Beauty In One Click

Oil Free Loose Powder

Rp 89.000 Rp 35.000
4.6 (16)
Why It's Special
Loose Powder to create a flawless finish for your makeup Silky smooth application makes your face l…
Read More
No.03
No.01
No.02
Sold Out! Notify Me When Restock
Add to Wishlist
Details
Why It's Special
  • Loose Powder to create a flawless finish for your makeup
  • Silky smooth application makes your face look healthy and radiant all day  
  • Minimizing pores and fine lines 
  •  Super oil-absorbing, long-lasting
4.6/5
100% REPURCHASE
11
4
1
0
0
16 Reviews
You get 100 points when you write a review

Rating Details

5/5
Long Wear
5/5
Pigmentation
5/5
Texture
5/5
Packaging
5/5
Value for Money
Sort By:
Filter
RATING
5
4
3
2
1
SKIN TYPE
Normal
Dry
Combination
Oily
Sensitive
SKIN CONCERN
Acne
Anti Aging
Dark Spots
Dryness
Sensitive
Oily
Pores
Pregnancy
AGE
Teen
20s
30s
40s
50s
50s+
Reset
Masita Rachmawati
Silver Squad
Skin TypeOily Skin
ConcernAcne, Noda Hitam, Berminyak
Age20
29 December 2021
3/5
Long Wear
4/5
Pigmentation
3/5
Texture
4/5
Packaging
5/5
Value for Money
FOCALLURE Oil Free Loose Powder
Cukup bagus buat nge set, juga oil control nya bagus, terjangkau, kalau misal buat make up yang gak terlalu heavy bisa karena dia agak kurang maksimal kalau dipakai buat yang waktu agak lama
Adhisty Damayantie
Silver Squad
Skin TypeCombination Skin
ConcernAcne, Noda Hitam, Sensitif, Berminyak, Pori Besar
Age28
19 August 2021
5/5
Long Wear
5/5
Pigmentation
5/5
Texture
5/5
Packaging
5/5
Value for Money
Shade 01
Beneran bagus, penyelamat dikala gak make up an, sehabis pake morning skincare routine tampolin loose powder ini udah cukup ngecover muka kok :) cuman untuk warna kulit aku yang kuning langsat pemakaian shade 01 ini keputihan sihhh, jadi kayak balita abis mandi pakein bedak tabur sore-sore gitu hihihi, aku bakalan repurchase untuk shade yang lain...
Siska Stania
Silver Squad
Skin TypeCombination Skin
ConcernNoda Hitam, Berminyak
Age22
30 January 2021
5/5
Long Wear
5/5
Pigmentation
5/5
Texture
5/5
Packaging
5/5
Value for Money
Loose Powder
Dari segi harga affordable dan rekomendasi banget si. Untuk coveragenyaa lumayan dan dia tahan lama jugaa untuk seharian
Okma Noviana
Gold Squad
Skin TypeOily Skin
ConcernAcne, Anti Aging, Noda Hitam, Kulit Kering, Sensitif, Berminyak, Pori Besar
Age32
30 January 2021
4/5
Long Wear
4/5
Pigmentation
4/5
Texture
4/5
Packaging
4/5
Value for Money
Shade 01
Aku pake shade 01, yg light. Bikin muka kelihatan lebih cerah, ga keputihan di aku. Butirannya lumayan halus utk harga segini. Puffnya jg lumayan. Lumayan nutup noda jerawat, apply ini setelah foundation will be good. Cocok buat daily and simple make up. Good.
Lisda P
Gold Squad
Age26
28 January 2021
5/5
Long Wear
5/5
Pigmentation
5/5
Texture
5/5
Packaging
5/5
Value for Money
FOCALLURE Oil Free Loose Powder
Untuk loose powder dengan harga segini, recommend. Gampang aplikasiin nya, puff nya lembut. Tempat bedaknya kecil jadi bisa dibuat untuk traveling. Cukup coverage untuk menutupi bekas jerawat.
My Account
Sign In / Register
Back
Customer Care
Back
About Us
Back
CATEGORIES
Back
CONCERN
Back
BRAND
Back
MAKEUP
Back
SKINCARE
Back
HAIRCARE
Back
BATH & BODY
Back
ACCESSORIES
Back
FRAGRANCE
Back
OTHERS
Back
FACE
Back
EYES
Back
LIPS
Back
CLEANSER
Back
MOISTURIZER
Back
TREATMENT
Back
SUN CARE
Back
SHAMPOO
Back
HAIR STYLING
Back
HAIR TREATMENT
Back
HAIR TOOLS
Back
CLEANSER
Back
BODY CARE
Back
NAILS
Back
OTHERS
Back
MAKEUP BRUSH
Back
FACIAL
Back
MAKEUP TOOLS
Back
MANICURE & PEDICURE
Back
ORGANIZERS
Back
FRAGRANCE
No Items



I am empty :(

Looks like you haven’t added anything to your cart yet

Subtotal
Rp 0
Checkout Start Shopping