PRO Duo Brow Brush

Rp 110.889
4.9 (7)
Why It's Special
Achieve the look you want with these easy-to-use accessories: Lash Comb Lash Curler Precision Tweez…
Read More
1
Add to Wishlist
Details
Why It's Special

Achieve the look you want with these easy-to-use accessories:

  • Lash Comb
  • Lash Curler
  • Precision Tweezers
  • Lash Applicator
4.9/5
6
1
0
0
0
7 Reviews
You get 500 points when you write a review
Sort By:
Filter
RATING
5
4
3
2
1
SKIN TYPE
Normal
Dry
Combination
Oily
Sensitive
SKIN CONCERN
Acne
Anti Aging
Dark Spots
Dryness
Sensitive
Oily
Pores
Pregnancy
AGE
Teen
20s
30s
40s
50s
50s+
Reset
Julia aa
Newbie
Age22
05 September 2022
Ngebantu banget kalo mau pake produk alis yg berbentuk powder yg sisi satunya untuk mengaplikasikan produk alisnya, yg satunya lagi untuk ngeblend
Yeti Prams
Newbie
Skin TypeCombination Skin
ConcernNoda Hitam
Age25
31 August 2022
Gampang di gunakan tidak berat. Saya selalu suka sama bulu mata ardell. Nyaman banget dipakainya.
Alvabenia a
Newbie
Skin TypeCombination Skin
ConcernNoda Hitam, Kulit Kering, Sensitif, Pori Besar
Age22
07 July 2022
personally aku sangat cocok dengan brand ini sih kualitas produknya juga okay banget semuanya super rekomen!
Vania Yang
Warrior
Skin TypeDry Skin
ConcernKulit Kering, Sensitif, Berminyak, Pori Besar
Age18
04 July 2022
produk ini tuh bagus banget cocok banget diaku dan menurut aku untuk harga segini sangat sangat worth the price untuk dibeli sih, harus bangett cobain & purchaseee
Michelle Japar
Newbie
Skin TypeCombination Skin
ConcernAcne
Age23
31 May 2020
Bagus
Ngebantu banget kalo mau pake produk alis yg berbentuk powder yg sisi satunya untuk mengaplikasikan produk alisnya, yg satunya lagi untuk ngeblend
My Account
Sign In / Register
Back
Customer Care
Back
About Us
Back
Blog
Back
Tips & Tutorials
Back
Skin Type
Back
Skin Concern
Back
CATEGORIES
Back
CONCERN
Back
BRAND
Back
MAKEUP
Back
SKINCARE
Back
HAIRCARE
Back
BATH & BODY
Back
ACCESSORIES
Back
FRAGRANCE
Back
HEALTH
Back
OTHERS
Back
FACE
Back
EYES
Back
LIPS
Back
CLEANSER
Back
MOISTURIZER
Back
TREATMENT
Back
SUN CARE
Back
SHAMPOO
Back
HAIR STYLING
Back
HAIR TREATMENT
Back
HAIR TOOLS
Back
CLEANSER
Back
BODY CARE
Back
NAILS
Back
OTHERS
Back
MAKEUP BRUSH
Back
FACIAL
Back
MAKEUP TOOLS
Back
MANICURE & PEDICURE
Back
ORGANIZERS
Back
FRAGRANCE
Back
Vitamin & Multivitamin
No Items



I am empty :(

Looks like you haven’t added anything to your cart yet

Subtotal
Rp 0
Checkout Start Shopping