Beauty In One Click

Madagascar Centella Ampoule Foam 125ml

4.9/5
100
4
1
0
0
5/5
Effectiveness
5/5
Texture
5/5
Packaging
5/5
Value for Money
You get 500 points when you write a review



Details
Why It's Special
This Madagascar Centella Ampoule Foam cleanser contains Centella Asiatica Extract, a symbol of purity in Madagascar and plant-based cleansing ingredients with pH level of 5.
 
HOW TO USE:
Dispense an appropriate amount onto palms and rub together to create bubbles.
Gently massage the face and rinse with lukewarm water.
 
INGREDIENTS:
Centella Asiatica Extract from Madagascar(30%), Sodium Cocoyl Isethionate, Glycerin, Water(Aqua/Eau), Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Coco-Betaine, Potassium Cocoyl Glycinate, 1,2-Hexanediol, Sodium Chloride, Potassium Cocoate, Potassium Benzoate, Polyquaternium-67, Citric Acid, Dextrin, Sodium Bicarbonate, Theobroma Cacao(Cocoa) Extract, Disodium EDTA, Sodium Acetate, Butylene Glycol, Coptis Chinensis Root Extract, Sodium Hyaluronate, Eclipta Prostrata Extract, Coccinia Indica Fruit Extract
For extrernal use only. Stop using if irritation occurs. Keep out of reach of children.
 
NA26191205932
How to Use
 
Dispense an appropriate amount onto palms and rub together to create bubbles.
Gently massage the face and rinse with lukewarm water.
Ingredients
Centella Asiatica Extract from Madagascar(30%), Sodium Cocoyl Isethionate, Glycerin, Water(Aqua/Eau), Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Coco-Betaine, Potassium Cocoyl Glycinate, 1,2-Hexanediol, Sodium Chloride, Potassium Cocoate, Potassium Benzoate, Polyquaternium-67, Citric Acid, Dextrin, Sodium Bicarbonate, Theobroma Cacao(Cocoa) Extract, Disodium EDTA, Sodium Acetate, Butylene Glycol, Coptis Chinensis Root Extract, Sodium Hyaluronate, Eclipta Prostrata Extract, Coccinia Indica Fruit Extract
For extrernal use only. Stop using if irritation occurs. Keep out of reach of children.
4.9/5
100
4
1
0
0
105 Reviews
You get 500 points when you write a review
Sort By:
Filter
RATING
5
4
3
2
1
SKIN TYPE
Normal
Dry
Combination
Oily
Sensitive
SKIN CONCERN
Acne
Anti Aging
Dark Spots
Dryness
Sensitive
Oily
Pores
Pregnancy
AGE
Teen
20s
30s
40s
50s
50s+
Reset
Rahayu Subekti
Newbie
Skin TypeCombination Skin
ConcernAcne, Anti Aging, Pori Besar
Age29
25 March 2022
Sabun Muka Irit dan Efektif
Ini ya sabun muka yang meskipun cukup mahal tapi oke banget. Dari segi volume oke dan dari segi efektif nya juga oke banget. Volumenya 125 ml ini bisa buat 2 bulan lebih kayaknya karena dia bentuknya juga agak padat dan pakai sebiji jagung aja udah cukup banget buat semua makanya Irit banget. Busanya juga ga begitu banyak kok dan ada sedikit baunya tapi ga mengganggu. Ini di mukaku yg oily kombinasi sedikit bikin kering setahnya tapi ga ganggu kok karena ga sampe bikin ketarik gitu dan masih ketolong kalau seteltnya pake toner.
lingkan lingga
Warrior
Skin TypeOily Skin
ConcernAcne, Noda Hitam, Berminyak, Pori Besar
Age34
16 March 2022
enak sabun mukanya
aku emang pake serangkaian produk skin1004. salah satunya sabun mukanya yg menurutku sih enak dipakenya, bersih tapi gak bikin kulit ketarik. ibuku yg kulit mukanya super kering kerontang coba pake ini dan tiap abis cuci muka katanya enak gak kering dimuka tapi bersih juga. bagus deh pokoknya.
Ratna sari Puspitaloka
Newbie
Skin TypeDry Skin
ConcernAcne, Anti Aging, Kulit Kering, Berminyak
Age33
29 January 2021
Skin1004 madagascar centela ampoule foam
Suka banget zuzur .. ini cocok banget di aku kulit ku yang ada beruntusan nya sembuh dong
Lisda P
Newbie
Age27
27 January 2021
SKIN1004 Madagascar Centella Ampoule Foam
Teksturnya creamy, almost like a scrub. Ada busa, tp ga sebanyak itu. Lebih ke busa creamy gitu. Tiap kali pakai ini kulit berasa agak kering, tapi jerawat dan kemerahan di kulit jadi agak kalem setelah pake ini
Hanif Hasnaa
Newbie
Skin TypeCombination Skin
ConcernAnti Aging, Sensitif, Berminyak, Pori Besar
Age24
24 January 2021
SKIN1004 Madagascar Centella Ampoule Foam 125ml
udh 4x repurchased dan gabisa pake yang lain karna cocok bgt buat muka aku yang oily dan sensitif
Find in Store
Greenlake City - No stock
Greenlake City rukan Cordoba Blok B No. 3
Tuesday-Sunday 10.00-20.00 WIB
View Location
AEON Mall BSD - No stock
Lt.1 diatas Atrium Utama
10.00-22.00 WIB
View Location
AEON Mall JGC - No stock
Lt. 1 didepan Hush Puppies
10.00-22.00 WIB
View Location
My Account
Sign In / Register
Back
Customer Care
Back
About Us
Back
Blog
Back
Tips & Tutorials
Back
Skin Type
Back
Skin Concern
Back
CATEGORIES
Back
CONCERN
Back
BRAND
Back
MAKEUP
Back
SKINCARE
Back
HAIRCARE
Back
BATH & BODY
Back
ACCESSORIES
Back
FRAGRANCE
Back
HEALTH
Back
OTHERS
Back
FACE
Back
EYES
Back
LIPS
Back
CLEANSER
Back
MOISTURIZER
Back
TREATMENT
Back
SUN CARE
Back
SHAMPOO
Back
HAIR STYLING
Back
HAIR TREATMENT
Back
HAIR TOOLS
Back
CLEANSER
Back
BODY CARE
Back
NAILS
Back
OTHERS
Back
MAKEUP BRUSH
Back
FACIAL
Back
MAKEUP TOOLS
Back
MANICURE & PEDICURE
Back
ORGANIZERS
Back
FRAGRANCE
Back
Vitamin & Multivitamin
No Items



I am empty :(

Looks like you haven’t added anything to your cart yet

Subtotal
Rp 0
Checkout Start Shopping