Beauty In One Click

Freshly Juiced Vitamin E Mask 90ml

Rp 395.000 Rp 316.000
4.8 (19)
Why It's Special
End your day with vitamin E mask, Start brighter skin the next day.+ Vitamin E a…
Read More
Notable Effects & Ingredients
Anti-Aging
Brightening
Pore Care
1
Add to Wishlist
Find in Store
Details
Why It's Special

End your day with vitamin E mask
Start brighter skin the next day.

+ Vitamin E and Niacinamide excellent antioxidant and 
   whitening effect, can immediately see the brightening and 
   firming effect the next day (rapid effects).
+ When used during the day, it can protect from sunlight and 
   prevent skin damage.
+ Maximum formulation limit of adenosine effective for 
   wrinkle improvement and skin regeneration.
+ Firm, hydrating finish with excellent adhesion.

Notable Effects & Ingredients
Anti-Aging
Brightening
Pore Care
Skin Type Match Ingredient
Oily
Good for Oily Skin
Niacinamide
Dry
Good for Dry Skin
Glycerin
Butylene Glycol
tocopheryl acetate
Sodium Hyaluronate
Ceramide NP
Sensitive
Good for Sensitive Skin
centella asiatica extract
Bad for Sensitive Skin
Eucalyptus Globulus Leaf Oil
Cananga Odorata Flower Oil
Ingredients Safety
54%
21%
0%
25%
Low Risk
Moderate Risk
High Risk
Unknown
How to Use

After cleansing, use as a moisturizer. Mix a small amount to an essence or cream and use as a sleeping pack when your skin feels extra dry. Can be used day and night.

Ingredients
Aqua (Water)
Glycerin
Butylene Glycol
tocopheryl acetate
Niacinamide
Sodium Hyaluronate
Carrageenan
Gellan Gum
betaine
Algin
Ceramide NP
PEG-60 Hydrogenated Castor Oil
Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer
Chlorphenesin
arginine
Ethylhexylglycerin
centella asiatica extract
Rubus Fruticosus (Blackberry) Fruit Extract
Salicornia Herbacea Extract
Phragmites Communis Extract
adenosine
Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil
Eucalyptus Globulus Leaf Oil
Pelargonium Graveolens Flower Oil
Citrus Limon (Lemon) Peel Oil
Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil
Cananga Odorata Flower Oil
Linalool
Limonene
4.8/5
15
4
0
0
0
19 Reviews
You get 500 points when you write a review
Sort By:
Filter
RATING
5
4
3
2
1
SKIN TYPE
Normal
Dry
Combination
Oily
Sensitive
SKIN CONCERN
Acne
Anti Aging
Dark Spots
Dryness
Sensitive
Oily
Pores
Pregnancy
AGE
Teen
20s
30s
40s
50s
50s+
Reset
Bella B.N
Newbie
Age29
06 August 2022
Sebagus itu bikin kulit lembab kenyal halus dan terlihat seperti kulit yang sehat
Diah Ayu
Newbie
Skin TypeNormal Skin
ConcernAnti Aging, Noda Hitam, Kulit Kering
Age31
20 July 2022
Pertama kali coba aku langsung suka karna after nya aku ngerasain efek bagus di muka aku
Bikin muka itu kek kenceng gitu makin lama aku rutin pake ternyata emang efek bagus nya semakin aku rasain , dan sekarang aku lagi pake jar ke 2
Dinda R
Newbie
Skin TypeNormal Skin
ConcernSensitif
Age22
15 June 2022
Suka banget sih pakai freshly juiced vitamin e mask ini... dia bikin aku jadi keliatann aga cerahann muka.. dan jugaaa bikin fresh pastinya.. terus melembabkann banget sih.. suka banget sama vitamin e mask klairss.. recomended buat dicoba
Vania Yang
Warrior
Skin TypeDry Skin
ConcernKulit Kering, Sensitif, Berminyak, Pori Besar
Age18
24 May 2022
Dear, Klairs Freshly Juiced Vitamin E Mask. Dengan kandungan vitamin E sebagai antioksidan yang berfungsi mencegah penuaan dini, serta terdapat kandungan Niacinamide yang dapat mencerahkan dan menghilangkan bekas jerawat. Tekstur sleeping mask ini unik banget seperti pudding yang akan kembali ke bentuk semula setelah digunakan jika disimpan ditempat yang rata, jadi seperti baru buka terus rasanya. Kemasan miniature 15 ml ini jar plastic, super imut, travel friendly dan cocok juga untuk kalian yang baru mau coba. Menurut aku, wangi nya mirip dengan dear, Klairs Supple Preparation Facial Toner. Sangat cocok digunakan setelah Freshly Juiced Vitamin Drop atau serum vitamin C lainnya. Vitamin E Mask ini dapat digunakan sebagai daily moisturizer, sleeping mask maupun wash off mask. Tergantung kebutuhan dan kenyamanan kulit kalian. Aku pribadi menggunakan nya sebagai sleeping mask yang aku pakai 2x seminggu. Pengalaman yang aku rasakan saat pagi hari setelah pemakaian E mask ini kulit menjadi lebih lembab, kenyal dan cerah. Untuk kulit combination to oily seperti aku, cukup pakai sedikit saja. Jika kebanyakan malah akan berminyak dan terasa berat. Next pengen beli yang full size nya.
Junita Ittaq
Newbie
Skin TypeNormal Skin
ConcernAnti Aging, Noda Hitam, Pori Besar
Age31
31 March 2022
Jar ke 2 ku parah sih sebagusss itu dan se work itu di kulit hasil nyaa bikin muka cerah dan lembab parah
Find in Store
Greenlake City - 2pc
Greenlake City rukan Cordoba Blok B No. 3
Tuesday-Sunday 10.00-20.00 WIB
View Location
AEON Mall BSD - No stock
Lt.1 diatas Atrium Utama
10.00-22.00 WIB
View Location
AEON Mall JGC - 2pc
Lt. 1 didepan Hush Puppies
10.00-22.00 WIB
View Location
Botani Square - Bogor - 5pc
Ground Floor Jl. Raya Pajajaran No.40, Tugu Kujang, Kecamatan Bogor Tengah, Kota Bogor, Jawa Barat 16127
10.00-22.00 WIB
View Location
Margo City - Depok - 5pc
Lower Ground Floor (dekat ATM Center)
Jl. Margonda Raya No.358, Kemiri Muka, Kecamatan Beji, Kota Depok, Jawa Barat 16423
10.00-22.00 WIB
View Location
Gaia Mall Bumi Raya City - Pontianak - 5pc
Lantai 1 (dekat H&M)
Jl. Arteri Supadio, Kab. Kubu Raya, Pontianak Kalimantan Barat - 78391
10:00-22:00 WIB
View Location
My Account
Sign In / Register
Back
Customer Care
Back
About Us
Back
Blog
Back
Tips & Tutorials
Back
Skin Type
Back
Skin Concern
Back
CATEGORIES
Back
CONCERN
Back
BRAND
Back
MAKEUP
Back
SKINCARE
Back
HAIRCARE
Back
BATH & BODY
Back
ACCESSORIES
Back
FRAGRANCE
Back
HEALTH
Back
OTHERS
Back
FACE
Back
EYES
Back
LIPS
Back
CLEANSER
Back
MOISTURIZER
Back
TREATMENT
Back
SUN CARE
Back
SHAMPOO
Back
HAIR STYLING
Back
HAIR TREATMENT
Back
HAIR TOOLS
Back
CLEANSER
Back
BODY CARE
Back
NAILS
Back
OTHERS
Back
MAKEUP BRUSH
Back
FACIAL
Back
MAKEUP TOOLS
Back
MANICURE & PEDICURE
Back
ORGANIZERS
Back
FRAGRANCE
Back
Vitamin & Multivitamin
No Items



I am empty :(

Looks like you haven’t added anything to your cart yet

Subtotal
Rp 0
Checkout Start Shopping