Travel Size Perfect Hydrating Treatment Essence 30ml

Rp 149.000 Rp 134.100
4.8 (147)
Notable Effects & Ingredients
Anti-Aging
Brightening
Pore Care
Sold Out! Notify Me When Restock
Add to Wishlist
Find in Store
Details
Why It's Special

Perfect Hydrating Treatment Essence adalah produk unggulan Avoskin yang terlaris hingga saat ini. Hadir sebagai essence wajah dengan konsentrasi tinggi berukuran 100 ml, Avoskin Perfect Hydrating Treatment Essence berfungsi untuk menjaga kesegaran dan kelembapan kulit.

Diperkaya dengan ascorbic acid/ETVC, ekstrak chamomile, carrot oil dan rosehip oil, rasakan sensasi menyejukkan yang mampu membuat kulit terasa lebih lembut dan kenyal, cerah alami, dengan pori-pori wajah yang kian mengecil dari hari ke hari dengan pemakaian rutin.

Notable Effects & Ingredients
Anti-Aging
Brightening
Pore Care
Skin Type Match Ingredient
Dry
Good for Dry Skin
Ascorbic Acid
Propylene Glycol
Glycerin
Bad for Dry Skin
Alcohol
Sensitive
Bad for Sensitive Skin
Alcohol
Ingredients Safety
49%
38%
0%
13%
Low Risk
Moderate Risk
High Risk
Unknown
How to Use

Pour essence into your palm. Then, apply to the entire face and neck until fully absorbed. Use it every morning and night after washing your face and before using other products as your skincare routine.

Ingredients
Aqua
Ascorbic Acid
Propylene Glycol
Glycerin
Rosa Canina Fruit Oil
carbomer
Triethanolamine
Alcohol
4.8/5
123
17
5
2
0
147 Reviews
You get 500 points when you write a review
Sort By:
Filter
RATING
5
4
3
2
1
SKIN TYPE
Normal
Dry
Combination
Oily
Sensitive
SKIN CONCERN
Acne
Anti Aging
Dark Spots
Dryness
Sensitive
Oily
Pores
Pregnancy
AGE
Teen
20s
30s
40s
50s
50s+
Reset
Gaby Maulida
Warrior
Skin TypeOily Skin
ConcernAcne, Berminyak, Pori Besar
Age25
28 January 2024
Teksturnya kentel, tapi menurutku kurang lembap sih. Walaupun kentel, dia tipe yang mudah banget menyerap dan ringan. Cocok untuk yang kulitnya oily
Sinta Setiawati
Newbie
Age26
25 January 2024
Hydrating essence nyaa bikin kulit aku super duper lembap
Riza Tmwa
Newbie
Age25
31 December 2023
Treatment essence nyaa bikin kulit lembab cumaa untuk hasil yang lebih mantul nya aku belum ngerasain padahal udah abis 2 botol
Iis Nurdiany
Newbie
Age27
15 August 2023
Sudah repurchased berapa kali, bagus banget buat melembabkan kulit, bantu ngurangin bruntusan juga, cepet meresapnya, pokoknya favorite essence banget ini tuh
Kinski RF
Newbie
Skin TypeNormal Skin
ConcernBerminyak
Age29
30 July 2023
Love super suma sama hydrating treatment essence avoskin menjaga kesegaran dan kelembapan
Find in Store
Gaia Mall Bumi Raya City
Lantai 1
Jl. Arteri Supadio, Sungai Raya,
Kec. Sungai Raya, Kota Pontianak
Kalimantan Barat 78121
10:00-22:00 WITA
View Location
23 Paskal Shopping Center
Lantai 2
Jl. Pasir Kaliki No.25-27, Kb. Jeruk,
Kec. Andir, Kota Bandung,
Jawa Barat 40241
10.00-22.00 WIB
View Location
My Account
Sign In / Register
Back
Customer Care
Back
About Us
Back
Blog
Back
Tips & Tutorial
Back
Tipe Kulit
Back
Permasalahan Kulit
Back
CATEGORIES
Back
CONCERN
Back
BRAND
Back
MAKEUP
Back
SKINCARE
Back
HAIRCARE
Back
BATH & BODY
Back
ACCESSORIES
Back
FRAGRANCE
Back
HEALTH
Back
OTHERS
Back
FACE
Back
EYES
Back
LIPS
Back
CLEANSER
Back
MOISTURIZER
Back
TREATMENT
Back
SUN CARE
Back
SHAMPOO
Back
HAIR STYLING
Back
HAIR TREATMENT
Back
HAIR TOOLS
Back
CLEANSER
Back
BODY CARE
Back
NAILS
Back
OTHERS
Back
MAKEUP BRUSH
Back
FACIAL
Back
MAKEUP TOOLS
Back
MANICURE & PEDICURE
Back
ORGANIZERS
Back
BODY FRAGRANCE
Back
HAIR FRAGRANCE
Back
OTHER FRAGRANCE
Back
Vitamin & Multivitamin
No Items



I am empty :(

Looks like you haven’t added anything to your cart yet

Subtotal
Rp 0
Checkout Start Shopping