#1 CURATED BEAUTY E-COMMERCE

Resurface Mild Exfoliating Toner

Rp 246.000 Rp 209.100
5.0 (6)
Why It's Special
Daily essential to exfoliate dead cells with 2 % AHA, and 2 % BHA to unclog pores from oil productio…
Read More
Notable Effects & Ingredients
Anti-Aging
Brightening
Pore Care
Sold Out! Notify Me When Restock
Add to Wishlist
Details
Why It's Special

Daily essential to exfoliate dead cells with 2 % AHA, and 2 % BHA to unclog pores from oil production, dirt and residue. A multi-tasking toner that hydrates into deep pores of skin with the smallest molecule of Hyaluronic Acid. Ceramide to protect skin from free radicals and breakouts, also to rejuvenate skin appearance. The remarkable Rosehip Oil with Linoleic Acid that is actively control sebum production and Retinoic Acid that helps to soothe the appearance of acne scars and hyperpigmentation. Our invigorating ingredient Acnatu Extract will effectively eliminate the growth of acne. Gone the zits away!

Notable Effects & Ingredients
Anti-Aging
Brightening
Pore Care
Skin Type Match Ingredient
Oily
Good for Oily Skin
niacinamide
allantoin
Camellia Sinensis Leaf Extract
Glycolic Acid
Dry
Good for Dry Skin
Glycerin
Hyaluronic Acid
ceramide
Lactic Acid
Glycolic Acid
Bad for Dry Skin
Alcohol
Sensitive
Good for Sensitive Skin
aloe barbadensis leaf juice
allantoin
Camellia Sinensis Leaf Extract
Bad for Sensitive Skin
Alcohol
Lactic Acid
Glycolic Acid
Ingredients Safety
60%
24%
4%
12%
Low Risk
Moderate Risk
High Risk
Unknown
How to Use

Pour a small amount onto the palm or cotton pad. For double toning, pat it gently to the skin surface and neck, and for exfoliation purposes, wipe cotton pad to the skin.

Ingredients
Tetrasodium Edta
Glycerin
aloe barbadensis leaf juice
Propanediol
Fragrance
Water
niacinamide
allantoin
Camellia Sinensis Leaf Extract
POTASSIUM SORBATE
Chlorphenesin
Nelumbo Nucifera Leaf Extract
Hyaluronic Acid
Alcohol
Triethanolamine
ceramide
Polysorbate 20
Sodium Benzoate
Lactic Acid
Glycolic Acid
Psidium Guajava Leaf Extract
Menthyl Lactate
Angelica Archangelica Extract
Rosa Rugosa Flower Oil
Citrus Paradisi Fruit Extract
5.0/5
6
0
0
0
0
6 REVIEWS
You get 100 points when you write a review

Rating Details

5/5
Effectiveness
5/5
Texture
5/5
Packaging
5/5
Value for Money
Sort By:
FILTER
RATING
5
4
3
2
1
SKIN TYPE
Normal
Dry
Combination
Oily
Sensitive
SKIN CONCERN
Acne
Anti Aging
Dark Spots
Dryness
Sensitive
Oily
Pores
Pregnancy
AGE
Teen
20s
30s
40s
50s
50s+
Reset
Merline Tanu
Verified Buyer
Skin Type
Combination Skin
Concern
Anti Aging, Noda Hitam
Age
32
12 April 2021
Exfoliating toner
Aku suka pakai tangan langsung di tap2 aja.
Ada alkoholnya, jadi kalau pakai kapas ada gesekan antara kapas sama kulit keras perih cekit2 gitu.
Ada parfumnya, tapi wanginya lembut.
Ingredients nya ada 2 jenis oil, so kerasa ada lapisan minyaknya dikit di muka.
Silvia Andaresta
Age
21
02 November 2020
the best for acne
Toner ini aman dipakai setiap hari karena untuk Daily Exfoliation. Aku udh pake toner ini hampir 4 bulan, hasilnya? Ofcourse sesuai ekspektasi ❤ Dari pemakaian pertama aja udah keliatan berbagai reaksi dan perkembangan di wajah. Pertama pake memang ada rasa cekit2, tapi itu cuma sebentar. Semenjak pake rangkaian skincare bhumi yang Hijau ini, aku ngerasa kulit makin cerah, bersih, and no acne ????
Worth it banget untuk kalian yang punya bekas jerawat kering (membandel). Karena dari fungsi nya aja untuk Menghilangkan Bekas Jerawat dan Noda Hitam, dan itu bener nyata dan udah terbukti di wajah aku ✨....

Very recommended untuk kalian yang memiliki masalah kulit berjerawat dan bekasnya. Apalagi jika ditambah pake rangkaian skincare Bhumi ini yang warna Hijau (Oily and Acne Prone Skin) seperti Serum, Moisturizer, dan Cleanser????
Amirah afifah Sahaz
Verified Buyer
Skin Type
Oily Skin
Concern
Acne, Berminyak, Pori Besar
Age
24
18 September 2020
Toner terbaik buat Jerawat
Suka banget sama tonernya benar” Ngebantu buat ngilangin berjerawat, cuman dulu pakainya terlalu sering selama beberapa bulan pakai toner ini terus pagi & malam jadi bki kulit tipis kayak gampang perih. Skrg si di pakainya selang seling sama” tonernya safi yg rangkaian age defy buat paginya, malamnya baru pakai toner bhumi.
Lani S
Top Reviewer
Skin Type
Normal Skin
Concern
Acne, Anti Aging, Berminyak, Pori Besar
Age
19
16 September 2020
Bhumi resurface mild exfoliating toner
Nyaman di pake nyaa cepet meresap bikin kulit lembab dan jerawat ku pada membaik dan kalem
Silvia Andaresta
Verified Buyer
Age
21
12 June 2020
My honest review
Aku pake toner bhumi ini udh hampir 2 bulan. Dari awal pemakaian aku udh suka banget banget sm toner ini. Karna, aku suka sm produk yg kalo dipake tuh ada rasa cekit2 nya itu berarti si produk nya tuh lagi bertugas di kulit kita gitu. Dan hasilnya omg kaget bener besok nya si jerawat nya kempes dan bahkan hilang. Aku biasa pake toner tuh kalo malem di usapin pake kapas terus kalo udh aku suka nambah di kapas baru buat di jerawatnya aja ditempelin didiemin 5 menit terus lanjut serum dll. Actually skincare bhumi ini adalah skincare lokal pertama aku yg aku pake. Karna kmrn2 aku pake skincare luar negeri dan hasilnya not according to my expectations, serriously!! Semenjak pake rangkaian skincare bhumi, aku ngerasa kulit aku makin cerah dan ofcourse glowing without acne. Alhamdulillah❤
My Account
Sign In / Register
Back
Customer Care
Back
About Us
Back
CATEGORIES
Back
CONCERN
Back
BRAND
Back
MAKEUP
Back
SKINCARE
Back
HAIRCARE
Back
BATH & BODY
Back
ACCESSORIES
Back
FRAGRANCE
Back
OTHERS
Back
FACE
Back
EYES
Back
LIPS
Back
CLEANSER
Back
MOISTURIZER
Back
TREATMENT
Back
SUN CARE
Back
SHAMPOO
Back
HAIR STYLING
Back
HAIR TREATMENT
Back
HAIR TOOLS
Back
CLEANSER
Back
BODY CARE
Back
NAILS
Back
OTHERS
Back
MAKEUP BRUSH
Back
FACIAL
Back
MAKEUP TOOLS
Back
MANICURE & PEDICURE
Back
ORGANIZERS
Back
FRAGRANCE
No Items



I am empty :(

Looks like you haven’t added anything to your cart yet

Subtotal
Rp 0
Checkout Start Shopping