Beauty In One Click

GAME CHANGER Tripeptide Eye Concentrate Gel

Rp 145.000
4.8 (100)
Why It's Special
A Game Changer that contains 3 Powerful Peptide to treat skin contour around the eyes, overcome eye …
Read More
Notable Effects & Ingredients
Anti-Aging
Brightening
20ml
1
Add to Wishlist
Find in Store
Details
Why It's Special

A Game Changer that contains 3 Powerful Peptide to treat skin contour around the eyes, overcome eye fatigue such as Dark Circles, Eye Bags, Wrinkles, & Aging in the eyes due to everyday exposure to blue light.

It also smoothen & provides moisture in the eye skin area, so the eyes look fresher. increase skin elasticity, brightens dark circles (in 3-4 weeks), hydrates for up to 18 hours, & prevents free radical damage with antioxidant power from Poria Cocos Extract.

This lightweight gel texture absorbs quickly & leaves your eye area feeling soft and awaken

BEST FOR:

- Dark Circles
- Puffiness
- Fine Lines & Wrinkles

More Information:
Arthicoke & Caffeine scientifically proven can be visually reduces fat nodes & improves skin firmness & rejuvenates eye area (in vivo), & contains a blend of viscosity Boosting agent such as: paraffin & glyceryl stearate, designed to accelerates the skin's surface activity to hydrate, replenish, & reduce the eyebag.

Fragrance Free, Paraben Free, No Sulfate

Sebuah Game Changer yang mengandung 3 jenis Peptide yang powerful untuk merawat kontur kulit di sekitar mata, mengatasi kelelahan mata seperti Lingkaran Hitam, Kantung Mata, Keriput, & Penuaan pada mata akibat paparan sinar biru setiap hari.
Selain itu juga menghaluskan & memberikan kelembapan pada area kulit mata, sehingga mata terlihat lebih segar. meningkatkan elastisitas kulit, mencerahkan lingkaran hitam (dalam 3-4 minggu), menghidrasi hingga 18 jam, & mencegah kerusakan akibat radikal bebas dengan kekuatan antioksidan dari Ekstrak Poria Cocos.
Tekstur gel yang ringan ini menyerap dengan cepat & membuat area mata Anda terasa lembut dan terjaga kapanpun.

BAIK UNTUK:

- Lingkaran hitam
- Kantung Mata
- Garis Halus & Kerutan

Informasi Lebih Lanjut:
Arthicoke & Caffeine terbukti secara ilmiah dapat secara visual mengurangi kelenjar lemak & meningkatkan kekencangan kulit & meremajakan area mata (in vivo), & mengandung campuran bahan penguat viskositas seperti: parafin & gliseril stearat, dirancang untuk mempercepat aktivitas permukaan kulit untuk melembabkan, mengisi kembali, & mengurangi kantung mata. Bebas Wewangian, Bebas Paraben, Tanpa Sulfat

Notable Effects & Ingredients
Anti-Aging
Brightening
Skin Type Match Ingredient
Dry
Good for Dry Skin
Butylene Glycol
Hyaluronic Acid
Bad for Dry Skin
Alcohol
Sensitive
Good for Sensitive Skin
aloe barbadensis leaf extract
Bisabolol
Bad for Sensitive Skin
Citric Acid
Alcohol
Ingredients Safety
68%
18%
0%
14%
Low Risk
Moderate Risk
High Risk
Unknown
How to Use

Press out the eye gel, use the ceramic tip with pat method starting from the inside towards the outside of the eye area, top & bottom part.

Use Morning & Night.

Can be stored in the refrigerator to get more cooling sensation.

Can be used as preparation before makeup without causing patchy

======================================

Keluarkan Eye Gel (sebesar kacang hijau), gunakan ujung keramik dengan gerakan tekan-tekan secara perlahan dimulai dari bagian dalam ke arah luar mata, bagian atas & bawah.

Gunakan Pagi & Malam hari.

Dapat disimpan di kulkas agar keramik terasa lebih dingin saat aplikasi.

Dapat di-layer & digunakan sebagai preparation sebelum makeup tanpa menimbulkan patchy.

Ingredients
Aqua
aloe barbadensis leaf extract
PEG/PPG/POLYBUTYLENE GLYCOL-8/5/3 GLYCERIN
Butylene Glycol
Hydroxyethyl urea
Polyacrylamide
C13-14 Isoparaffin
Laureth-7
Poria Cocos Extract
Acetyl Tetrapeptide-5
Dipeptide-2
Phenoxyethanol
Hyaluronic Acid
fructan
Cynara Scolymus Leaf Extract
Decyl Glucoside
Phenethyl Alcohol
Citric Acid
Glucose
Caffeine
xanthine
Bisabolol
Cholesterol
Alcohol
Hydrogenated Lecithin
1,2-Hexanediol
OligoPeptide-5
CI 16255
CI 15985
4.8/5
77% REPURCHASE
93
10
3
0
0
106 Reviews
You get 100 points when you write a review

Rating Details

5/5
Effectiveness
5/5
Texture
5/5
Packaging
5/5
Value for Money
Sort By:
Filter
RATING
5
4
3
2
1
SKIN TYPE
Normal
Dry
Combination
Oily
Sensitive
SKIN CONCERN
Acne
Anti Aging
Dark Spots
Dryness
Sensitive
Oily
Pores
Pregnancy
AGE
Teen
20s
30s
40s
50s
50s+
Reset
Cynthia Christanti
Silver Squad
Skin TypeCombination Skin
ConcernKulit Kering, Sensitif, Pori Besar
Age28
23 November 2021
4/5
Effectiveness
4/5
Texture
4/5
Packaging
4/5
Value for Money
Eye Gel ngademin
Lumayan oke dipake untuk depuff mata , dimasukin kulkas jadi dipake adem ena. Melembabkan tapi mungkin karna ga rutin jadi belum terlalu kerasa efeknya
Santi Tan
Silver Squad
Skin TypeCombination Skin
ConcernAnti Aging, Noda Hitam, Kulit Kering, Berminyak, Pori Besar
Age25
14 November 2021
5/5
Effectiveness
5/5
Texture
5/5
Packaging
5/5
Value for Money
BYE BYE MATA BENGKAK
Been searching for eye cream yang cocok selama bertahun-tahun, akhirnya melabuhkan diri pada GAME CHANGER.
Eye cream tentu tidak merujuk ke hasil yang instan, pasti yang long term, tapiiii, GAME CHANGER ini beda.
Gue yg tipe mata bakal sembap bengkak pas bangun tidur kalo gue nangis semaleman, yang bahkan susah ngebuka mata. Nah tapi pas gue pake GAME CHANGER ini saat night skin care routine, dan gue nangis parah ampe sesengukan malem itu, paginya mata gue aman, ga bengkak, ga kayak habis nangis semaleman.
Sengefek itu! Gila!
Nah gue pikir, yg instan aja se-ngefek itu, apalagi nanti long termnya. :)
Himawan Tantriwan
Silver Squad
Age28
12 November 2021
5/5
Effectiveness
5/5
Texture
5/5
Packaging
5/5
Value for Money
Eye cream terbaik
Suka sama eye cream nya, aplikator nya enak dipake, dingin2 gitu jd segerin mata.. Oke2 memang produk somethinc nya..
Kezia Joselyn
Silver Squad
Age26
08 November 2021
3/5
Effectiveness
4/5
Texture
4/5
Packaging
4/5
Value for Money
average
Packagingnya oke karna bisa buat massage area mata dan ada cooling sensation, tapi pas produknya mulai sedikit jadi susah keluar. Produk eye gel nya sendiri so so ya, agak lebih lama meresap dibanding eye cream lain yang pernah kucoba, kurnag hydrating for me, efek anti kerutnya ga kelihatan juga karna belum long term baru habisin 1 tube dan memang ga mungkin instan kan.
Avellia Anwar
Silver Squad
Skin TypeDry Skin
ConcernAcne, Anti Aging, Noda Hitam, Kulit Kering
Age32
05 November 2021
5/5
Effectiveness
5/5
Texture
4/5
Packaging
5/5
Value for Money
Repurchase Entah Ke Berapa
Aplikator yang dingin jadi bantu kempesin puffy eye
Apalagi yang abis begadang atau nangis drakor
Find in Store
Greenlake City - 13pc
Greenlake City rukan Cordoba Blok B No. 3
Tuesday-Sunday 10.00-20.00 WIB
View Location
AEON Mall BSD - 22pc
Lt.1 diatas Atrium Utama
10.00-21.00 WIB
View Location
AEON Mall JGC - 8pc
Lt. 1 didepan Hush Puppies
10.00-21.00 WIB
View Location
HUBLIFE Jakarta - 23pc
Lt. Dasar Main Atrium
09.00-20.00 WIB
View Location
AEON Tanjung Barat - 18pc
Lantai 1 (depan H&M)
Jl. Raya Tj. Barat No.163, RT.12/RW.4,
Jakarta Selatan
10:00-21:00 WIB
View Location
My Account
Sign In / Register
Back
Customer Care
Back
About Us
Back
CATEGORIES
Back
CONCERN
Back
BRAND
Back
MAKEUP
Back
SKINCARE
Back
HAIRCARE
Back
BATH & BODY
Back
ACCESSORIES
Back
FRAGRANCE
Back
OTHERS
Back
FACE
Back
EYES
Back
LIPS
Back
CLEANSER
Back
MOISTURIZER
Back
TREATMENT
Back
SUN CARE
Back
SHAMPOO
Back
HAIR STYLING
Back
HAIR TREATMENT
Back
HAIR TOOLS
Back
CLEANSER
Back
BODY CARE
Back
NAILS
Back
OTHERS
Back
MAKEUP BRUSH
Back
FACIAL
Back
MAKEUP TOOLS
Back
MANICURE & PEDICURE
Back
ORGANIZERS
Back
FRAGRANCE
No Items



I am empty :(

Looks like you haven’t added anything to your cart yet

Subtotal
Rp 0
Checkout Start Shopping