#1 CURATED BEAUTY E-COMMERCE

Bio-Renew Deep Cleanser 100g

Rp 65.000 Rp 58.000
4.7 (7)
Why It's Special
Infused with Bio Energy Complex to help rejuvenate and refresh skin upon cleansing Soap-free formula…
Read More
1
Add to Wishlist
Find in Store
Details
Why It's Special

Infused with Bio Energy Complex to help rejuvenate and refresh skin upon cleansing Soap-free formula effectively cleanses impurities and dirt in pores Nourishes and smoothens skin with Royal Jelly and herbal nutrients while cleansing No tight feeling after wash, skin becomes softer and finer

4.7/5
6
0
1
0
0
7 REVIEWS
You get 100 points when you write a review

Rating Details

5/5
Effectiveness
5/5
Texture
5/5
Packaging
5/5
Value for Money
Sort By:
FILTER
RATING
5
4
3
2
1
SKIN TYPE
Normal
Dry
Combination
Oily
Sensitive
SKIN CONCERN
Acne
Anti Aging
Dark Spots
Dryness
Sensitive
Oily
Pores
Pregnancy
AGE
Teen
20s
30s
40s
50s
50s+
Reset
annisa ayu addiana
Skin Type
Combination Skin
Concern
Kulit Kering, Sensitif, Berminyak, Pori Besar
Age
33
22 February 2021
Cleanser Super Lembut Tanpa Sabun
Buat yang gak suka efek kulit kering dan ketarik setelah cuci muka dengan face wash, ganti deh cleansernya ke bio-essence ini. Mungkin saat digunakan terasa kurang bersih, karena dia ga ada busanya, tapi sebenernya dia bagus banget pembersihannya. aku sudah pakai 1 bulan lebih dan ga ada masalah jerawat atau komedo berlebih, artinya cleanser ini bekerja dengan baik (untuk pengguna makeup tetap pakai 1st cleanser oil base ya..)
Febria Vita
Skin Type
Normal Skin
Concern
Kulit Kering
Age
16
22 February 2021
Bio-Renew Deep Cleanser 100g
Ini sih bener" cocok bngt dikulit aku bisa kelihatan cerah gitu dan halus
Pratiwi Pipit
Top Reviewer
Skin Type
Dry Skin
Concern
Acne, Anti Aging, Pori Besar
Age
31
14 February 2021
Bio essence
Cleanser yang bener bener bikin cocok di kulit aku dan bikin muka ku cerah ya ini seneng banget bisa nemuin cleanser yang beneran cocok di kulit aku
Kimberly Imanuella
Top Reviewer
Skin Type
Oily Skin
Concern
Acne, Noda Hitam, Berminyak, Pori Besar
Age
23
10 September 2020
Good
Sempet cobain punya mama, aku pake sih biasa aja ga ada rasa apa apa, tapi kata mama ini enak bikin kulit bersih tanpa rasa ketarik gitu
Putri giri Pidia bhakti
Top Reviewer
Skin Type
Dry Skin
Concern
Acne
Age
26
17 August 2020
Bio essence
Beli ini awak karna kena racun nya jovi adhiguna
Begitu awak coba laaah baguss kali
Bikin kulit awak lembut dan lembab juga
Engga bikin kulit kering beb
Find in Store
Greenlake City - No stock
Greenlake City rukan Cordoba Blok B No. 3
Tuesday-Sunday 10.00-19.00 WIB
View Location
My Account
Sign In / Register
Back
Customer Care
Back
About Us
Back
CATEGORIES
Back
CONCERN
Back
BRAND
Back
MAKEUP
Back
SKINCARE
Back
HAIRCARE
Back
BATH & BODY
Back
ACCESSORIES
Back
FRAGRANCE
Back
OTHERS
Back
FACE
Back
EYES
Back
LIPS
Back
CLEANSER
Back
MOISTURIZER
Back
TREATMENT
Back
SUN CARE
Back
SHAMPOO
Back
HAIR STYLING
Back
HAIR TREATMENT
Back
HAIR TOOLS
Back
CLEANSER
Back
BODY CARE
Back
NAILS
Back
OTHERS
Back
MAKEUP BRUSH
Back
FACIAL
Back
MAKEUP TOOLS
Back
MANICURE & PEDICURE
Back
ORGANIZERS
Back
FRAGRANCE
No Items



I am empty :(

Looks like you haven’t added anything to your cart yet

Subtotal
Rp 0
Checkout Start Shopping