#1 CURATED BEAUTY E-COMMERCE

SUPERSTAR Eyeshadow Palette

Rp 176.000
4.9 (34)
Why It's Special
Born to be a Superstar⋆ You only need This versatile palette to change your world! A beautiful mix…
Read More
1
Add to Wishlist
Find in Store
Details
Why It's Special

Born to be a Superstar

You only need This versatile palette to change your world!

A beautiful mix of 12 Wearable Neutral-Glam shades.

The perfect balance of matte and metallic finishes make it a go-to-palette for everyone at every skill level (No, You Don't Need Cardio to Blend! :p ).

Get everything you need to blend, highlight, & transition without wearing the same look twice!

 

SHADE NAMES:

HYBRID / Metallic Blue-Green

VALERIE / Matte Purple-Brown

CLEO/ Matte Burnt Orange

ZERO / Matte Blackest Black

RAYZ / Metallic Bronze

MINOR / Matte Brick Red

HOOMAN / Matte Warm Brown

COVET / Matte Milo

PREPPY / Matte Lilac

MARTHA / Matte Milky White

SLAY/ Matte Ice Milk Tea

FLAWS / Shimmer White Pearl

How to Use

 

4.9/5
33
0
0
1
0
34 REVIEWS
You get 100 points when you write a review

Rating Details

5/5
Long Wear
5/5
Pigmentation
5/5
Texture
5/5
Packaging
5/5
Value for Money
Sort By:
FILTER
RATING
5
4
3
2
1
SKIN TYPE
Normal
Dry
Combination
Oily
Sensitive
SKIN CONCERN
Acne
Anti Aging
Dark Spots
Dryness
Sensitive
Oily
Pores
Pregnancy
AGE
Teen
20s
30s
40s
50s
50s+
Reset
indri Bayu rachmawati
Age
23
19 April 2021
Superstar
Harga nya pas bgt untuk aku anak kostan. Dg hasil yang WOW bgt sih. Warna warna nya udh pasti kepake semua dan keluar bgt wrnanya, nyata gitu sekali oles doang. Dan klo kena keringet ya tetap on aja gak luntur. Suka bgt sih sama superstar eyeshadow palette nya ❤
Gyar Sugiharti
Top Reviewer
Skin Type
Normal Skin
Concern
Acne, Noda Hitam, Kulit Kering
Age
30
30 March 2021
Superstar eyeshadow pallete
Parahh cinta banget sama eye shadow palette ini super pigmented cakep cakep pula warnanyaa
Ratna sari Puspitaloka
Top Reviewer
Skin Type
Dry Skin
Concern
Acne, Anti Aging, Kulit Kering, Berminyak
Age
31
31 January 2021
Somethinc
Demi apa beps ini super pigmented warna nya cantik cantik
Di bikin look buat natural daily oke , di bikij look bold oke segala masuk warna nya
Okma Noviana
Top Reviewer
Skin Type
Oily Skin
Concern
Acne, Anti Aging, Noda Hitam, Kulit Kering, Sensitif, Berminyak, Pori Besar
Age
31
23 January 2021
HOOMAN PALETTE
Suka bgt sm warna2 yg ada di Palette HOOMAN, kumpulan warnanya dominan matte brown gt. Emang aku cantik dan cocok klo pake warna kyk brown, brick, and yg ada hint2 cokelatnya gt. Warnanya bikin muka kelihatan lebih cerah gt, kelihatan seger. Formulanya enggak powdery jg, lumayan pigmented, jd pakenya tipis2 aja guys biar ga kelihatan menor.
Salbyah Govina
Verified Buyer
Skin Type
Dry Skin
Concern
Acne, Pori Besar
Age
28
30 December 2020
SUPERSTAR Eyeshadow Palette
Warnanya banyak dan variatif..
Gak perlu pusing pikir banyak pallete..
Karna nude disini ada peach ada pink pun ada..
Love it
Find in Store
Greenlake City - 7pc
Greenlake City rukan Cordoba Blok B No. 3
Tuesday-Sunday 10.00-20.00 WIB
View Location
AEON Mall BSD - 4pc
Lt.1 diatas Atrium Utama
10.00-21.00 WIB
View Location
AEON Mall JGC - 9pc
Lt. 1 didepan Hush Puppies
10.00-21.00 WIB
View Location
My Account
Sign In / Register
Back
Customer Care
Back
About Us
Back
CATEGORIES
Back
CONCERN
Back
BRAND
Back
MAKEUP
Back
SKINCARE
Back
HAIRCARE
Back
BATH & BODY
Back
ACCESSORIES
Back
FRAGRANCE
Back
OTHERS
Back
FACE
Back
EYES
Back
LIPS
Back
CLEANSER
Back
MOISTURIZER
Back
TREATMENT
Back
SUN CARE
Back
SHAMPOO
Back
HAIR STYLING
Back
HAIR TREATMENT
Back
HAIR TOOLS
Back
CLEANSER
Back
BODY CARE
Back
NAILS
Back
OTHERS
Back
MAKEUP BRUSH
Back
FACIAL
Back
MAKEUP TOOLS
Back
MANICURE & PEDICURE
Back
ORGANIZERS
Back
FRAGRANCE
No Items



I am empty :(

Looks like you haven’t added anything to your cart yet

Subtotal
Rp 0
Checkout Start Shopping