1727 PowderBleu Soft Powder Brush

Rp 483.890
5.0 (4)
Sold Out! Notify Me When Restock
Add to Wishlist
Find in Store
Details
Why It's Special

Known for its fine filaments, luxurious softness, and flawless powder application, blue squirrel hair is the one of the rarest and softest bristles used in prestige makeup brushes.

Our FauxBleu™ Technology uses synthetic bristles engineered to perform as well as blue squirrel hair.

  • combination of soft, long tapered + unique wavy bristles 
  • optimized for layering powders without disrupting makeup already applied

The large tapered head of the Soft Powder Brush is designed for flawless application of powder bronzers and highlighters.

5.0/5
4
0
0
0
0
4 Reviews
You get 500 points when you write a review
Sort By:
Filter
RATING
5
4
3
2
1
SKIN TYPE
Normal
Dry
Combination
Oily
Sensitive
SKIN CONCERN
Acne
Anti Aging
Dark Spots
Dryness
Sensitive
Oily
Pores
Pregnancy
AGE
Teen
20s
30s
40s
50s
50s+
Reset
Desi Maryati
Newbie
Skin TypeCombination Skin
ConcernAcne, Anti Aging, Noda Hitam, Kulit Kering, Pori Besar
Age27
30 March 2023
selalu gak pernah ngecewain sebagus itu produk brush nya
Julia aa
Newbie
Age24
27 October 2022
Super super super halussss bangettt
Sukaa banget aku sama produk brush nya RT selalu gak pernah ngecewain sebagus itu produk brush nya beauty blend nyaa
Junita Ittaq
Newbie
Skin TypeNormal Skin
ConcernAnti Aging, Noda Hitam, Pori Besar
Age32
21 March 2022
Real techniques
Super super super halussss bangettt
Sukaa banget aku sama produk brush nya RT selalu gak pernah ngecewain sebagus itu produk brush nya beauty blend nyaa
Cheristine Wohangara
Newbie
Age40
27 December 2018
Kece bngt! ????
Pas jln ke toko Beautyhaul, emang niat nyari kuas buat powder, bronzer, highlighter and ceritanya uda milih2 3 kuas gt, then I saw this brush. Cantik banget!! And baca klo ini kuas bs buat bronzer and highlighter, ak langsung baca review bntr di website Real Techniques then ak putusin untuk beli nih kuas. Pas ak coba pertama kali, ngerti deh knp dia diblg kuas yg work best buat make-up yg powdery gt! Ngangkat banget untuk produk powder gt, uda gt cantik bngt kuasnya. Keren! And Beauty Haul ksh hrg oke bngt! ???? Thanks! Love this brush so much!
Find in Store
Green Lake City
Rukan Cordoba - Blok B No. 3
Jl Green Lake City Boulevard,
Kec. Cipondoh, Kota Tangerang,
Banten 15147
11.00 - 19.00 WIB
View Location
My Account
Sign In / Register
Back
Customer Care
Back
About Us
Back
Blog
Back
Tips & Tutorial
Back
Tipe Kulit
Back
Permasalahan Kulit
Back
CATEGORIES
Back
CONCERN
Back
BRAND
Back
MAKEUP
Back
SKINCARE
Back
HAIRCARE
Back
BATH & BODY
Back
ACCESSORIES
Back
FRAGRANCE
Back
HEALTH
Back
OTHERS
Back
FACE
Back
EYES
Back
LIPS
Back
CLEANSER
Back
MOISTURIZER
Back
TREATMENT
Back
SUN CARE
Back
SHAMPOO
Back
HAIR STYLING
Back
HAIR TREATMENT
Back
HAIR TOOLS
Back
CLEANSER
Back
BODY CARE
Back
NAILS
Back
OTHERS
Back
MAKEUP BRUSH
Back
FACIAL
Back
MAKEUP TOOLS
Back
MANICURE & PEDICURE
Back
ORGANIZERS
Back
BODY FRAGRANCE
Back
HAIR FRAGRANCE
Back
OTHER FRAGRANCE
Back
Vitamin & Multivitamin
No Items



I am empty :(

Looks like you haven’t added anything to your cart yet

Subtotal
Rp 0
Checkout Start Shopping