Beauty In One Click

Airy Poreless Fluid Foundation

Rp 179.000 Rp 152.150
4.8 (15)
Why It's Special
Airy Poreless Fluid Foundation Enhance the look of your complexion with our new skincare-infused mak…
Read More
Nude Beige
Nude Ivory
Creme Beige
Golden Caramel
Nude Caramel
Golden Porcelain
Creme Caramel
Creme Ivory
Nude Sand
Golden Ivory
Nude Porcelain
Creme Sand
Creme Porcelain
Golden Beige
Golden Sand
1
Add to Wishlist
Find in Store
Details
Why It's Special

Airy Poreless Fluid Foundation

Enhance the look of your complexion with our new skincare-infused makeup base, The Airy Poreless Fluid Foundation: a light-as-air, non comedogenic liquid foundation to cover imperfections with medium-to-full coverage and unify uneven skin tone for a smooth, second-skin finish that’s everlasting.

Formulated with a blend of hydrating and skin-friendly ingredients to retain moisture, and with added care of sun shield protection, Airy Poreless Fluid Foundation SPF 18 defends skin from UVA/B rays.

Better still, this mattifying yet comfortable formula enhances the appearance of skin texture and helps to absorbs any excess oil. Our revolutionary formula cancels out that unwanted excess shine, making it the perfect coverage in a hot-to-humid climate without ever weighing you down or looking like cake.

The Airy Poreless Fluid Foundation comes in 9 beautifully diverse shades, ideal for all skin types. Each one is crafted to truly match different undertones of everyday Indonesian women, ranging from warm, neutral, and cool tones.

Better-looking-complexion day is coming right at you with our Airy Poreless Fluid Foundation #MakeupBeyondSkincare

How to Use

Gunakan pump untuk mengeluarkan produk, blend dengan menggunakan aplikator untuk mendapatkan hasil yang diinginkan

Ingredients
 revolutionary formula that cancels out unwanted excess shine and SPF 18 defends skin from UVA/B rays.
4.8/5
100% REPURCHASE
12
3
0
0
0
15 Reviews
You get 100 points when you write a review

Rating Details

5/5
Long Wear
5/5
Pigmentation
5/5
Texture
5/5
Packaging
5/5
Value for Money
Sort By:
Filter
RATING
5
4
3
2
1
SKIN TYPE
Normal
Dry
Combination
Oily
Sensitive
SKIN CONCERN
Acne
Anti Aging
Dark Spots
Dryness
Sensitive
Oily
Pores
Pregnancy
AGE
Teen
20s
30s
40s
50s
50s+
Reset
Asima Maharani
Silver Squad
Skin TypeCombination Skin
ConcernAcne, Noda Hitam, Berminyak, Pori Besar
Age21
12 December 2021
5/5
Long Wear
5/5
Pigmentation
5/5
Texture
5/5
Packaging
5/5
Value for Money
Foundie untuk yang suka natural look<3
Jadi aku pake full coverage untuk event tertentu aja, untuk daily ku pake di spot tertentu seperti under eye dan smile line. First layer coveragenya medium lah, yang aku suka dia bikin muka fresh, bagus menutup pori2 shay. Kalo gunain loose powder/pressed powder yg cocok pasti finishnya bagus bgt<3
Tan Ester
Silver Squad
Skin TypeOily Skin
ConcernBerminyak, Pori Besar
Age25
18 August 2021
5/5
Long Wear
5/5
Pigmentation
5/5
Texture
5/5
Packaging
5/5
Value for Money
Review Airy Poreless Fluid Foundation
foundation ini aku suka banget udah tube ke 3, hasil akhirnya flawless tp juga awet, ga buat kulit aku berminyak, tahan sekitar 8 jam an, coverage nya medium to full.. suka banget.. shade nya juga cocok bgt buat kulit aku.. recommended buat daily makeup.. harga juga affordable
Cynthia Anandhia
Silver Squad
Skin TypeDry Skin
ConcernAnti Aging, Noda Hitam, Kulit Kering, Pori Besar
Age24
17 August 2021
4/5
Long Wear
4/5
Pigmentation
5/5
Texture
4/5
Packaging
5/5
Value for Money
my skin but better Foundation
di pemakaian pertama aja aku udah secinta ini gaiss!! aku udah lama nggak ketemu foundation yang teksturnya kentel dan thic gitu karna sekarang kayak lagi jamannya foundation cair kan,, Nahh akhirnya ketemu lagi di si dear me ini. so far aku suka banget karena meskipun mereka claim produknya mattifying tapi nggak dead matte dan masih ada glownya sedikit kok, entah mengapa dia ini terasa ringan dan menyatu banget sama kulit, kayak ga dempul gitu!! coveragenya tuh medium to full, need to build it up untuk menutupi bekas jerawat aku. personally i dont mind sihh bekas jerawat masih keliatan biar kayak my skin but better. apalagi masih pandemi ketutup masker, jadi aku ngga rempong2 banget. next mau coba sampe bener-bener full coverage! ketahanannya belum try on sihh, tapi aku suka banget sama finishnya yang kayak second skin!! shades N02 ini pas banget untuk medium light skin
Andini Rahma Rianti
Silver Squad
Skin TypeDry Skin
ConcernAcne, Anti Aging, Noda Hitam, Kulit Kering, Sensitif, Berminyak, Pori Besar
Age24
21 July 2021
5/5
Long Wear
5/5
Pigmentation
5/5
Texture
5/5
Packaging
5/5
Value for Money
Airy poreless fluid foundation
Seperti namanya yg airy foundation ini ringan banget, cukup menyamarkan pori-pori, packaging nya unik banget bentuknya tube tapi ada pumpnya, texturenya tidak terlalu kental, mudah di blend dan cocok untuk semua warna kulit, di bagi menjadi 3 kelompok sesuai undertone. Bikin hasil makeup jadi lebih natural flawless
Nunung Novita Zulfi
Silver Squad
Skin TypeSensitive Skin
ConcernAcne, Anti Aging, Noda Hitam, Kulit Kering, Sensitif, Berminyak, Pori Besar
Age29
05 April 2021
5/5
Long Wear
5/5
Pigmentation
5/5
Texture
5/5
Packaging
5/5
Value for Money
best fondi
Best fondi dengan harga yang sangat terjangkau, tidak berat sama sekali bahkan spt kulit kita versi lebih glow up tentunya. oksidasinya biasa aja tidak parah tidak bikin kusam, suka bgt sama finishnya yg velvet bercahaya gitu. cuma aku merasa susah nemuin primer yang mau kawin sama dia, malah bagusnya nggak pakai primer setelah skincare agak basah-basah gitu ditemplokin fondi malah nyatu banget.
Find in Store
Greenlake City - 16pc
Greenlake City rukan Cordoba Blok B No. 3
Tuesday-Sunday 10.00-20.00 WIB
View Location
AEON Tanjung Barat - 7pc
Lantai 1 (depan H&M)
Jl. Raya Tj. Barat No.163, RT.12/RW.4,
Jakarta Selatan
10:00-21:00 WIB
View Location
My Account
Sign In / Register
Back
Customer Care
Back
About Us
Back
CATEGORIES
Back
CONCERN
Back
BRAND
Back
MAKEUP
Back
SKINCARE
Back
HAIRCARE
Back
BATH & BODY
Back
ACCESSORIES
Back
FRAGRANCE
Back
OTHERS
Back
FACE
Back
EYES
Back
LIPS
Back
CLEANSER
Back
MOISTURIZER
Back
TREATMENT
Back
SUN CARE
Back
SHAMPOO
Back
HAIR STYLING
Back
HAIR TREATMENT
Back
HAIR TOOLS
Back
CLEANSER
Back
BODY CARE
Back
NAILS
Back
OTHERS
Back
MAKEUP BRUSH
Back
FACIAL
Back
MAKEUP TOOLS
Back
MANICURE & PEDICURE
Back
ORGANIZERS
Back
FRAGRANCE
No Items



I am empty :(

Looks like you haven’t added anything to your cart yet

Subtotal
Rp 0
Checkout Start Shopping