Beauty In One Click

Aloe Propolis Soothing Gel

Rp 270.000 Rp 148.500
4.9 (7)
Why It's Special
ALOE PROPOLIS SOOTHING GEL is tested under dermatological control. The product contains Aloe Vera, r…
Read More
100 ml
Sold Out! Notify Me When Restock
Add to Wishlist
Find in Store
Details
Why It's Special

ALOE PROPOLIS SOOTHING GEL is tested under dermatological control. The product contains Aloe Vera, rich in Polysaccharides and Propolis Extract, well known for its soothing properties. This soothing gel leaves skin refreshed and hydrated.

How to Use

After cleansing, toning and using treatment products, dispense the gel into the palm of the hand. Smooth or pat over skin, until fully absorbed. Follow with SPF during the day or use it as your last skincare step at night.

Ingredients

Aloe Barbadensis Leaf Water, Butylene Glycol, Aqua (Water), Pentylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Glycerin, Propolis Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Betaine, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Portulaca Oleracea Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Allantoin, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Zanthoxylum Piperitum Fruit Extract, Pulsatilla Koreana Extract, Usnea Barbata (Lichen) Extract, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Arginine

4.9/5
6
1
0
0
0
7 Reviews
You get 500 points when you write a review
Sort By:
Filter
RATING
5
4
3
2
1
SKIN TYPE
Normal
Dry
Combination
Oily
Sensitive
SKIN CONCERN
Acne
Anti Aging
Dark Spots
Dryness
Sensitive
Oily
Pores
Pregnancy
AGE
Teen
20s
30s
40s
50s
50s+
Reset
Yasinta Nur Laila Azizah
Newbie
Skin TypeCombination Skin
ConcernAcne, Anti Aging, Noda Hitam, Berminyak, Pori Besar
Age23
31 January 2022
Moisturizer
Hasilnya di kulit ku, Shooting Gel ini benar-benar melembabkan kulit, sensasi pertama yangaku rasakan adalah lembab dan segar di wajah, Cepat meresap di kulit, ringan, tidak lengket, tidak ada whitecast, dan saat digunakan pagi dan sore tidak terasa panas di wajah. Melembabkan di malam hari juga sangat baik, setelah menggunakannya sangat bersyukur tidak tumbuh jerawat baru di wajah. Teksturnya watery gel, mudah diaplikasikan, mudah menyerap, sama sekali tidak ada kesan lengket yang tertinggal setelah digunakan, ringan di wajah,
debra kusuma
Newbie
Skin TypeCombination Skin
ConcernAcne, Anti Aging, Noda Hitam, Pori Besar
Age27
29 January 2022
Best moist
Aku suka banget iniii buat moisturizer, udah repurchased 3x
Besttt
Viska Tri Oktaviani
Newbie
Skin TypeCombination Skin
ConcernAcne, Pori Besar
Age23
09 January 2022
Aloe gel ternyaman
Ini aloe gel favoriteku! Teksturnya enak dan bikin lembab muka, bikin kulit instant glow klo pake ini di pagi hari
Reny Akhsanu
Newbie
Skin TypeCombination Skin
ConcernAcne, Sensitif, Pori Besar
Age24
30 November 2021
Ter debest buat kulit kombinasi ataupun oily
Please kalian haruspunya ini, awalnya takut gak habis karena mas PAO nya cuma 6 bulan, tapi ternyata malah kepake trus saking nyamnnya suwer, sekarang udah habis - bis. Buat kulit sensitif aman banget, gak bikin jerawatn juga, brutusan malah sembuh. NO fragrance, NO alcohol and i luv it, non comedogenic. Teksturnya gel watery langsung merata dan cepet meresap
Yasmin Azzahra
Newbie
Skin TypeOily Skin
ConcernAcne, Berminyak, Pori Besar
Age17
18 October 2021
Benton????
Ini salah satu pelembab yg ga neko² hasilnya dan sesuai claim nya sebagai moisturizer dan awet jg niii
Find in Store
Greenlake City - No stock
Greenlake City rukan Cordoba Blok B No. 3
Tuesday-Sunday 10.00-20.00 WIB
View Location
My Account
Sign In / Register
Back
Customer Care
Back
About Us
Back
Blog
Back
Tips & Tutorials
Back
Skin Type
Back
Skin Concern
Back
CATEGORIES
Back
CONCERN
Back
BRAND
Back
MAKEUP
Back
SKINCARE
Back
HAIRCARE
Back
BATH & BODY
Back
ACCESSORIES
Back
FRAGRANCE
Back
HEALTH
Back
OTHERS
Back
FACE
Back
EYES
Back
LIPS
Back
CLEANSER
Back
MOISTURIZER
Back
TREATMENT
Back
SUN CARE
Back
SHAMPOO
Back
HAIR STYLING
Back
HAIR TREATMENT
Back
HAIR TOOLS
Back
CLEANSER
Back
BODY CARE
Back
NAILS
Back
OTHERS
Back
MAKEUP BRUSH
Back
FACIAL
Back
MAKEUP TOOLS
Back
MANICURE & PEDICURE
Back
ORGANIZERS
Back
FRAGRANCE
Back
Vitamin & Multivitamin
No Items



I am empty :(

Looks like you haven’t added anything to your cart yet

Subtotal
Rp 0
Checkout Start Shopping