1726 PowderBleu Soft Finishing Brush

Rp 483.890 Rp 290.335
5.0 (4)
1
Add to Wishlist
Find in Store
Details
Why It's Special

Known for its fine filaments, luxurious softness, and flawless powder application, blue squirrel hair is the one of the rarest and softest bristles used in prestige makeup brushes.

Our FauxBleu™ Technology uses synthetic bristles engineered to perform as well as blue squirrel hair.
• combination of soft, long tapered + unique wavy bristles
• optimized for layering powders without disrupting makeup already applied

5.0/5
4
0
0
0
0
4 Reviews
You get 500 points when you write a review
Sort By:
Filter
RATING
5
4
3
2
1
SKIN TYPE
Normal
Dry
Combination
Oily
Sensitive
SKIN CONCERN
Acne
Anti Aging
Dark Spots
Dryness
Sensitive
Oily
Pores
Pregnancy
AGE
Teen
20s
30s
40s
50s
50s+
Reset
Julia aa
Newbie
Age23
27 October 2022
The best brush buat segala jenis perbedakan..bulunya halus banget dan hasilnya super blended. Quality gak kaleng2 karena terasa dari bentuk dan berat gagangnya saat dipegang. Walaupun harganya agak lumayan tapi worth to have sih.
Anindita Kirana
Newbie
Skin TypeCombination Skin
ConcernAcne, Noda Hitam, Pori Besar
Age34
23 July 2022
The best brush buat segala jenis perbedakan..bulunya halus banget dan hasilnya super blended. Quality gak kaleng2 karena terasa dari bentuk dan berat gagangnya saat dipegang. Walaupun harganya agak lumayan tapi worth to have sih.
Kerenhapukh S
Newbie
Skin TypeOily Skin
ConcernBerminyak, Pori Besar
Age20
19 August 2020
super soft
bener bener selembut itu, brush RT biasanya aja udah lembut tapi ini lebih lembut lagi!
Cheristine Wohangara
Newbie
Age39
27 December 2018
Loveee this brush! ????
This is my third buy for this series. Setelah nyoba kuas seri ini yg buat highlighter+bronzer and eye-shadow, jatuh cinta bngt sama kerjanya kuas2 itu, so ak hrs pny jg yg ini. Bnr2 sesuai claimnya, halus bngt dan meskipun ini kuas sintetis tp teknologi yg dipakai itu bnr2 bikin dia bekerja seperti kuas dng natural hair.
Love this brush! ????
Find in Store
Greenlake City - 2pc
Greenlake City rukan Cordoba Blok B No. 3
10:00-22:00 WIB
View Location
My Account
Sign In / Register
Back
Customer Care
Back
About Us
Back
Blog
Back
Tips & Tutorials
Back
Skin Type
Back
Skin Concern
Back
CATEGORIES
Back
CONCERN
Back
BRAND
Back
MAKEUP
Back
SKINCARE
Back
HAIRCARE
Back
BATH & BODY
Back
ACCESSORIES
Back
FRAGRANCE
Back
HEALTH
Back
OTHERS
Back
FACE
Back
EYES
Back
LIPS
Back
CLEANSER
Back
MOISTURIZER
Back
TREATMENT
Back
SUN CARE
Back
SHAMPOO
Back
HAIR STYLING
Back
HAIR TREATMENT
Back
HAIR TOOLS
Back
CLEANSER
Back
BODY CARE
Back
NAILS
Back
OTHERS
Back
MAKEUP BRUSH
Back
FACIAL
Back
MAKEUP TOOLS
Back
MANICURE & PEDICURE
Back
ORGANIZERS
Back
FRAGRANCE
Back
Vitamin & Multivitamin
No Items



I am empty :(

Looks like you haven’t added anything to your cart yet

Subtotal
Rp 0
Checkout Start Shopping