304 Stippling Brush

Rp 137.500
4.9 (8)
1
Add to Wishlist
Find in Store
Details
Why It's Special

The 304 Stippling Brush is a round, flat-topped brush for smooth and easy application of foundations, creams, powder and mineral products. Ideally used in swirling motion for a sheer application. Featuring unique two-layer bristles, this brush is to achieve a silky, flawless finish.

304 Stippling Brush adalah kuas yang bulat dengan permukaan datar untuk aplikasi foundation, krim, bubuk dan produk mineral yang sempurna. Idealnya digunakan dalam gerakan berputar-putar untuk aplikasi ringan. Menampilkan bulu dua lapis yang unik, sikat ini di desain untuk mencapai hasil yang halus dan sempurna.

Height: 16 cm
Material: Synthetic

Armando Caruso makeup brushes are made with vegan friendly, cruelty-free synthetic but soft and high quality bristles.

4.9/5
7
1
0
0
0
8 Reviews
You get 500 points when you write a review
Sort By:
Filter
RATING
5
4
3
2
1
SKIN TYPE
Normal
Dry
Combination
Oily
Sensitive
SKIN CONCERN
Acne
Anti Aging
Dark Spots
Dryness
Sensitive
Oily
Pores
Pregnancy
AGE
Teen
20s
30s
40s
50s
50s+
Reset
Kinski RF
Newbie
Skin TypeNormal Skin
ConcernBerminyak
Age29
29 July 2023
Super super suka sama stippling brush kuas bulat dengan permukaan datar untuk aplikasi foundation
Tinesyah Syahfa
Newbie
Skin TypeNormal Skin
ConcernBerminyak
Age27
27 June 2023
Halus banget dan gak mudah buat rusak atau berubah bentu bulunya udah bagus kualitasnya
Hery Adi
Newbie
Age33
07 June 2023
halus bngt, lembut bngt , enak dipke buat ngeblend
Ananaila Rzq
Newbie
Skin TypeNormal Skin
ConcernNoda Hitam
Age30
30 April 2023
Stippling brushny hitam , warnanny hitam dn ok bngt peganganny kokoh, buluny gk rontok
yuli yanih
Warrior
Skin TypeDry Skin
ConcernAnti Aging, Noda Hitam, Sensitif, Pori Besar
Age23
17 April 2023
untuk bulunya kurang halus jadi saat dipakai blend foundation agak nusuk-nusuk cuman hasilnya aku suka banget sih bikin foundation rata dengan cepet tapi ga dempul beda banget hasilnya kalau kita pake spons. Kadang aku juga suka pake untuk blend blush kalau hasilnya Cuma engen sheer doing
Find in Store
Green Lake City
Rukan Cordoba - Blok B No. 3
Jl Green Lake City Boulevard,
Kec. Cipondoh, Kota Tangerang,
Banten 15147
11.00 - 19.00 WIB
View Location
My Account
Sign In / Register
Back
Customer Care
Back
About Us
Back
Blog
Back
Tips & Tutorial
Back
Tipe Kulit
Back
Permasalahan Kulit
Back
CATEGORIES
Back
CONCERN
Back
BRAND
Back
MAKEUP
Back
SKINCARE
Back
HAIRCARE
Back
BATH & BODY
Back
ACCESSORIES
Back
FRAGRANCE
Back
HEALTH
Back
OTHERS
Back
FACE
Back
EYES
Back
LIPS
Back
CLEANSER
Back
MOISTURIZER
Back
TREATMENT
Back
SUN CARE
Back
SHAMPOO
Back
HAIR STYLING
Back
HAIR TREATMENT
Back
HAIR TOOLS
Back
CLEANSER
Back
BODY CARE
Back
NAILS
Back
OTHERS
Back
MAKEUP BRUSH
Back
FACIAL
Back
MAKEUP TOOLS
Back
MANICURE & PEDICURE
Back
ORGANIZERS
Back
BODY FRAGRANCE
Back
HAIR FRAGRANCE
Back
OTHER FRAGRANCE
Back
Vitamin & Multivitamin
No Items



I am empty :(

Looks like you haven’t added anything to your cart yet

Subtotal
Rp 0
Checkout Start Shopping