Advanced Night Repair SYNCHRONIZED Multi Recovery Complex 75 ml

Rp 2.275.000 Rp 2.090.000
5.0 (6)
Notable Effects & Ingredients
Anti-Aging
Brightening
75ml Large
Sold Out! Notify Me When Restock
Add to Wishlist
Details
Why It's Special

Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II (1oz/30ml)

Product Details

Powerful nighttime renewal for radiant, youthful-looking skin. Instantly adds radiance. Intensely hydrates.

Advanced Night Repair significantly reduces the look of key signs of aging.

It maximizes the power of skin's natural nighttime renewal with our exclusive ChronoluxCB™ Technology. Also includes Hyaluronic Acid, nature’s “moisture magnet,” to help lock in moisture.

Lines and wrinkles look significantly reduced. More than 75% of women felt their skin looked more youthful in just 4 weeks. Skin feels smoother, hydrated, stronger. 82% felt their skin was immediately hydrated. Skin looks younger, radiant, more even toned. 83% felt their skin looked healthier, fresher, more rested in just 4 weeks.

 

Notable Effects & Ingredients
Anti-Aging
Brightening
Skin Type Match Ingredient
Dry
Good for Dry Skin
Butylene Glycol
Sodium Hyaluronate
Glycerin
tocopheryl acetate
Sensitive
Good for Sensitive Skin
Bisabolol
Ingredients Safety
63%
20%
0%
17%
Low Risk
Moderate Risk
High Risk
Unknown
How to Use
  • Apply a drop on each fingertip of one hand.
  • Touch fingertips of both hands together.
  • Massage serum over face and neck, starting at the center, outward.
Ingredients
Aqua
Bifida Ferment Lysate
PEG-8
Propanediol
Bis-PEG-18 Methyl Ether Dimethyl Silane
Methyl Gluceth-20
Glycereth-26
PEG-75
Butylene Glycol
Tripeptide-32
Sodium Hyaluronate
Yeast Extract\Faex\Extrait De Levure
Lactobacillus Ferment
Anthemis Nobilis (Chamomile) Flower Extract
Hydrolyzed Algin
Pantethine
Caffeine
Lecithin
Sodium Rna
Bisabolol
Squalane
Glycerin
Caprylyl Glycol
Choleth-24
Hydrogenated Lecithin
Jojoba Wax Peg-120 Esters
tocopheryl acetate
carbomer
Triethanolamine
Tetrasodium Edta
BHT
xanthan gum
POTASSIUM SORBATE
Disodium Edta
Phenoxyethanol
CI 14700
5.0/5
6
0
0
0
0
6 Reviews
You get 500 points when you write a review
Sort By:
Filter
RATING
5
4
3
2
1
SKIN TYPE
Normal
Dry
Combination
Oily
Sensitive
SKIN CONCERN
Acne
Anti Aging
Dark Spots
Dryness
Sensitive
Oily
Pores
Pregnancy
AGE
Teen
20s
30s
40s
50s
50s+
Reset
Vanes Federick
Newbie
Age17
26 August 2022
kulit auto glowing sehat cerahh plumpyyy
Vania Yang
Warrior
Skin TypeDry Skin
ConcernKulit Kering, Sensitif, Berminyak, Pori Besar
Age18
22 July 2022
Muka mulus kaya gaada pori2, lembab juga Apalagi kalo besoknya mau full make up, wah cuco meong deh pasti muka muluuuus banget kaya abis pake sleeping mask. Ga heran banyak yg suka sama serum ini
Nindy Permaisuri
Newbie
Skin TypeSensitive Skin
ConcernAcne, Anti Aging, Noda Hitam, Sensitif, Berminyak, Pori Besar
Age29
02 September 2021
Skincare andalan sebelum local bermunculan
Saat local brand skincare belum banyak yag bermunculan aku selalu pakai ini, karn angebantu wajah jadi lebih ternutrisi. Memang harganya pricy banget tapi saat itu hanya ini yang terpercaya dan rata-rata skincare memang mahal2. Jadi dari pada cari2 yang lain dan buang uang banyak ketika gak cocok, jadi setelah aku coba ini dal cocok selalu stay ajah sama product ini.
Trisya Mika
Newbie
Skin TypeCombination Skin
ConcernAcne, Anti Aging, Berminyak
Age20
11 April 2020
Bagos
Rekomen banget buat pake ini karena sangat enak dan nyaman untuk dipakai trus teksturenya juga very very good banget jadi aku suka banget pake ini dan juga wangi bgt.
Melati Isyantika
Newbie
Skin TypeCombination Skin
ConcernAnti Aging, Noda Hitam, Berminyak, Pori Besar
Age27
05 February 2020
ter❤️
Ni serum terbuat dari apaya bagus banget suer, sampe makenya aja dikit2 disayang sayang wkwkwk aku pake berdua sama mamah sih, awalnya iseng sekali dua kali pake eh ko bagus? Muka mulus kaya gaada pori2, lembab juga Apalagi kalo besoknya mau full make up, wah cuco meong deh pasti muka muluuuus banget kaya abis pake sleeping mask. Ga heran banyak yg suka sama serum ini
My Account
Sign In / Register
Back
Customer Care
Back
About Us
Back
Blog
Back
Tips & Tutorials
Back
Skin Type
Back
Skin Concern
Back
CATEGORIES
Back
CONCERN
Back
BRAND
Back
MAKEUP
Back
SKINCARE
Back
HAIRCARE
Back
BATH & BODY
Back
ACCESSORIES
Back
FRAGRANCE
Back
HEALTH
Back
OTHERS
Back
FACE
Back
EYES
Back
LIPS
Back
CLEANSER
Back
MOISTURIZER
Back
TREATMENT
Back
SUN CARE
Back
SHAMPOO
Back
HAIR STYLING
Back
HAIR TREATMENT
Back
HAIR TOOLS
Back
CLEANSER
Back
BODY CARE
Back
NAILS
Back
OTHERS
Back
MAKEUP BRUSH
Back
FACIAL
Back
MAKEUP TOOLS
Back
MANICURE & PEDICURE
Back
ORGANIZERS
Back
FRAGRANCE
Back
Vitamin & Multivitamin
No Items



I am empty :(

Looks like you haven’t added anything to your cart yet

Subtotal
Rp 0
Checkout Start Shopping