1492 MINI Miracle Complexion Sponge (Isi 4)

Rp 232.989 Rp 139.794
5.0 (3)
Why It's Special
#1492   TOUCH-UP ON-THE-GOThese 3-in-1 multifunctional mini miracle complexion sponges leave sk…
Read More
1
Add to Wishlist
Find in Store
Details
Why It's Special
#1492
 
TOUCH-UP ON-THE-GO

These 3-in-1 multifunctional mini miracle complexion sponges leave skin with a smooth and natural-looking finish.
  • mini size is perfect for travel or on-the-go touch-ups

Tip: Use damp for dewy glow or dry for full coverage application!

  • latex-free
  • replace every 1-3 months
  • ideal for liquid makeup
5.0/5
3
0
0
0
0
3 Reviews
You get 500 points when you write a review
Sort By:
Filter
RATING
5
4
3
2
1
SKIN TYPE
Normal
Dry
Combination
Oily
Sensitive
SKIN CONCERN
Acne
Anti Aging
Dark Spots
Dryness
Sensitive
Oily
Pores
Pregnancy
AGE
Teen
20s
30s
40s
50s
50s+
Reset
Julia aa
Newbie
Age22
27 October 2022
Gak diragukan lagi sih brand satu ini memang oke punya. Spongenya bener lembut apa lg kalo udah dibasahin, bener2 lembut banget. Dan sangat baik untuk ngeblend produk makeup. Tentunya gampang banget dicuci, noda semua hilang dan gak gampang rusak pas dicuci. Tp herannya, ini menurutku sih. Tekstur dan kelembutan tiap sponge berbeda2, tp overall okee kok :) worth to buy sih
Vania Yang
Warrior
Skin TypeDry Skin
ConcernKulit Kering, Sensitif, Berminyak, Pori Besar
Age18
22 June 2022
Selalu repurchase RT miracle complexion sponge karena nyaman dan awet banget dipakai. Untuk kualitasnya RT gak perlu diragukan lagi deh. Untuk hasil makeup flawless gunakan sponge dalam keadaan lembab, dan untuk hasil lebih coverage gunakan dalam keadaan kering. Dan sponge ini termasuk yang cepat kering ketika setelah dicuci.
Elsa Amanda Putri
Newbie
Skin TypeOily Skin
ConcernAcne, Anti Aging, Sensitif, Berminyak, Pori Besar
Age26
07 June 2020
One of my fav
Gak diragukan lagi sih brand satu ini memang oke punya. Spongenya bener lembut apa lg kalo udah dibasahin, bener2 lembut banget. Dan sangat baik untuk ngeblend produk makeup. Tentunya gampang banget dicuci, noda semua hilang dan gak gampang rusak pas dicuci. Tp herannya, ini menurutku sih. Tekstur dan kelembutan tiap sponge berbeda2, tp overall okee kok :) worth to buy sih
Find in Store
Greenlake City - 7pc
Greenlake City rukan Cordoba Blok B No. 3
Tuesday-Sunday 10.00-20.00 WIB
View Location
My Account
Sign In / Register
Back
Customer Care
Back
About Us
Back
Blog
Back
Tips & Tutorials
Back
Skin Type
Back
Skin Concern
Back
CATEGORIES
Back
CONCERN
Back
BRAND
Back
MAKEUP
Back
SKINCARE
Back
HAIRCARE
Back
BATH & BODY
Back
ACCESSORIES
Back
FRAGRANCE
Back
HEALTH
Back
OTHERS
Back
FACE
Back
EYES
Back
LIPS
Back
CLEANSER
Back
MOISTURIZER
Back
TREATMENT
Back
SUN CARE
Back
SHAMPOO
Back
HAIR STYLING
Back
HAIR TREATMENT
Back
HAIR TOOLS
Back
CLEANSER
Back
BODY CARE
Back
NAILS
Back
OTHERS
Back
MAKEUP BRUSH
Back
FACIAL
Back
MAKEUP TOOLS
Back
MANICURE & PEDICURE
Back
ORGANIZERS
Back
FRAGRANCE
Back
Vitamin & Multivitamin
No Items



I am empty :(

Looks like you haven’t added anything to your cart yet

Subtotal
Rp 0
Checkout Start Shopping