#5004 Essential Mini 4pc Travel Brush Set

Rp 175.000
4.7 (6)
Sold Out! Notify Me When Restock
Add to Wishlist
Details
Why It's Special

The Armando Caruso Basic 4 Pieces Brush Set contains four professional quality brushes for the face. Ultimately used to apply liquid, cream and powder formulas, this brush set is ideal for all-over makeup application. Featuring unique two-layer bristles, this brush set enable you to achieve silky, flawless finish.

Set includes:
-- Multipurpose Brush - Uniform blending of powder products. Can be used for powder or blush.
-- Foundation Brush - Typically used for foundation application. Apply liquid or cream products such as foundation or creamer then blend them out smoothly.
-- Eyeshadow Brush - Even application of eyeshadow. Glide across the lid for even application.
-- Brow brush - Defines eyebrow. Typically used to apply powder and gel products to brows using a sketching motion to achieve a hair-like effect.
-- Zipper Pouch - To Store your brushes for on-the-go application and to prevent brushes from catching dirts and impurities.

4.7/5
4
2
0
0
0
6 Reviews
You get 500 points when you write a review
Sort By:
Filter
RATING
5
4
3
2
1
SKIN TYPE
Normal
Dry
Combination
Oily
Sensitive
SKIN CONCERN
Acne
Anti Aging
Dark Spots
Dryness
Sensitive
Oily
Pores
Pregnancy
AGE
Teen
20s
30s
40s
50s
50s+
Reset
Amira Sulastri
Newbie
Skin TypeDry Skin
ConcernAnti Aging, Noda Hitam
Age36
28 March 2023
kualitasnya oke punya. walaupun mini tapi ini tu bener bener berfungsi banget kuasnya ga bohongan . wana eyeshadow jadi ngeblend . ga nyesel deh beli nya . malah pengen beli lagi
Julia aa
Newbie
Age24
05 September 2022
t Suka sm bruah set ini, packaginfnya simple, ukurannya travel freindly, brushnya lumayan lengkap klo buat kebutuhan travel yg ga bisa bawa banyak brush. Bulunya lumayan halus, hasil make upnya jg lumayan pake brush ini, harganya terjangkau.
Vanes Federick
Newbie
Age18
06 August 2022
lumayan sudah one sett Suka sm bruah set ini, packaginfnya simple, ukurannya travel freindly, brushnya lumayan lengkap klo buat kebutuhan travel yg ga bisa bawa banyak brush. Bulunya lumayan halus, hasil make upnya jg lumayan pake brush ini, harganya terjangkau.
Alvabenia a
Warrior
Skin TypeCombination Skin
ConcernNoda Hitam, Kulit Kering, Sensitif, Pori Besar
Age24
07 July 2022
personally aku sangat cocok dengan brand ini sih kualitas produknya juga okay banget semuanya super rekomen!
Vania Yang
Newbie
Skin TypeDry Skin
ConcernKulit Kering, Sensitif, Berminyak, Pori Besar
Age19
04 July 2022
produk ini tuh bagus banget cocok banget diaku dan menurut aku untuk harga segini sangat sangat worth the price untuk dibeli sih, harus bangett cobain & purchaseee
My Account
Sign In / Register
Back
Customer Care
Back
About Us
Back
Blog
Back
Tips & Tutorial
Back
Tipe Kulit
Back
Permasalahan Kulit
Back
CATEGORIES
Back
CONCERN
Back
BRAND
Back
MAKEUP
Back
SKINCARE
Back
HAIRCARE
Back
BATH & BODY
Back
ACCESSORIES
Back
FRAGRANCE
Back
HEALTH
Back
OTHERS
Back
FACE
Back
EYES
Back
LIPS
Back
CLEANSER
Back
MOISTURIZER
Back
TREATMENT
Back
SUN CARE
Back
SHAMPOO
Back
HAIR STYLING
Back
HAIR TREATMENT
Back
HAIR TOOLS
Back
CLEANSER
Back
BODY CARE
Back
NAILS
Back
OTHERS
Back
MAKEUP BRUSH
Back
FACIAL
Back
MAKEUP TOOLS
Back
MANICURE & PEDICURE
Back
ORGANIZERS
Back
BODY FRAGRANCE
Back
HAIR FRAGRANCE
Back
OTHER FRAGRANCE
Back
Vitamin & Multivitamin
No Items



I am empty :(

Looks like you haven’t added anything to your cart yet

Subtotal
Rp 0
Checkout Start Shopping