#1 CURATED BEAUTY E-COMMERCE

Face Powder 30 gr

Rp 249.000
4.9 (9)
Why It's Special
Award-winning Face Powder is a loose powder that sets the complexion with fine, satiny textures. It …
Read More
1
Add to Wishlist
Details
Why It's Special
Award-winning Face Powder is a loose powder that sets the complexion with fine, satiny textures. It delivers poreless, filtered-skin effect that elevates your natural look in an instant.

Multi-purpose Light Beige complements light and medium skin tones easily. The shade is translucent, making it versatile for either baking and highlighting your best features. Hello, flawless look!
Ingredients Safety
37%
25%
0%
38%
Low Risk
Moderate Risk
High Risk
Unknown
How to Use
How to use: • Use the Face Powder after applying foundation. • Pour a small amount of powder on the cover lid, then swipe the puff. • Tap the powder lightly all over your face using the provided puff or powder brush, then press more firmly. • Fold the puff in half for small or narrow areas to give you more control.
Ingredients
Phenoxyethanol
silica
CI 77491
CI 77499
Talc
Aluminum Starch Octenylsuccinate
Boron Nitride
Isopropyl Titanium Triisostearate
4.9/5
9
1
0
0
0
10 REVIEWS
You get 100 points when you write a review

Rating Details

5/5
Long Wear
5/5
Pigmentation
5/5
Texture
5/5
Packaging
5/5
Value for Money
Sort By:
FILTER
RATING
5
4
3
2
1
SKIN TYPE
Normal
Dry
Combination
Oily
Sensitive
SKIN CONCERN
Acne
Anti Aging
Dark Spots
Dryness
Sensitive
Oily
Pores
Pregnancy
AGE
Teen
20s
30s
40s
50s
50s+
Reset
Pratiwi Pipit
Top Reviewer
Skin Type
Dry Skin
Concern
Acne, Anti Aging, Pori Besar
Age
31
14 February 2021
Blp face powder
Okee naguss di kulit ku yang lumayaj oily ini lumayab nempel
Ratna sari Puspitaloka
Top Reviewer
Skin Type
Dry Skin
Concern
Acne, Anti Aging, Kulit Kering, Berminyak
Age
31
31 January 2021
Blp beauty
Face powder favorite dari akhir bulan desember karna bagus gak powdery udah gitu si packaging nya aman banget dari tumpeh tumpeh
Nabila nisariyanti Syahrun
Verified Buyer
Skin Type
Dry Skin
Concern
Anti Aging, Kulit Kering, Sensitif
Age
26
28 January 2021
Me and my mom fav!
Sering repurchase dr Juni tahun lalu! Rivalnya dr beberapa bedak high end seperti charlotte tilbury, laura mercier, huda beauty, chanel les beiges dan vitalumiere (favoriteku banget banget) . Di bandingkan huda beauty, ini gampang banget di blend, gak cakey, perfect for daily, malah 11-12 chanel les beiges dan vitalumiere.. my mom really likes it. Buat yg punya dry skin, mature skin kayak my mom even yg udah 30 ke atas atau yg late 20's (27 tahun ke atas), aku lebih sarankan blp face powder daripada loose powder lain, dan buat km yang suka bgt bedak chanel highly highly recommend
Jeannifer Corputty
Verified Buyer
Skin Type
Combination Skin
Concern
Acne, Noda Hitam, Sensitif, Berminyak, Pori Besar
Age
23
14 January 2021
BLP face powder
bagus bgt coverage powder iniiii, kulit langsung flawless dan juara buat kontrol minyak juga, masih awet walaupun udah dipakai panas2an????
Fatma Latamu
Verified Buyer
Skin Type
Combination Skin
Concern
Pori Besar
Age
25
13 January 2021
BLP face powder
Sudah beberapa kali repurchase karena bagus banget bahkan buat kulit oily, nahan minyak dimuka. Make up jadi tahan lama.
My Account
Sign In / Register
Back
Customer Care
Back
About Us
Back
CATEGORIES
Back
CONCERN
Back
BRAND
Back
MAKEUP
Back
SKINCARE
Back
HAIRCARE
Back
BATH & BODY
Back
ACCESSORIES
Back
FRAGRANCE
Back
OTHERS
Back
FACE
Back
EYES
Back
LIPS
Back
CLEANSER
Back
MOISTURIZER
Back
TREATMENT
Back
SUN CARE
Back
SHAMPOO
Back
HAIR STYLING
Back
HAIR TREATMENT
Back
HAIR TOOLS
Back
CLEANSER
Back
BODY CARE
Back
NAILS
Back
OTHERS
Back
MAKEUP BRUSH
Back
FACIAL
Back
MAKEUP TOOLS
Back
MANICURE & PEDICURE
Back
ORGANIZERS
Back
FRAGRANCE
No Items



I am empty :(

Looks like you haven’t added anything to your cart yet

Subtotal
Rp 0
Checkout Start Shopping