#1 CURATED BEAUTY E-COMMERCE

Alpha Squalanexoidant Deep Cleansing Oil

Rp 89.000
5.0 (4)
Why It's Special
A gentle cleansing oil that works well to clean sebum, dust, dirt, waterproof makeup & sunscreen com…
Read More
Notable Effects & Ingredients
Anti-Aging
40ml
100ml
1
Add to Wishlist
Find in Store
Details
Why It's Special
A gentle cleansing oil that works well to clean sebum, dust, dirt, waterproof makeup & sunscreen completely. Equipped with Micelletechnology which has the ability to bind dirt & it will turn into a milky texture when in contact with water, thus making the skin clean without leaving any residue and it is non-stripping.

#SELFPAMPERINC #CleanseItYourWay



QUICK FACT:

Vegan
Hypoallergenic
Suitable for Sensitive Skin
No Irritation
Dermatologist tested
Non-Comedogenic Certified
NA18211202419
Notable Effects & Ingredients
Anti-Aging
Skin Type Match Ingredient
Dry
Good for Dry Skin
TOCOPHEROL
Ingredients Safety
75%
0%
0%
25%
Low Risk
Moderate Risk
High Risk
Unknown
How to Use
Apply Alpha Squalaneoxidant Deep Cleansing Oil onto the dry face (including lips & eyes) Gently massage & add some water to transform the oil into a milky emulsion
Ingredients
Ethylhexyl Stearate
Cetyl Ethylhexanoate
sorbeth-30 tetraoleate
Squalane
Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil
Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables
Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil
TOCOPHEROL
5.0/5
100% REPURCHASE
4
0
0
0
0
4 REVIEWS
You get 100 points when you write a review

Rating Details

5/5
Effectiveness
5/5
Texture
5/5
Packaging
5/5
Value for Money
Sort By:
Filter
RATING
5
4
3
2
1
SKIN TYPE
Normal
Dry
Combination
Oily
Sensitive
SKIN CONCERN
Acne
Anti Aging
Dark Spots
Dryness
Sensitive
Oily
Pores
Pregnancy
AGE
Teen
20s
30s
40s
50s
50s+
Reset
Calvin Chen
Silver Squad
Skin TypeOily Skin
ConcernAnti Aging, Noda Hitam, Sensitif, Berminyak, Pori Besar
Age30
08 September 2021
5/5
Effectiveness
5/5
Texture
4/5
Packaging
5/5
Value for Money
EXTRA MIRIP dengan Shu Uemura Cleansing Oil yang harganya 800k
Gila ini somethinc ngeluarin product yang mirip banget cleansing oil mahal punya Shu Uemura.
ini setelah dipakai wajah lebih kenyal dan juga berasa lebih bright, engga tau cuma perasaan aku atau tidak
jadi setelah makai produk ini 2 minggu, kulit aku yang tadinya oily jadi normal.

banyak yang bilang kalo misalnya kulit oily harus didouble cleansing juga dengan oil biar sebumnya tidak banyak
Nindy Permaisuri
Silver Squad
Skin TypeSensitive Skin
ConcernAcne, Anti Aging, Noda Hitam, Sensitif, Berminyak, Pori Besar
Age28
04 September 2021
5/5
Effectiveness
5/5
Texture
5/5
Packaging
5/5
Value for Money
The best Cleanser !
Beruntung dan keracunan diri sendiri dengan product ini. Dari pertama coba suka dan pake terus sampek udah setengah. Pakenya simple dan nyaman banget. Tinggal ambil product dan baurin ke wajah. WAjtu lagi bersihin wajahpun rasanya oily yang ringan. Jadi wajah sekalian di pijat. Dan amazingnya begitu selesai langsung ajah lanjut mandi karna semua oil langsung leleh begitu kontak dengan air. Jadinya gak ada rasa oil sama sekali. Magic!!! padahal dulu aku gak suka banget cleansing oil.
Latifa Rosyidah
Silver Squad
Skin TypeCombination Skin
ConcernAcne, Noda Hitam, Kulit Kering, Pori Besar
Age26
17 August 2021
5/5
Effectiveness
5/5
Texture
5/5
Packaging
4/5
Value for Money
Cleansing oil terfavorit
Pertamakali coba cleansing oil dari somethinc langsung suka sama teksturnya, setelah di bilas gak ninggalin residu dan rasa grissy berminyak di wajah, wajah terasa bersih dan segar.
Taqi. Taqi
Silver Squad
Age29
17 August 2021
5/5
Effectiveness
5/5
Texture
5/5
Packaging
5/5
Value for Money
Somethinc
Parah baguss banget aku selalu tertarik kalo somethinc ngeluarin produk baru dan begitu launch aku langung beli dan pake .. sebagus itu ngeberiin kotoran fi muka dan udah nyaa kulit lembab shay
Packaging nya juga bagus menarik
Find in Store
Greenlake City - 19pc
Greenlake City rukan Cordoba Blok B No. 3
Tuesday-Sunday 10.00-20.00 WIB
View Location
AEON Mall BSD - 10pc
Lt.1 diatas Atrium Utama
10.00-21.00 WIB
View Location
AEON Mall JGC - 32pc
Lt. 1 didepan Hush Puppies
10.00-21.00 WIB
View Location
HUBLIFE Jakarta - 21pc
Lt. Dasar Main Atrium
09.00-20.00 WIB
View Location
My Account
Sign In / Register
Back
Customer Care
Back
About Us
Back
CATEGORIES
Back
CONCERN
Back
BRAND
Back
MAKEUP
Back
SKINCARE
Back
HAIRCARE
Back
BATH & BODY
Back
ACCESSORIES
Back
FRAGRANCE
Back
OTHERS
Back
FACE
Back
EYES
Back
LIPS
Back
CLEANSER
Back
MOISTURIZER
Back
TREATMENT
Back
SUN CARE
Back
SHAMPOO
Back
HAIR STYLING
Back
HAIR TREATMENT
Back
HAIR TOOLS
Back
CLEANSER
Back
BODY CARE
Back
NAILS
Back
OTHERS
Back
MAKEUP BRUSH
Back
FACIAL
Back
MAKEUP TOOLS
Back
MANICURE & PEDICURE
Back
ORGANIZERS
Back
FRAGRANCE
No Items



I am empty :(

Looks like you haven’t added anything to your cart yet

Subtotal
Rp 0
Checkout Start Shopping