#1 CURATED BEAUTY E-COMMERCE

GAME CHANGER Tripeptide Eye Concentrate Gel

Rp 145.000
4.9 (76)
Why It's Special
A Game Changer that contains 3 Powerful Peptide to treat skin contour around the eyes, overcome eye …
Read More
Notable Effects & Ingredients
Anti-Aging
Brightening
1
Add to Wishlist
Find in Store
Details
Why It's Special

A Game Changer that contains 3 Powerful Peptide to treat skin contour around the eyes, overcome eye fatigue such as Dark Circles, Eye Bags, Wrinkles, & Aging in the eyes due to everyday exposure to blue light.

It also smoothen & provides moisture in the eye skin area, so the eyes look fresher. increase skin elasticity, brightens dark circles (in 3-4 weeks), hydrates for up to 18 hours, & prevents free radical damage with antioxidant power from Poria Cocos Extract.

This lightweight gel texture absorbs quickly & leaves your eye area feeling soft and awaken

BEST FOR:

- Dark Circles
- Puffiness
- Fine Lines & Wrinkles

More Information:
Arthicoke & Caffeine scientifically proven can be visually reduces fat nodes & improves skin firmness & rejuvenates eye area (in vivo), & contains a blend of viscosity Boosting agent such as: paraffin & glyceryl stearate, designed to accelerates the skin's surface activity to hydrate, replenish, & reduce the eyebag.

Fragrance Free, Paraben Free, No Sulfate

============================================================================

Sebuah Game Changer yang mengandung 3 jenis Peptide yang powerful untuk merawat kontur kulit di sekitar mata, mengatasi kelelahan mata seperti Lingkaran Hitam, Kantung Mata, Keriput, & Penuaan pada mata akibat paparan sinar biru setiap hari.
Selain itu juga menghaluskan & memberikan kelembapan pada area kulit mata, sehingga mata terlihat lebih segar. meningkatkan elastisitas kulit, mencerahkan lingkaran hitam (dalam 3-4 minggu), menghidrasi hingga 18 jam, & mencegah kerusakan akibat radikal bebas dengan kekuatan antioksidan dari Ekstrak Poria Cocos.
Tekstur gel yang ringan ini menyerap dengan cepat & membuat area mata Anda terasa lembut dan terjaga kapanpun.

BAIK UNTUK:

- Lingkaran hitam
- Kantung Mata
- Garis Halus & Kerutan

Informasi Lebih Lanjut:
Arthicoke & Caffeine terbukti secara ilmiah dapat secara visual mengurangi kelenjar lemak & meningkatkan kekencangan kulit & meremajakan area mata (in vivo), & mengandung campuran bahan penguat viskositas seperti: parafin & gliseril stearat, dirancang untuk mempercepat aktivitas permukaan kulit untuk melembabkan, mengisi kembali, & mengurangi kantung mata.

Bebas Wewangian, Bebas Paraben, Tanpa Sulfat
NA18202000193

Notable Effects & Ingredients
Anti-Aging
Brightening
Skin Type Match Ingredient
Dry
Good for Dry Skin
Butylene Glycol
Hyaluronic Acid
Bad for Dry Skin
Alcohol
Sensitive
Good for Sensitive Skin
aloe barbadensis leaf extract
Bisabolol
Bad for Sensitive Skin
Citric Acid
Alcohol
Ingredients Safety
68%
18%
0%
14%
Low Risk
Moderate Risk
High Risk
Unknown
How to Use

Press out the eye gel, use the ceramic tip with pat method starting from the inside towards the outside of the eye area, top & bottom part.

Use Morning & Night.

Can be stored in the refrigerator to get more cooling sensation.

Can be used as preparation before makeup without causing patchy

======================================

Keluarkan Eye Gel (sebesar kacang hijau), gunakan ujung keramik dengan gerakan tekan-tekan secara perlahan dimulai dari bagian dalam ke arah luar mata, bagian atas & bawah.

Gunakan Pagi & Malam hari.

Dapat disimpan di kulkas agar keramik terasa lebih dingin saat aplikasi.

Dapat di-layer & digunakan sebagai preparation sebelum makeup tanpa menimbulkan patchy.

Ingredients
Aqua
aloe barbadensis leaf extract
PEG/PPG/POLYBUTYLENE GLYCOL-8/5/3 GLYCERIN
Butylene Glycol
Hydroxyethyl urea
Polyacrylamide
C13-14 Isoparaffin
Laureth-7
Poria Cocos Extract
Acetyl Tetrapeptide-5
Dipeptide-2
Phenoxyethanol
Hyaluronic Acid
fructan
Cynara Scolymus Leaf Extract
Decyl Glucoside
Phenethyl Alcohol
Citric Acid
Glucose
Caffeine
xanthine
Bisabolol
Cholesterol
Alcohol
Hydrogenated Lecithin
1,2-Hexanediol
OligoPeptide-5
CI 16255
CI 15985
4.9/5
83% REPURCHASE
78
3
1
0
0
82 REVIEWS
You get 100 points when you write a review

Rating Details

5/5
Effectiveness
5/5
Texture
5/5
Packaging
5/5
Value for Money
Sort By:
Filter
RATING
5
4
3
2
1
SKIN TYPE
Normal
Dry
Combination
Oily
Sensitive
SKIN CONCERN
Acne
Anti Aging
Dark Spots
Dryness
Sensitive
Oily
Pores
Pregnancy
AGE
Teen
20s
30s
40s
50s
50s+
Reset
Andreas Antoninus
Silver Squad
Skin TypeOily Skin
ConcernAcne, Berminyak, Pori Besar
Age32
28 July 2021
5/5
Effectiveness
5/5
Texture
5/5
Packaging
5/5
Value for Money
Treatment mata super enak
Packaging nya high quality dan kokoh, applicatornya enak untuk pijat daerah sekitar mata, feel nya dingin dan enak untuk mata yang seharian udah lelah liat layar hp dan laptop. Efektif untuk treat daerah sekitar mata. Very recommended!
Syafina Hasan
Silver Squad
Skin TypeCombination Skin
ConcernAcne, Anti Aging, Noda Hitam, Berminyak, Pori Besar
Age30
27 July 2021
4/5
Effectiveness
4/5
Texture
5/5
Packaging
4/5
Value for Money
My first eye cream
Belum terlalu efektif tapi karena aku yg belum disiplin sih. Tapi memang lah aplikatornya yang dingin buat gemes
Kirana Prahmianti
Silver Squad
Skin TypeSensitive Skin
ConcernAcne, Anti Aging, Noda Hitam, Kulit Kering, Sensitif, Pori Besar
Age22
23 July 2021
5/5
Effectiveness
5/5
Texture
5/5
Packaging
3/5
Value for Money
Bucin Somethinc, selalu suka produk nyaaa !
Texture nya ringan banget, dan bagus buat mata panda ku yang parah banget, asalkan rajin pakai nya aja , lebih enak dipakai setelah dimasukin ke kulkas ????
Nathasya Satya
Silver Squad
Skin TypeSensitive Skin
ConcernAcne, Anti Aging, Noda Hitam, Kulit Kering, Sensitif, Berminyak, Pori Besar
Age21
02 July 2021
1/5
Effectiveness
5/5
Texture
5/5
Packaging
2/5
Value for Money
Hmm
So sad karena ga cocok. Pakai ini malah area sekitar mata jadi kering banget dan panas. Akhirnya aku pake dibagian leher aja deh biar ttp habis
NUR RAHMASARI
Silver Squad
Skin TypeNormal Skin
ConcernAnti Aging, Noda Hitam, Sensitif
Age23
30 June 2021
5/5
Effectiveness
5/5
Texture
5/5
Packaging
5/5
Value for Money
Worth to try!
Eye gel yang enak banget dipake buat nge treat mata sembab karna ada ceramic tip nya yang bikin sensasi dingin saat dipake. Ingredientsnya ada peptide yang bagus banget buat anti aging. Aku belum bisa bilang produk ini bener bener mengahambat aging karna harus dipakai dalam jangka waktu yang panjang so we will see that
Find in Store
Greenlake City - 73pc
Greenlake City rukan Cordoba Blok B No. 3
Tuesday-Sunday 10.00-20.00 WIB
View Location
AEON Mall BSD - 44pc
Lt.1 diatas Atrium Utama
10.00-21.00 WIB
View Location
AEON Mall JGC - 65pc
Lt. 1 didepan Hush Puppies
10.00-21.00 WIB
View Location
HUBLIFE Jakarta - 48pc
Lt. Dasar Main Atrium
09.00-20.00 WIB
View Location
My Account
Sign In / Register
Back
Customer Care
Back
About Us
Back
CATEGORIES
Back
CONCERN
Back
BRAND
Back
MAKEUP
Back
SKINCARE
Back
HAIRCARE
Back
BATH & BODY
Back
ACCESSORIES
Back
FRAGRANCE
Back
OTHERS
Back
FACE
Back
EYES
Back
LIPS
Back
CLEANSER
Back
MOISTURIZER
Back
TREATMENT
Back
SUN CARE
Back
SHAMPOO
Back
HAIR STYLING
Back
HAIR TREATMENT
Back
HAIR TOOLS
Back
CLEANSER
Back
BODY CARE
Back
NAILS
Back
OTHERS
Back
MAKEUP BRUSH
Back
FACIAL
Back
MAKEUP TOOLS
Back
MANICURE & PEDICURE
Back
ORGANIZERS
Back
FRAGRANCE
No Items



I am empty :(

Looks like you haven’t added anything to your cart yet

Subtotal
Rp 0
Checkout Start Shopping