Fundamental Ampule Mist

Rp 370.000 Rp 314.500
5.0 (4)
125 ml
Sold Out! Notify Me When Restock
Add to Wishlist
Details
Why It's Special

Terbuat dengan utama Green Tea dr Pulau Jeju yang dapat memberikan kelembabapan ekstra dan Anti-oxidant yang tinggi

Skin Type Match Ingredient
Oily
Good for Oily Skin
Camellia Sinensis Leaf Water
Dry
Good for Dry Skin
Butylene Glycol
Glycerin
Panthenol
Sodium Hyaluronate
Ceramide NP
Sensitive
Good for Sensitive Skin
Camellia Sinensis Leaf Water
Panthenol
Ingredients Safety
80%
0%
0%
20%
Low Risk
Moderate Risk
High Risk
Unknown
How to Use

Setelah membersihkan muka, aplikasikan dengan menyemprotkan mist ke wajah 2-3 kali dengan jarak 20 cm, kemudian tepuk-tepuk wajah sampai meresap, kemudian lanjutkan tahap skin care selanjutnya

Ingredients
Camellia Sinensis Leaf Water
Butylene Glycol
Glycerin
Luffa Cylindrica Fruit Extract
Oryza Sativa (Rice) Extract
Hibiscus Esculentus Fruit Extract
betaine
trehalose
1,2-Hexanediol
Aqua(Water)
Artemisia Princeps Extract
Panthenol
sorbitol
Sorbitan Sesquioleate
Ethylhexylglycerin
Laminaria Japonica Extract
Sodium Hyaluronate
Hydroxyethylcellulose
Disodium Edta
Hydrogenated Lecithin
Ceramide NP
5.0/5
4
0
0
0
0
4 Reviews
You get 500 points when you write a review
Sort By:
Filter
RATING
5
4
3
2
1
SKIN TYPE
Normal
Dry
Combination
Oily
Sensitive
SKIN CONCERN
Acne
Anti Aging
Dark Spots
Dryness
Sensitive
Oily
Pores
Pregnancy
AGE
Teen
20s
30s
40s
50s
50s+
Reset
Julia aa
Newbie
Age22
06 October 2022
Bikin kulit iritasi kemerahan ku kalem dan juga bikin kulit makin lembab .. nice
Intan Wijaya
Warrior
Age43
15 November 2021
Instant dewy application
Gua suka skip toner and use this most as my toner. Instant dewy skin. Kalo yang gak suka dewy soalnya keliatan minyakan, dont even bother using this mist. Tapi kalo yang suka muka glowing... this product is a must since it prepared you for the next skincare step. Price a bit steep but beautyhaul sell it at the cheapest price in the market.
Pratiwi Pipit
Newbie
Skin TypeDry Skin
ConcernAcne, Anti Aging, Pori Besar
Age33
28 February 2021
Klairs ampule mist
Bikin kulit iritasi kemerahan ku kalem dan juga bikin kulit makin lembab .. nice
Job Jonathan
Warrior
Skin TypeOily Skin
ConcernAcne, Anti Aging
Age30
20 August 2020
Well-Hydrated Mist
Produknya cocok dan enak dipakai untuk morning quick steps. Ini gw pakai menggantikan slot hydrating toner karena efek lembab kalau sudah dipakai.

Walaupun cair, tapi after effect dari produk ini membuat muka kayak abis pakai face oil, TAPI gak minyakan! Kulit jadi lembab dan moist. Cuma untuk oily skin pakainya tidak perlu banyak-banyak.
My Account
Sign In / Register
Back
Customer Care
Back
About Us
Back
Blog
Back
Tips & Tutorials
Back
Skin Type
Back
Skin Concern
Back
CATEGORIES
Back
CONCERN
Back
BRAND
Back
MAKEUP
Back
SKINCARE
Back
HAIRCARE
Back
BATH & BODY
Back
ACCESSORIES
Back
FRAGRANCE
Back
HEALTH
Back
OTHERS
Back
FACE
Back
EYES
Back
LIPS
Back
CLEANSER
Back
MOISTURIZER
Back
TREATMENT
Back
SUN CARE
Back
SHAMPOO
Back
HAIR STYLING
Back
HAIR TREATMENT
Back
HAIR TOOLS
Back
CLEANSER
Back
BODY CARE
Back
NAILS
Back
OTHERS
Back
MAKEUP BRUSH
Back
FACIAL
Back
MAKEUP TOOLS
Back
MANICURE & PEDICURE
Back
ORGANIZERS
Back
FRAGRANCE
Back
Vitamin & Multivitamin
No Items



I am empty :(

Looks like you haven’t added anything to your cart yet

Subtotal
Rp 0
Checkout Start Shopping