1529 Eye Shade + Blend

Rp 241.890 Rp 145.135
4.8 (6)
Why It's Special
The eye shade + blend brushes are designed for easy two-color shadow application. Use with powder or…
Read More
1
Add to Wishlist
Find in Store
Details
Why It's Special

The eye shade + blend brushes are designed for easy two-color shadow application. Use with powder or cream shadows. 

  • base shadow brush:  finely tapered bristles for buildable, all-over lid application
  • deluxe crease brush: soft, oversized design for effortless blending in crease
4.8/5
5
1
0
0
0
6 Reviews
You get 500 points when you write a review
Sort By:
Filter
RATING
5
4
3
2
1
SKIN TYPE
Normal
Dry
Combination
Oily
Sensitive
SKIN CONCERN
Acne
Anti Aging
Dark Spots
Dryness
Sensitive
Oily
Pores
Pregnancy
AGE
Teen
20s
30s
40s
50s
50s+
Reset
Pugipib Pugipib
Newbie
Skin TypeDry Skin
ConcernAcne, Kulit Kering, Sensitif
Age28
24 June 2022
Sumpah ini suka banget deh
Pas banget di pake nyaa dan nyaman aja gitu
Udah gitu lucu juga warna nya
leilani tirtalukita
Newbie
Skin TypeOily Skin
ConcernAcne, Berminyak
Age21
14 September 2021
meh, not bad
jujur eye brushes nya RT kata aku rada ambigu sih bentuknya. khususnya bundle yg ini. si deluxe crease brush nya waaayy to big for putting crease colour, jadinya aku pake malah untuk blend concealer sebagai base eyeshadow dan concealer bawah alis. kalo base shadow brush nya masih quite ok for all over lid colour karena bentuknya lumayan gamoang untuk nge blend ke seluruh eyelids. but at the end of the day kualitas brushes nya RT memang bagus dan harganya ga bohong. sayang aja eye brushes nya bentuknya kurang ok.
Eunike Marliana Sumitro
Newbie
Skin TypeCombination Skin
ConcernAnti Aging, Kulit Kering
Age37
26 February 2021
good
pertama bingung krn crease brushnya lmyn gede, tp lama2 biasa. bulu brushnya lembut sama kyk brush RT yg lain. recommended bgt lah, buat pemula jg gampang ga perlu pusing milih brush krn ini udh ada tulisannya
Cory Maharani
Newbie
Skin TypeCombination Skin
ConcernAnti Aging, Noda Hitam, Berminyak, Pori Besar
Age36
20 March 2020
"OK Banget"
Brush kualitas bagus itu aset buat kita belajar make up, apalagi bagian mata untuk pemula seperti saya lumayan PR, nah brush Real Techniques ini paket lengkap bgt deh, dgn kualitas yg ga usah diragukan lagi. Walaupun kualitas eyeshadow standar tp brush ini bisa membaurkan diarea mata dengan baik, i love it.
novi indriany
Newbie
Age22
23 July 2019
lembut abiss
brushnya oke banget, lembut ena, nggak rontokan. produk real techniques sih gak diragukan lagi ya kan..
Find in Store
Greenlake City - 2pc
Greenlake City rukan Cordoba Blok B No. 3
Tuesday-Sunday 10.00-20.00 WIB
View Location
My Account
Sign In / Register
Back
Customer Care
Back
About Us
Back
Blog
Back
Tips & Tutorials
Back
Skin Type
Back
Skin Concern
Back
CATEGORIES
Back
CONCERN
Back
BRAND
Back
MAKEUP
Back
SKINCARE
Back
HAIRCARE
Back
BATH & BODY
Back
ACCESSORIES
Back
FRAGRANCE
Back
HEALTH
Back
OTHERS
Back
FACE
Back
EYES
Back
LIPS
Back
CLEANSER
Back
MOISTURIZER
Back
TREATMENT
Back
SUN CARE
Back
SHAMPOO
Back
HAIR STYLING
Back
HAIR TREATMENT
Back
HAIR TOOLS
Back
CLEANSER
Back
BODY CARE
Back
NAILS
Back
OTHERS
Back
MAKEUP BRUSH
Back
FACIAL
Back
MAKEUP TOOLS
Back
MANICURE & PEDICURE
Back
ORGANIZERS
Back
FRAGRANCE
Back
Vitamin & Multivitamin
No Items



I am empty :(

Looks like you haven’t added anything to your cart yet

Subtotal
Rp 0
Checkout Start Shopping