Beauty In One Click

Sensibio Double Cleansing - H2O Pump 500ml Micellar Water & Gel Moussant 100ml

Rp 399.000 Rp 359.100
5.0 (5)
Why It's Special
Sensibio H2O Micellar Water adalah pembersih wajah tanpa bilas untuk kulit sensitif, menjaganya agar…
Read More
1
Add to Wishlist
Details
Why It's Special

Sensibio H2O Micellar Water adalah pembersih wajah tanpa bilas untuk kulit sensitif, menjaganya agar sehat, nyaman dan membersihkan dari make-up dan polusi & Sensibio Gel Moussant adalah pembersih wajah berbasis gel dengan teknologi micellar untuk kulit sensitif hingga kulit yang mudah teriritasi. Mampu membersihkan dan membantu meningkatkan hidrasi alami kulit.

How to Use

Soak a cotton pad with Bioderma and gently wipe to remove makeup from the face and eyes. Use a cotton swab dipped in Bioderma to clean up eyeliner and lipstick.

Ingredients
AQUA/WATER/EAU PEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES FRUCTOOLIGOSACCHARIDES MANNITOL XYLITOL RHAMNOSE CUCUMIS SATIVUS (CUCUMBER) FRUIT EXTRACT PROPYLENE GLYCOL CETRIMONIUM BROMIDE DISODIUM EDTA. [BI 446]
5.0/5
100% REPURCHASE
5
0
0
0
0
5 Reviews
You get 100 points when you write a review

Rating Details

5/5
Effectiveness
5/5
Texture
5/5
Packaging
5/5
Value for Money
Sort By:
Filter
RATING
5
4
3
2
1
SKIN TYPE
Normal
Dry
Combination
Oily
Sensitive
SKIN CONCERN
Acne
Anti Aging
Dark Spots
Dryness
Sensitive
Oily
Pores
Pregnancy
AGE
Teen
20s
30s
40s
50s
50s+
Reset
Ranggita Saraswati
Silver Squad
Skin TypeDry Skin
ConcernAcne, Anti Aging, Sensitif
Age31
06 June 2021
5/5
Effectiveness
5/5
Texture
5/5
Packaging
5/5
Value for Money
Micellar water terbaik
Always love using this product! Great value for money too~
Pratiwi Pipit
Diamond Squad
Skin TypeDry Skin
ConcernAcne, Anti Aging, Pori Besar
Age32
14 February 2021
5/5
Effectiveness
5/5
Texture
5/5
Packaging
5/5
Value for Money
Bioderma
Duo ini emang mantull di kulit akuu seseneng itu kulit aku jadi halus
Firma Adetya
Silver Squad
Skin TypeCombination Skin
ConcernAnti Aging, Kulit Kering
Age38
30 January 2021
5/5
Effectiveness
5/5
Texture
5/5
Packaging
5/5
Value for Money
Sensibio Double Cleansing - H2O Pump 500ml Micellar Water & Gel Moussant 100ml
Setia dengan pembersih ini sudah lebih dari 2 tahun. Tuntas bersihkan make up, wajah bersih, moist dan recommended buat kulit sensitif. Love it !
Okma Noviana
Gold Squad
Skin TypeOily Skin
ConcernAcne, Anti Aging, Noda Hitam, Kulit Kering, Sensitif, Berminyak, Pori Besar
Age32
23 January 2021
5/5
Effectiveness
5/5
Texture
5/5
Packaging
5/5
Value for Money
DUO COMBO SUPER!!!!
Ini sih duo combo yg ga bisa dicuekin guys. Gel moussantnya bakal bersihin wajah km dr segala macam kotoran di wajah, mulai dr sisa polusi, make up, kulit mati, bahkan minyak di wajah. Bikin wajah bersih tp tetep jaga kelembaban alami kulit. Klo micellar waternya ga ush ditanya lg deh ya. Yg pasti bakal bantu kita bersihin make up mulai dr light make up, bold make up, sm waterproof make up bakal ilang sm micellar water ini, karena no alkohol, no paraben, no allergen, so kita ga ush khawatir klo kulit bakalan iritasi atau kemerahan. Love!!!
Arinda Eterna Prayety
Silver Squad
Skin TypeSensitive Skin
ConcernAcne, Noda Hitam, Berminyak
Age21
20 November 2020
5/5
Effectiveness
5/5
Texture
5/5
Packaging
5/5
Value for Money
Must have items
Terbaik buat kulit aku yang sensitive wajib bawa kemana mana!
My Account
Sign In / Register
Back
Customer Care
Back
About Us
Back
CATEGORIES
Back
CONCERN
Back
BRAND
Back
MAKEUP
Back
SKINCARE
Back
HAIRCARE
Back
BATH & BODY
Back
ACCESSORIES
Back
FRAGRANCE
Back
OTHERS
Back
FACE
Back
EYES
Back
LIPS
Back
CLEANSER
Back
MOISTURIZER
Back
TREATMENT
Back
SUN CARE
Back
SHAMPOO
Back
HAIR STYLING
Back
HAIR TREATMENT
Back
HAIR TOOLS
Back
CLEANSER
Back
BODY CARE
Back
NAILS
Back
OTHERS
Back
MAKEUP BRUSH
Back
FACIAL
Back
MAKEUP TOOLS
Back
MANICURE & PEDICURE
Back
ORGANIZERS
Back
FRAGRANCE
No Items



I am empty :(

Looks like you haven’t added anything to your cart yet

Subtotal
Rp 0
Checkout Start Shopping