#1 CURATED BEAUTY E-COMMERCE

Spirulina Clay Mask, Clarifying & Refreshing

Rp 159.000 Rp 135.150
5.0 (1)
Why It's Special
Mengandung kombinasi antara Kaolin dan Bentonite clay yang bekerja untuk menyerap minyak berlebih da…
Read More
Notable Effects & Ingredients
Anti-Aging
Pore Care
1
Add to Wishlist
Details
Why It's Special

Mengandung kombinasi antara Kaolin dan Bentonite clay yang bekerja untuk menyerap minyak berlebih dan membantu membersihkan dan mengecilkan pori-pori, Spirulina dan Green Tea Extract sebagai sumber antioksidan untuk membantu menangkal radikal bebas. Honey dan Rice Bran Oil menjaga kelembapan kulit, Peppermint extract memberikan sensasi segar dan Walnut Shell Powder untuk membantu mengangkat sel kulit mati.

Notable Effects & Ingredients
Anti-Aging
Pore Care
Skin Type Match Ingredient
Oily
Good for Oily Skin
Camellia Sinensis Leaf Extract
Bentonite
Kaolin
Dry
Good for Dry Skin
Glycerin
Propylene Glycol
Sensitive
Good for Sensitive Skin
Camellia Sinensis Leaf Extract
Bad for Sensitive Skin
Citric Acid
Ingredients Safety
55%
27%
0%
18%
Low Risk
Moderate Risk
High Risk
Unknown
How to Use

Ratakan ke seluruh wajah yang telah bersih, diamkan selama 10-15 menit dan bilas hingga bersih. Gunakan 2-3 kali seminggu.

Ingredients
Caprylyl Glycol
Tetrasodium Edta
Phenoxyethanol
Glycerin
Propylene Glycol
Water
Citric Acid
Camellia Sinensis Leaf Extract
Olea Europaea (Olive) Oil
POTASSIUM SORBATE
Glyceryl Stearate
BHT
Sodium Benzoate
Polysorbate 60
Caprylic/Capric Triglyceride
Cetyl Alcohol
Bentonite
Kaolin
Oryza Sativa (Rice) Bran Oil
Mentha Piperita Leaf Extract
Mel (Honey)
Walnut ( Junglans Regina) Shell Powder
Spirulina Platensis Powder
5.0/5
1
0
0
0
0
1 REVIEW
You get 100 points when you write a review

Rating Details

5/5
Effectiveness
5/5
Texture
5/5
Packaging
5/5
Value for Money
Sort By:
FILTER
RATING
5
4
3
2
1
SKIN TYPE
Normal
Dry
Combination
Oily
Sensitive
SKIN CONCERN
Acne
Anti Aging
Dark Spots
Dryness
Sensitive
Oily
Pores
Pregnancy
AGE
Teen
20s
30s
40s
50s
50s+
Reset
Gyar Sugiharti
Top Reviewer
Skin Type
Normal Skin
Concern
Acne, Noda Hitam, Kulit Kering
Age
30
29 March 2021
I trust to nature
New favorite mask , teksture clay nya yang ringan dan mudah di bilas nyaa ga sakit gak bikin kulit memerah ,
Aku baru pake 4x an lahh tp seneng banget karna ngaruh di kulit yang berminyak ini ,, minyak di muka lumayan ngurangin
My Account
Sign In / Register
Back
Customer Care
Back
About Us
Back
CATEGORIES
Back
CONCERN
Back
BRAND
Back
MAKEUP
Back
SKINCARE
Back
HAIRCARE
Back
BATH & BODY
Back
ACCESSORIES
Back
FRAGRANCE
Back
OTHERS
Back
FACE
Back
EYES
Back
LIPS
Back
CLEANSER
Back
MOISTURIZER
Back
TREATMENT
Back
SUN CARE
Back
SHAMPOO
Back
HAIR STYLING
Back
HAIR TREATMENT
Back
HAIR TOOLS
Back
CLEANSER
Back
BODY CARE
Back
NAILS
Back
OTHERS
Back
MAKEUP BRUSH
Back
FACIAL
Back
MAKEUP TOOLS
Back
MANICURE & PEDICURE
Back
ORGANIZERS
Back
FRAGRANCE
No Items



I am empty :(

Looks like you haven’t added anything to your cart yet

Subtotal
Rp 0
Checkout Start Shopping