Beauty In One Click

Retinol Overnight Cream

Rp 240.000 Rp 168.000
4.9 (19)
Why It's Special
Retinol is derivative of Vitamin A, it works by prompting skin cell to turn over & die rapidly, …
Read More
Notable Effects & Ingredients
Acne Free
Anti-Aging
Brightening
Pore Care
30 ml
1
Add to Wishlist
Find in Store
Details
Why It's Special

Retinol is derivative of Vitamin A, it works by prompting skin cell to turn over & die rapidly, making way for new cells growth underneath. With Hyaluronic Acid to make the skin supple and plump

Notable Effects & Ingredients
Acne Free
Anti-Aging
Brightening
Pore Care
Skin Type Match Ingredient
Oily
Good for Oily Skin
Retinol
Camellia Sinensis Leaf Extract
Bad for Oily Skin
Stearic Acid
Butyrospermum Parkii Butter
Dry
Good for Dry Skin
Glycerin
tocopheryl acetate
Panthenol
Bad for Dry Skin
Alcohol
Sensitive
Good for Sensitive Skin
aloe barbadensis leaf juice
Panthenol
Camellia Sinensis Leaf Extract
centella asiatica extract
Bad for Sensitive Skin
Retinol
Alcohol
Ingredients Safety
72%
16%
4%
8%
Low Risk
Moderate Risk
High Risk
Unknown
How to Use

Use as the last step in your skincare routine. Apply all over face and neck. Can be used only at night.

Ingredients
aloe barbadensis leaf juice
Aqua
Helianthus Annuus Seed Oil
Glyceryl Stearate
Cetyl Alcohol
Cassia Angustifolia Seed Extract
Stearic Acid
Glycerin
Simmondsia Chinensis Seed Oil
Butyrospermum Parkii Butter
tocopheryl acetate
Panthenol
Retinol
Camellia Sinensis Leaf Extract
Propolis Extract
centella asiatica extract
Equisetum Arvense Extract
Geranium Maculatum Extract
Taraxacum Officinale Extract
xanthan gum
Polysorbate 20
Pentylene Glycol
Alcohol
Lecithin
Phenoxyethanol
Ethylhexylglycerin
4.9/5
18
1
0
0
0
19 Reviews
You get 500 points when you write a review
Sort By:
Filter
RATING
5
4
3
2
1
SKIN TYPE
Normal
Dry
Combination
Oily
Sensitive
SKIN CONCERN
Acne
Anti Aging
Dark Spots
Dryness
Sensitive
Oily
Pores
Pregnancy
AGE
Teen
20s
30s
40s
50s
50s+
Reset
Sabi Y
Newbie
Skin TypeNormal Skin
ConcernAnti Aging, Noda Hitam, Pori Besar
Age25
29 May 2022
Retinol dalam bentuk cream dan ringan jugaa
Bikin kulit lebih halus lebih plump dan juga bikin kulit lebih cerah
RAHMA DIANA
Warrior
Skin TypeDry Skin
ConcernAcne, Noda Hitam, Kulit Kering
Age29
08 April 2022
Beli karena liat review nya bagus, so far sih gak ada reaksi negatif di kulit ku. Tekstur nya lembut, ga lengket dan mudah menyerap. 2 mggu pemakaian kulit lebih lembab setelah bangun tidur
Gyar Sugiharti
Newbie
Skin TypeNormal Skin
ConcernAcne, Noda Hitam, Kulit Kering
Age31
30 March 2021
Retinol overnight cream
Demi apa bagus banget retinol overnight cream ini , muka aku jadi cerah dan mulus dari beruntusan
Lisa Sengkey
Newbie
Skin TypeOily Skin
ConcernAcne, Anti Aging, Sensitif, Berminyak, Pori Besar
Age40
11 March 2021
Love it!!!
Produk retinol pertama, di usia yg sudah cukup ranum pula, menjelang 40????
Menjatuhkan pilihan ke retinol dlm bentuk cream ini utk memangkas skincare steps. Kadar retinolnya cukup rendah, 0.5%. Sesuai namanya "cream", teksturnya agak berat, butuh usaha utk meratakan di kulit, apalagi kalo kulitnya dlm keadaan lembab setelah menggunakan toner/essence. Krn aku pernah pakai cream ini langsung setelah cuci muka, tanpa toner/essence sebelumnya, lebih cepet meresapnya. Setelah pemakaian selama 2.5 bulan mulai terlihat perbedaannya. Kulitku kelihatan lebih segar, tekstur jadi lebih halus, jerawat lebih terkontrol. Aku pakenya 3x seminggu, dibarengi dgn exfo AHA-BHA 1x seminggu, rasanya udah cukup. Recommended for retinol newbie. Oh ya, PAO-nya 6 bulan saja.
Yessica Yessica
Newbie
Age29
16 January 2021
Love it!
Ini udah jar ke 2 aku pake night cream dari FSS. Untuk kulitku yang emang sensitive dan prone skin sih cocok dan bikin setiap jerawat baruku yang muncul cepet kempesnya, sebelum aku pake cream ini, aku combine sama elsheskin yang rejuvenating night serum, hasilnya ?? Daebak! Bener2 ngurangin fine lines di sekitar mulutku yang lumayan deep. Yeaayyy!
Find in Store
Greenlake City - No stock
Greenlake City rukan Cordoba Blok B No. 3
Tuesday-Sunday 10.00-20.00 WIB
View Location
AEON Mall BSD - No stock
Lt.1 diatas Atrium Utama
10.00-22.00 WIB
View Location
AEON Mall JGC - No stock
Lt. 1 didepan Hush Puppies
10.00-22.00 WIB
View Location
My Account
Sign In / Register
Back
Customer Care
Back
About Us
Back
Blog
Back
Tips & Tutorials
Back
Skin Type
Back
Skin Concern
Back
CATEGORIES
Back
CONCERN
Back
BRAND
Back
MAKEUP
Back
SKINCARE
Back
HAIRCARE
Back
BATH & BODY
Back
ACCESSORIES
Back
FRAGRANCE
Back
HEALTH
Back
OTHERS
Back
FACE
Back
EYES
Back
LIPS
Back
CLEANSER
Back
MOISTURIZER
Back
TREATMENT
Back
SUN CARE
Back
SHAMPOO
Back
HAIR STYLING
Back
HAIR TREATMENT
Back
HAIR TOOLS
Back
CLEANSER
Back
BODY CARE
Back
NAILS
Back
OTHERS
Back
MAKEUP BRUSH
Back
FACIAL
Back
MAKEUP TOOLS
Back
MANICURE & PEDICURE
Back
ORGANIZERS
Back
FRAGRANCE
Back
Vitamin & Multivitamin
No Items



I am empty :(

Looks like you haven’t added anything to your cart yet

Subtotal
Rp 0
Checkout Start Shopping