive
Good for Sensitive Skin
centella asiatica extract
Ingredients Safety
100%
0%
0%
0%
Low Risk
Moderate Risk
High Risk
Unknown
How to Use

Apply proper amount on face and pat gently with both palms for absorption. Use as last step of skincare routine.

Ingredients
niacinamide
centella asiatica extract
adenosine
Squalane
5.0/5
41
0
0
0
0
41 REVIEWS
You get 100 points when you write a review

Rating Details

5/5
Effectiveness
5/5
Texture
5/5
Packaging
5/5
Value for Money
Sort By:
FILTER
RATING
5
4
3
2
1
SKIN TYPE
Normal
Dry
Combination
Oily
Sensitive
SKIN CONCERN
Acne
Anti Aging
Dark Spots
Dryness
Sensitive
Oily
Pores
Pregnancy
AGE
Teen
20s
30s
40s
50s
50s+
Reset
Rosabelle Sibarani
Verified Buyer
Skin Type
Dry Skin
Concern
Anti Aging, Kulit Kering
Age
28
03 May 2021
Soothing all the way
Kulit aku kering tapi ternyata cocok jg ya pake ini. I esp love it waktu itu habis threading wajah jadinya kulit wajah agak sensitif, pake gel-like product ini sama sekali gak upset the skin. Maybe the only down side texturenya ya, tho ini personal preferenceku aja, love the benefit tho I wish ada yg cream aja texturenya ????
Marcella Valencia
Verified Buyer
Skin Type
Oily Skin
Concern
Acne, Berminyak, Pori Besar
Age
18
27 April 2021
Best Moisturizer I've Try
aku sempet hampir nyerah cari moisturizer yang bagus dan cocok di kulitku yang oily ini, akhirnya setelah baca review aku beli skin1004 madagascar centella soothing cream dan ternyata sebagus itu bagus buat meredakan kemerahanku dan bikin kulitku lembab tanpa membuat berminyak, bener-bener sesuka itu, aku udah berkali-kali coba moisturizer merk lain alhasil malah bikin breakout, aku fix gabakal mau pindah ke lain hati sih kalo soal moisturizer wkwk, pasti bakal repurchase skin1004 madagascar centella soothing cream ini. fyi aku udah repurchase berkali-kali. btw di beautyhaul terus ya aku belinyaaa soalnya mereka suka ada promo yang gamain-main + expnya selalu dapet yang panjang. buat kalian yang cari moisturizer buat kulit oily dan sensitif aku rekomendasiin ini banget...
Benazir Fauzy
Verified Buyer
Skin Type
Dry Skin
Concern
Noda Hitam, Kulit Kering, Sensitif
Age
30
23 April 2021
Madagascar Centella Soothing Cream
Love this soothing cream so much. I have a very dry skin and sensitive. Really easy for me get iritate but this cream helps me a lot. I used this every night, when i woke up in the morning my face feels plum and very moist.

Psstt... this is my 2nd tube!
Indaah Budy
Verified Buyer
Skin Type
Oily Skin
Concern
Acne, Anti Aging, Noda Hitam, Sensitif, Berminyak, Pori Besar
Age
23
21 April 2021
Moisturizer terbaik !!
Please bgt ini discountnya bukan kaleng kaleng+ dpt gratisan ampoule sachet dr first laB dan Serum dr somethinc 5 ml.thankyou????❤
Dan gue udh Cinta banget ama dia(baca: Skin1004 shooting cream) makanya lgsung repurchase yg 75ml.ga ngerti lagi!!! Ini moisturizer beneran calming bgt.se enak ituuu texturenya. Ga lengket. Dan yg paling penting ga bikin muka gue breakout. Secara muka gue acne prone dan susah bgt buat nemu skincare yg cocok. Ga cuma melembabkan, tapi gue ngerasa bekas jerawat perlahan mulai memudar. Ah pokonya suka bgt sama produk ini. Udah pasti bakal repurchase disini lagi .thankyou beautyhaulindo❤❤
Yaya K
Verified Buyer
Age
26
21 April 2021
Madagascar Centella Soothing Cream
Ini bagus banget, melembabkan dan meredakan jerawat, ukurannya jg besar jd hemat
Find in Store
Greenlake City - No stock
Greenlake City rukan Cordoba Blok B No. 3
Tuesday-Sunday 10.00-20.00 WIB
View Location
AEON Mall BSD - No stock
Lt.1 diatas Atrium Utama
10.00-21.00 WIB
View Location
AEON Mall JGC - No stock
Lt. 1 didepan Hush Puppies
10.00-21.00 WIB
View Location
My Account
Sign In / Register
Back
Customer Care
Back
About Us
Back
CATEGORIES
Back
CONCERN
Back
BRAND
Back
MAKEUP
Back
SKINCARE
Back
HAIRCARE
Back
BATH & BODY
Back
ACCESSORIES
Back
FRAGRANCE
Back
OTHERS
Back
FACE
Back
EYES
Back
LIPS
Back
CLEANSER
Back
MOISTURIZER
Back
TREATMENT
Back
SUN CARE
Back
SHAMPOO
Back
HAIR STYLING
Back
HAIR TREATMENT
Back
HAIR TOOLS
Back
CLEANSER
Back
BODY CARE
Back
NAILS
Back
OTHERS
Back
MAKEUP BRUSH
Back
FACIAL
Back
MAKEUP TOOLS
Back
MANICURE & PEDICURE
Back
ORGANIZERS
Back
FRAGRANCE
No Items



I am empty :(

Looks like you haven’t added anything to your cart yet

Subtotal
Rp 0
Checkout Start Shopping