Beauty In One Click

1786 EVERYDAY ESSENTIALS BRUSH SET

Rp 560.890 Rp 280.445
5.0 (8)
Why It's Special
FOR FOUNDATION + CONCEALER + BLUSH + HIGHLIGHTER + SHADOW Your one and done set to master pro-style…
Read More
1
Add to Wishlist
Find in Store
Details
Why It's Special
FOR FOUNDATION + CONCEALER + BLUSH + HIGHLIGHTER + SHADOW

Your one and done set to master pro-styled looks!
  • Cover
  • Color
  • Blend
Includes:
  • RT 400 Blush 
    • Tapered, soft and fluffy bristles 
    • Blend powder blush evenly for a smooth, natural look

  • Miracle Complexion Sponge ®
    • Soft, flexible foam 
    • Blend liquid and cream foundation into a luminous, dewy finish
    • Use dry for full coverage or damp for dewy glow

  • RT 300 Deluxe Crease
    • Short, dense bristles 
    • Layer and blend cream and powder eyeshadows evenly into eye crease

  • RT 402 Setting 
    • Soft and fluffy bristles 
    • Dust on highlighting or setting powders precisely for natural looking illumination

  • RT 200 Expert Face
    • Firm bristles 
    • Buff liquid or cream foundation to a glowing, flawless finish
Product Features:
  • 100% Cruelty-free
How To Clean:
  • Clean weekly with our Brush Cleansing Gel for improved brush performance

*You may see Miracle Complexion Sponges with RT stamped into the sponge, fear not, it's still your favorite sponge. Be sure to check out our Where To Buy page for a reputable retailer!

5.0/5
8
0
0
0
0
8 Reviews
You get 100 points when you write a review

Rating Details

5/5
Effectiveness
5/5
Packaging
5/5
Value for Money
Sort By:
Filter
RATING
5
4
3
2
1
SKIN TYPE
Normal
Dry
Combination
Oily
Sensitive
SKIN CONCERN
Acne
Anti Aging
Dark Spots
Dryness
Sensitive
Oily
Pores
Pregnancy
AGE
Teen
20s
30s
40s
50s
50s+
Reset
Ivana Gozali
Silver Squad
Skin TypeOily Skin
ConcernAcne, Berminyak, Pori Besar
Age21
29 July 2020
5/5
Effectiveness
5/5
Packaging
5/5
Value for Money
Suka banget!!
seneng bgt pas dateng udh ditunggu tunggu!! Bagus bgt warnanya fancy gitu trs brushnya super lembut pokoknya recommended..
apalagi pas ada diskon jadi cuss langsung beli
ga nyeselll pokoknya
Angela Jessica
Gold Squad
Skin TypeSensitive Skin
ConcernAcne, Noda Hitam, Kulit Kering, Sensitif, Pori Besar
Age26
03 May 2020
5/5
Effectiveness
5/5
Packaging
5/5
Value for Money
Harga emang ga bohong
Ada harga ada kualitas memang. Selain tampilannya yang cantik ini, brushnya lembut banget ampun. Makeup jadi lebih flawless. Beli yang set karna kalo diitung lebih murah dibanding yang satuan. Ga nyesel deh beli ini.
Cut manoban11
Gold Squad
Age20
30 November 2019
5/5
Effectiveness
5/5
Packaging
5/5
Value for Money
REAL TECHNIQUES
Beauty spongenya enak dan awet. Brushnya lembut, tahan lama dan gak gampang rontok. Selain itu warnanya juga cantik cantik
Zansabila Yustika Putri
Silver Squad
Age26
20 July 2019
5/5
Effectiveness
5/5
Packaging
5/5
Value for Money
Untung ada beatyhaul yg mewujudkan impian para wanita ????
Dari dulu pengen banget punya brush RT yg selalu jadi "dewa"nya brush dikalangan para beauty vloger. Bulunya yg lembut dan harganya yg ga terlalu mahal yaaa jdi banyak deh yg secinta itu. Walaupun yg katanya ga terlalu mahal tapi bagi saya masih mahal cuuuy huhu ditahan tahan ga kebeli jugaaa. Ehhhhh..... lihat website beautyhaul indo ternyata RT ada diskon, ga gemen" diskonnya kanmaeeen, gacuma mapuluh reboo tapi sampai 200k beuuuh, gapake pikir panjang langsung tranferrrr!!! Kamis pagi transfer, jumat sore barang udah dateng, gacuma ituuu barangnya originaaal bukan kaleng kaleng ???????????? lembut bulunyaa, cantik warnanya love love love!!
Terimakasih beautyhaul indo telah mewujudkan impian aku untuk memiliki brush RT, semoga sering" ngadain diskon dan pliiiss barangnya dibanyakin huhu sempet mo beli madagascar tpi selalu sold out sediiii ????????????
Dinda Ayu Mahfira
Silver Squad
Age27
18 July 2019
5/5
Effectiveness
5/5
Packaging
5/5
Value for Money
Ter-TheBest-lah
Beli RT emang bagusnya yang brush set begini jauuuuuh lebih murah dari yg satuan. Apa lagi ini tuh model yang terbarunya RT walau beda di warna doang. Ter luvv lah
Find in Store
Greenlake City - No stock
Greenlake City rukan Cordoba Blok B No. 3
Tuesday-Sunday 10.00-20.00 WIB
View Location
HUBLIFE Jakarta - 3pc
Lt. Dasar Main Atrium
09.00-20.00 WIB
View Location
My Account
Sign In / Register
Back
Customer Care
Back
About Us
Back
CATEGORIES
Back
CONCERN
Back
BRAND
Back
MAKEUP
Back
SKINCARE
Back
HAIRCARE
Back
BATH & BODY
Back
ACCESSORIES
Back
FRAGRANCE
Back
OTHERS
Back
FACE
Back
EYES
Back
LIPS
Back
CLEANSER
Back
MOISTURIZER
Back
TREATMENT
Back
SUN CARE
Back
SHAMPOO
Back
HAIR STYLING
Back
HAIR TREATMENT
Back
HAIR TOOLS
Back
CLEANSER
Back
BODY CARE
Back
NAILS
Back
OTHERS
Back
MAKEUP BRUSH
Back
FACIAL
Back
MAKEUP TOOLS
Back
MANICURE & PEDICURE
Back
ORGANIZERS
Back
FRAGRANCE
No Items



I am empty :(

Looks like you haven’t added anything to your cart yet

Subtotal
Rp 0
Checkout Start Shopping