Sweet Dreams Non Alcohol Antibacterial Hair Mist

Rp 39.000
4.9 (11)
Why It's Special
The first 4-in-1 NON ALCOHOL Antibacterial Hair Mist in Indonesia! • Kills 99.9% of Germs, Bacteri…
Read More
20ml
55ml
1
Add to Wishlist
Details
Why It's Special
The first 4-in-1 NON ALCOHOL Antibacterial Hair Mist in Indonesia!

• Kills 99.9% of Germs, Bacteria, & Microorganisms
• Strengthens hair with Hydrolyzed Keratin & Vitamin B5
• Heat protectant against sun damage and hair tools
• Refreshes hair and body with alcohol-free fragrance: WHITE MUSK & BERGAMOT

- No Alcohol (DOES NOT DAMAGE HAIR)
- No Colorant
- Antibacterial
- Frizz - free
- Hydrating
- Lightweight formula

SAFE FOR:
✓ Pregnant woman
✓ Breastfeeding mothers
✓ Children and Teens
___________________

Hair Mist Antibakteri 4-in-1 NON ALKOHOL pertama di Indonesia!

• Membunuh 99,9% Kuman, Bakteri, & Mikroorganisme
• Memperkuat rambut dengan Hydrolyzed Keratin & Vitamin B5
• Pelindung terhadap panas dan kerusakan akibat sinar matahari dan peralatan rambut
• Menyegarkan rambut dan tubuh dengan wewangian bebas alkohol: WHITE MUSK & BERGAMOT

- Tanpa Alkohol (TIDAK MERUSAK RAMBUT)
- Tanpa Pewarna
- Antibakteri
- Anti - Kusut
- Menghidrasi
- Formula ringan

AMAN UNTUK:
✓ Wanita hamil
✓ Ibu menyusui
✓ Anak-anak dan Remaja
Skin Type Match Ingredient
Dry
Good for Dry Skin
Panthenol
Butylene Glycol
Sensitive
Good for Sensitive Skin
Panthenol
Ingredients Safety
43%
37%
10%
10%
Low Risk
Moderate Risk
High Risk
Unknown
How to Use
How To Use: - Spray 10 - 15 cm away from hair to kill bacteria, reduce frizz & moisturize. Leave it to dry. Can be used on dry or damp hair. - For additional results, spray all over body to enjoy a refreshing fragrance. - Listen to your favourite song from our Lolly Lab playlist & enjoy your day! ___________________ Cara Penggunaan: - Semprotkan 10 - 15 cm dari rambut untuk membunuh bakteri, mengurangi kusut & melembabkan. Biarkan hingga kering. Dapat digunakan pada rambut kering atau basah. - Untuk hasil tambahan, semprotkan ke seluruh tubuh untuk menikmati keharuman yang menyegarkan. - Dengarkan lagu favorit Anda dari daftar putar lagu Lolly Lab kami & nikmati hari Anda!
Ingredients
Aqua
polysorbate 80
PEG-40 Hydrogenated Castor Oil
Fragrance
Phenoxyethanol
Cetylpyridinium Chloride
Panthenol
Disodium Edta
Ethylhexylglycerin
hydrolyzed keratin
Butylene Glycol
4.9/5
10
1
0
0
0
11 Reviews
You get 500 points when you write a review
Sort By:
Filter
RATING
5
4
3
2
1
SKIN TYPE
Normal
Dry
Combination
Oily
Sensitive
SKIN CONCERN
Acne
Anti Aging
Dark Spots
Dryness
Sensitive
Oily
Pores
Pregnancy
AGE
Teen
20s
30s
40s
50s
50s+
Reset
yoora Aprilia
Newbie
Skin TypeCombination Skin
ConcernAcne, Berminyak, Pori Besar
Age26
30 October 2022
Suka banget wanginya kayak Gucci Guilty parfum tapi harganya murah
Julia aa
Newbie
Age22
06 October 2022
Formula antibacterial hair mistnya ini sangat ringan jadinya saya ngerasa setelah pakai hair mist nya ini bersih dan rambut tidak jadi ontok atau kering
Ana Suhana
Newbie
Age34
04 October 2022
Baru coba 2 hari ini sih belum bisa memastikan bagus apa tidak nya
Chelichia Megans G
Newbie
Skin TypeSensitive Skin
ConcernBerminyak
Age34
30 September 2022
Suka pake juga pakai catokan soalnya jadi ngak keset2 rambutnya. Menurut aku tahan 6 jam kira " di rambut
Yeti Prams
Newbie
Skin TypeCombination Skin
ConcernNoda Hitam
Age26
29 August 2022
Formula antibacterial hair mistnya ini sangat ringan jadinya saya ngerasa setelah pakai hair mist nya ini bersih dan rambut tidak jadi ontok atau kering
My Account
Sign In / Register
Back
Customer Care
Back
About Us
Back
Blog
Back
Tips & Tutorials
Back
Skin Type
Back
Skin Concern
Back
CATEGORIES
Back
CONCERN
Back
BRAND
Back
MAKEUP
Back
SKINCARE
Back
HAIRCARE
Back
BATH & BODY
Back
ACCESSORIES
Back
FRAGRANCE
Back
HEALTH
Back
OTHERS
Back
FACE
Back
EYES
Back
LIPS
Back
CLEANSER
Back
MOISTURIZER
Back
TREATMENT
Back
SUN CARE
Back
SHAMPOO
Back
HAIR STYLING
Back
HAIR TREATMENT
Back
HAIR TOOLS
Back
CLEANSER
Back
BODY CARE
Back
NAILS
Back
OTHERS
Back
MAKEUP BRUSH
Back
FACIAL
Back
MAKEUP TOOLS
Back
MANICURE & PEDICURE
Back
ORGANIZERS
Back
FRAGRANCE
Back
Vitamin & Multivitamin
No Items



I am empty :(

Looks like you haven’t added anything to your cart yet

Subtotal
Rp 0
Checkout Start Shopping