Beauty In One Click

Probiotic Mask (1pc)

Rp 33.000 Rp 29.700
4.9 (81)
Why It's Special
All FIRST LAB's Skincare are using a Patented Probiotic Technology from ILDONG Pharmaceuti…
Read More
Notable Effects & Ingredients
Anti-Aging
Brightening
Pore Care
1
Add to Wishlist
Find in Store
Details
Why It's Special

All FIRST LAB's Skincare are using a Patented Probiotic Technology from ILDONG Pharmaceutical Korea.

Probiotics can influence the balance & the composition of skin microflora. Through the natural process of fermentation, probiotic bacteria produce acid compounds such as lactic acid that lowers the skin pH. The acid pH prevents the growth of the most harmful bacteria.

  • Multifuction mask for whitening & wrinkle care
  • High moisturizing, adherable mask using micro fiber derived from eucalyptus tree
  • Turmeric gel & Dermabiotics composition 3501 from Iidong Pharmaceutical Technology lift skin condition and keep your skin clean, transparent , and smooth
  • European environment friendly certification Oeko-Tex Standard 100 & Certification number N-KEN 17006

 

NOTE EXP: 06-22

Notable Effects & Ingredients
Anti-Aging
Brightening
Pore Care
Skin Type Match Ingredient
Oily
Good for Oily Skin
Niacinamide
allantoin
Dry
Good for Dry Skin
Glycerin
Butylene Glycol
Hydrolyzed Hyaluronic Acid
Ceramide NP
Ascorbic Acid
Sensitive
Good for Sensitive Skin
allantoin
Bad for Sensitive Skin
Citric Acid
Ingredients Safety
77%
2%
0%
21%
Low Risk
Moderate Risk
High Risk
Unknown
How to Use

How To use:

Leave the mask on for 10~20 minutes. Remove the mask & gently massage excess essence into the skin.

Use 2x /week

 

CAUTIONS:

1. In case of experiencing abnormal symptoms or side effects such as red spots, swelling or itching of application area after exposure to direct sunlight during or after use, seek medical attention.

2. Avoid using on scars.

*Keep out of reach of children.

*Store away from direct sunlight.

Ingredients
Water
Glycerin
Caprylic/Capric Triglyceride
Niacinamide
Cetearyl Alcohol
Butylene Glycol
Glyceryl Stearate
Hydroxyacetophenone
Cyclopentasiloxane
betaine
Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer
allantoin
Caffeine
Acetyl Glucosamine
Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer
Curcuma Longa (Turmeric) Root Extract
Tromethamine
Cyclohexasiloxane
Caprylyl Glycol
silica
Ethylhexylglycerin
adenosine
Dimethiconol
xanthan gum
1,2-Hexanediol
Fragrance(Parfum)
sodium polyacrylate
Lactobacillus Ferment
Disodium Edta
Althaea Rosea Flower Extract
Candida Bombicola/Glucose/Methyl Rapeseedate Ferment
Hydrolyzed Hyaluronic Acid
Hippophae Rhamnoides Fruit Extract
Hydrogenated Lecithin
Argania Spinosa Kernel Oil
Olea Europaea (Olive) Fruit Oil
POLYMNIA SONCHIFOLIA ROOT JUICE
maltodextrin
Pseudoalteromonas Ferment Extract
Bacillus Ferment
Ceramide NP
Pvp
Dextrin
Hydrolyzed Hibiscus Esculentus Extract
Hydrolyzed Vegetable Protein
Moringa Pterygosperma Seed Extract
Glutathione
Lactobacillus
Glucose
arginine
Hydroxypropyl Methylcellulose
Citric Acid
Chamaecyparis Obtusa Leaf Extract
Origanum Vulgare Leaf Extract
salix alba (willow) bark extract
Calcium Carbonate
Ascorbic Acid
Cinnamomum Cassia Bark Extract
Lactobacillus/Soybean Ferment Extract
portulaca oleracea extract
Scutellaria Baicalensis Root Extract
Fullerenes
Alpha-Glucan Oligosaccharide
4.9/5
100% REPURCHASE
78
3
0
1
0
82 Reviews
You get 100 points when you write a review

Rating Details

5/5
Effectiveness
5/5
Texture
5/5
Packaging
5/5
Value for Money
Sort By:
Filter
RATING
5
4
3
2
1
SKIN TYPE
Normal
Dry
Combination
Oily
Sensitive
SKIN CONCERN
Acne
Anti Aging
Dark Spots
Dryness
Sensitive
Oily
Pores
Pregnancy
AGE
Teen
20s
30s
40s
50s
50s+
Reset
debra kusuma
Silver Squad
Skin TypeCombination Skin
ConcernAcne, Anti Aging, Noda Hitam, Pori Besar
Age26
28 January 2022
5/5
Effectiveness
5/5
Texture
5/5
Packaging
4/5
Value for Money
15minutes get the glow
Aku memang gak rutin pakai sheetmask, tapi sejauh ini baru kali ini aku pakai sheetmask yang sizenya gak gede” banget dan essence nya sekental itu. Efek yang aku dapetin juga nyata banget, cuman 15 menit langsung glowing, lembap. Bahkan setelah pakai sheetmask ini aku gak pakai skincare lainnya lagi
Celine Wie
Silver Squad
Skin TypeCombination Skin
ConcernAcne, Sensitif, Berminyak
Age22
27 January 2022
4/5
Effectiveness
4/5
Texture
5/5
Packaging
5/5
Value for Money
Hydrating mask dikala kulit keriiing!
Kalo lagi senggang cobain deh guys masker ini, harga nya affordable banget dan kalo misal kulit lagi rewel (disini mksdnya kering/ lesuh karena cape begadang/ merah2 calon tumbuh jerawat), pake masker ini auto seger karena SUPER MOISTURIZING! Essence nya banyak bgt sampe bisa di pakein ke leher juga. aku recommend pake nya malam hari, trs sisa2 di muka di tap-tap aja, besok pagi jamin glowiiiing and sehat kulitnya ;)
Angela Maria
Silver Squad
Skin TypeNormal Skin
ConcernNoda Hitam, Pori Besar
Age23
27 January 2022
5/5
Effectiveness
5/5
Texture
5/5
Packaging
5/5
Value for Money
PROBIOTIC MASK BEST BEST
Essencenya banyak banget omg kaget banget sampe lumer lumer dan enak dipake! Pas di muka aku dan ga lengket! Hasilnya bener bener glowing in 15 minutes

Kandungannya banyak banget yang bermanfaat
Dari niacinamide, ceramide dll trus yang pasti ad probiotic yang bagus banget buat mematikan bakteri ih best banget siii
Defani Izzaty
Silver Squad
Age22
26 January 2022
5/5
Effectiveness
5/5
Texture
5/5
Packaging
4/5
Value for Money
Glowing dalam 15 menit
Packagingnya simple tapi eye catching. Isinya ada 25gr. Lembaran sheetmasknya pas, nempel dengan baik ke wajah. Essencenya putih agak kental dan masih banyak sisa essence dalam kemasan, bisa buat aplikasi ke kulit badan yang kering. Wanginya milky soft gitu. Sensasi pakai sheet mask gini pastinya adem di wajah, menenangkan juga rasanya. Aku pakai ini sekitar 20 menit. Saat dilepas essencenya dipijat supaya nyerap ke kulit. Walau agak tebel teksturnya tapi ga bikin gerah atau lengket, nyaman aja. Justru terasa menghidrasi dan melembabkan. Efek lain bikin wajah keliatan fresh, glowy dan agak cerahan juga. Untuk efek anti agingnya aku belum merasakan karena pastinya butuh pemakaian jangka panjang, anjurannya masker ini dipakai 2x seminggu.
Buat yang kulit wajahnya lagi kusam/kering dan pengen nyobain skincare yang ampuh bikin cerah dalam sekali pakai aku rekomendasiin masker ini sih, salah satu sheetmask korea yang must to try.
Andhina Oktavia Ramadhani
Silver Squad
Skin TypeOily Skin
ConcernAcne, Noda Hitam, Pori Besar
Age17
23 January 2022
5/5
Effectiveness
5/5
Texture
5/5
Packaging
5/5
Value for Money
Sheetmask mengandung Probiotik
Setelah menggunakan selama 15-20 menit, kulit ku terasa jauh lebih plumpy dan lebih cerah instan. Bangun tidur pun masih tetap terasa lembab. Untuk aroma menurutku tidak mengganggu sama sekali. Essence nya cepat meresap dan gak lengket.
Find in Store
Greenlake City - 2pc
Greenlake City rukan Cordoba Blok B No. 3
Tuesday-Sunday 10.00-20.00 WIB
View Location
AEON Mall BSD - 2pc
Lt.1 diatas Atrium Utama
10.00-21.00 WIB
View Location
AEON Mall JGC - 5pc
Lt. 1 didepan Hush Puppies
10.00-21.00 WIB
View Location
HUBLIFE Jakarta - No stock
Lt. Dasar Main Atrium
09.00-20.00 WIB
View Location
My Account
Sign In / Register
Back
Customer Care
Back
About Us
Back
CATEGORIES
Back
CONCERN
Back
BRAND
Back
MAKEUP
Back
SKINCARE
Back
HAIRCARE
Back
BATH & BODY
Back
ACCESSORIES
Back
FRAGRANCE
Back
OTHERS
Back
FACE
Back
EYES
Back
LIPS
Back
CLEANSER
Back
MOISTURIZER
Back
TREATMENT
Back
SUN CARE
Back
SHAMPOO
Back
HAIR STYLING
Back
HAIR TREATMENT
Back
HAIR TOOLS
Back
CLEANSER
Back
BODY CARE
Back
NAILS
Back
OTHERS
Back
MAKEUP BRUSH
Back
FACIAL
Back
MAKEUP TOOLS
Back
MANICURE & PEDICURE
Back
ORGANIZERS
Back
FRAGRANCE
No Items



I am empty :(

Looks like you haven’t added anything to your cart yet

Subtotal
Rp 0
Checkout Start Shopping