#1 CURATED BEAUTY E-COMMERCE

Perfect Bright BB Powder

Rp 23.000 Rp 20.700
4.0 (3)
Why It's Special
Wardah Perfect Bright BB Powder dengan 7 Bright Mattifying Benefits merupakan bedak tabur yang ringa…
Read More
Notable Effects & Ingredients
Anti-Aging
Brightening
Pore Care
UV Protection
1
Add to Wishlist
Details
Why It's Special

Wardah Perfect Bright BB Powder dengan 7 Bright Mattifying Benefits merupakan bedak tabur yang ringan dan halus, memberikan tampilan instant whitening (cerah seketika) dengan hasil matte dan dapat membantu mengontrol minyak agar wajah bebas kilap hingga 8 jam.

Notable Effects & Ingredients
Anti-Aging
Brightening
Pore Care
UV Protection
Skin Type Match Ingredient
Oily
Good for Oily Skin
niacinamide
Titanium Dioxide
Zinc Oxide
Sensitive
Good for Sensitive Skin
Titanium Dioxide
Ingredients Safety
12%
34%
6%
48%
Low Risk
Moderate Risk
High Risk
Unknown
How to Use

Aplikasikan pada wajah yang telah menggunakan skin care. Anda bisa menggunakan jari, spons, maupun kuas untuk membaurkan produk ini.

Ingredients
Phenoxyethanol
Fragrance
niacinamide
silica
CI 77491
CI 77492
Cyclopentasiloxane
Titanium Dioxide
Zinc Oxide
CI 77499
Talc
METHICONE
CI 77891.
Com (Zea Mays) Strach
Synthetic
Fluorphologopite
Triethoxycaprylysilane
Cyclotetrasiloxane
4.0/5
0
3
0
0
0
3 REVIEWS
You get 100 points when you write a review

Rating Details

4/5
Long Wear
4/5
Pigmentation
4/5
Texture
4/5
Packaging
4/5
Value for Money
Sort By:
FILTER
RATING
5
4
3
2
1
SKIN TYPE
Normal
Dry
Combination
Oily
Sensitive
SKIN CONCERN
Acne
Anti Aging
Dark Spots
Dryness
Sensitive
Oily
Pores
Pregnancy
AGE
Teen
20s
30s
40s
50s
50s+
Reset
Wida Yati
Top Reviewer
Age
26
31 October 2020
UV Filter
Ada kandungan uv filternya. Ada gliternya dikit tapi ga cetar atau lebay gitu jadi bikin lebih flawless matte, kece di wajah. Packagingya kaya bedak tabur baby
Nur Fazrin Vieaulia
Top Reviewer
Skin Type
Normal Skin
Age
24
30 October 2020
Its okay
Aku suka bedaknya cukup coverage dan cocok dipakai daily. Cuma agak kurang suka packagingnya sih. Emang kurang suka yg bentuknya begini. Tapi mau coba aja hehe
Kimberly Imanuella
Top Reviewer
Skin Type
Oily Skin
Concern
Acne, Noda Hitam, Berminyak, Pori Besar
Age
23
11 September 2020
Okayy
Lumayan deh buat dipake sehari hari kalo keluar bentaran aja ????????
My Account
Sign In / Register
Back
Customer Care
Back
About Us
Back
CATEGORIES
Back
CONCERN
Back
BRAND
Back
MAKEUP
Back
SKINCARE
Back
HAIRCARE
Back
BATH & BODY
Back
ACCESSORIES
Back
FRAGRANCE
Back
OTHERS
Back
FACE
Back
EYES
Back
LIPS
Back
CLEANSER
Back
MOISTURIZER
Back
TREATMENT
Back
SUN CARE
Back
SHAMPOO
Back
HAIR STYLING
Back
HAIR TREATMENT
Back
HAIR TOOLS
Back
CLEANSER
Back
BODY CARE
Back
NAILS
Back
OTHERS
Back
MAKEUP BRUSH
Back
FACIAL
Back
MAKEUP TOOLS
Back
MANICURE & PEDICURE
Back
ORGANIZERS
Back
FRAGRANCE
No Items



I am empty :(

Looks like you haven’t added anything to your cart yet

Subtotal
Rp 0
Checkout Start Shopping