#1 CURATED BEAUTY E-COMMERCE

Valipcious Velvet Matte (Glee)

Rp 79.000 Rp 63.200
5.0 (3)
Why It's Special
Lip cream yang menghasilkan warna yang intens Sangat ringan di bibir dan tidak membuat kering Long …
Read More
Notable Effects & Ingredients
Anti-Aging
UV Protection
1
Add to Wishlist
Details
Why It's Special
  • Lip cream yang menghasilkan warna yang intens
  • Sangat ringan di bibir dan tidak membuat kering
  • Long lasting hingga seharian (kecuali makan makanan berminyak)
  • Mengandung Vitamin E dan Shea Butter untuk menjaga kelembaban bibir
Notable Effects & Ingredients
Anti-Aging
UV Protection
Skin Type Match Ingredient
Oily
Good for Oily Skin
Titanium Dioxide
Bad for Oily Skin
Butyrospermum Parkii Butter
Dry
Good for Dry Skin
tocopheryl acetate
Sensitive
Good for Sensitive Skin
Titanium Dioxide
Ingredients Safety
57%
21%
5%
17%
Low Risk
Moderate Risk
High Risk
Unknown
How to Use

Swipe the lipstick from the center of your Cupid’s bow out to the corner of your upper lip. Repeat on the other side of your upper lip. Then, position your lipstick in the center of your bottom lip and spread it out to the corner of your bottom lip on each side.

Ingredients
Phenoxyethanol
Fragrance
silica
tocopheryl acetate
MICA
ISODODECANE
ACRYLATES/POLYTRIMETHYLSILOXYMETHACRYLATE COPOLYMER
Cyclopentasiloxane
Titanium Dioxide
Silica Dimethyl Silylate
Disteardimonium Hectorite
Cyclohexasiloxane
Caprylic/Capric Triglyceride
Sorbitan Sesquioleate
Diisostearyl Malate
Trimethylsiloxysilicate
POLYPROPYLSILSESQUIOXANE
Polyethylene
Cyclotetrasiloxane
Dimethiconol Stearate
Butyl Acrylate/Hydroxypropyl Dimethicone Acrylate Copolymer
Butyrospermum Parkii Butter
Cyclomethicone
Ethylbenzene.
5.0/5
3
0
0
0
0
3 REVIEWS
You get 100 points when you write a review

Rating Details

5/5
Long Wear
5/5
Pigmentation
5/5
Texture
5/5
Packaging
5/5
Value for Money
Sort By:
FILTER
RATING
5
4
3
2
1
SKIN TYPE
Normal
Dry
Combination
Oily
Sensitive
SKIN CONCERN
Acne
Anti Aging
Dark Spots
Dryness
Sensitive
Oily
Pores
Pregnancy
AGE
Teen
20s
30s
40s
50s
50s+
Reset
rica lucya faninta
Age
24
31 March 2020
mizzu lip gloss
lip gloss dari mizzu bagus banget, bisa nutupi warna bibir yg gelap, aku beli pas iseng" pengen coba lip gloss gitu, dan aku beli lah produk lip gloss dari mizzu, best banget pokok nya????
Alifia Ainun
Age
23
31 March 2020
Lipcream
aku suka banget packagingnya wkwk khas mizzu banget. aku punya shade yang bliss, dan warnanya peachy gituu. teksturnya creamy dan finishnya matte tapi ga bikin kering, gilzz sih formulanya.
Stephanie Ursulla
Verified Buyer
Age
25
31 March 2020
PIGMENTED LIPCREAM
Awalnya iseng nyobain lipcream Mizzu punya temanku.. karena dia ngoleksi semua produk make up Mizzu, eh aku malah jatuh cinta dalam sekali swatch ke bibir????. Warnanya pigmented, namun bukan pigmented yang lebay.. ringan di bibir dan yang terpenting terjangkau hehe.. besoknya aku langsung beli lipcream ini. Will repurchase it soon????
My Account
Sign In / Register
Back
Customer Care
Back
About Us
Back
CATEGORIES
Back
CONCERN
Back
BRAND
Back
MAKEUP
Back
SKINCARE
Back
HAIRCARE
Back
BATH & BODY
Back
ACCESSORIES
Back
FRAGRANCE
Back
OTHERS
Back
FACE
Back
EYES
Back
LIPS
Back
CLEANSER
Back
MOISTURIZER
Back
TREATMENT
Back
SUN CARE
Back
SHAMPOO
Back
HAIR STYLING
Back
HAIR TREATMENT
Back
HAIR TOOLS
Back
CLEANSER
Back
BODY CARE
Back
NAILS
Back
OTHERS
Back
MAKEUP BRUSH
Back
FACIAL
Back
MAKEUP TOOLS
Back
MANICURE & PEDICURE
Back
ORGANIZERS
Back
FRAGRANCE
No Items



I am empty :(

Looks like you haven’t added anything to your cart yet

Subtotal
Rp 0
Checkout Start Shopping