#1 CURATED BEAUTY E-COMMERCE

Omega Butter Deep Cleansing Balm

Rp 45.000
4.9 (9)
Why It's Special
A vegan cleanser in the form of a soft balm that is infused with antioxidants Botanical Extracts, OM…
Read More
Notable Effects & Ingredients
Anti-Aging
5ml
40ml
1
Add to Wishlist
Find in Store
Details
Why It's Special

A vegan cleanser in the form of a soft balm that is infused with antioxidants Botanical Extracts, OMEGA 3-6-9, Vitamins A & E that removes all dirt, excess sebum, waterproof sunscreen without leaving any residue or causing a burning sensation, leaving the skin clean & moisturized.

#SELFPAMPERINC #CleanseItYourWay



QUICK FACT:

VEGAN, BPOM Certified
Dermatologist Tested
NA18211204017

Notable Effects & Ingredients
Anti-Aging
Skin Type Match Ingredient
Dry
Good for Dry Skin
TOCOPHEROL
Butylene Glycol
Sensitive
Good for Sensitive Skin
centella asiatica extract
Ingredients Safety
88%
0%
0%
12%
Low Risk
Moderate Risk
High Risk
Unknown
How to Use

Make sure your face is dry Spread Omega Butter Deep Cleansing Balm to your palms Massage the balm into your skin with circular motion, until all the skin feels clean (approx 20sc) Rinse with water & continue to the next skincare step

Ingredients
Ethylhexyl Palmitate
Cetyl Ethylhexanoate
sorbeth-30 tetraoleate
Synthetic Wax
Helianthus Annuus Seed Oil
Hippophae Rhamnoides Oil
Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil
Trihydroxystearin
TOCOPHEROL
Caprylic/Capric Triglyceride
CALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT
Water
Butylene Glycol
centella asiatica extract
1,2-Hexanediol
Artemisia Capillaris Extract
Pyrus Malus Seed Oil
4.9/5
100% REPURCHASE
8
1
0
0
0
9 REVIEWS
You get 100 points when you write a review

Rating Details

5/5
Effectiveness
5/5
Texture
5/5
Packaging
5/5
Value for Money
Sort By:
Filter
RATING
5
4
3
2
1
SKIN TYPE
Normal
Dry
Combination
Oily
Sensitive
SKIN CONCERN
Acne
Anti Aging
Dark Spots
Dryness
Sensitive
Oily
Pores
Pregnancy
AGE
Teen
20s
30s
40s
50s
50s+
Reset
Anggi Sitorus
Silver Squad
Age24
22 October 2021
5/5
Effectiveness
5/5
Texture
5/5
Packaging
4/5
Value for Money
Balm Paling Wangi dan Bersih
Balmya wangi citrus campuran orange dan lemon, baru pertama kali punya cleansing balm yang wangi dan gak perih dimata, buat harga segini dapet packaging lucu dan super bersih juga, ngga akan kehilangan spatulanya dan ditaro nya gampang banget. 100% YES!!!
Claudia E
Silver Squad
Age27
18 October 2021
5/5
Effectiveness
5/5
Texture
5/5
Packaging
5/5
Value for Money
Favorite Cleansing Balm
Awalnya beli yang mini size, eh ternyata suka banget sama teksturnya. Cepet melt waktu dipake dan mempan buat hapus make up.
Packagingnya juga gemesin terus ada sendoknya jadi tetap higienis ngga colek2 pake tangan :D
Yosep Wildan
Silver Squad
Skin TypeDry Skin
ConcernAnti Aging, Noda Hitam, Kulit Kering, Sensitif, Pori Besar
Age31
18 October 2021
5/5
Effectiveness
5/5
Texture
5/5
Packaging
5/5
Value for Money
Wanginya bikin betah
Ini adalah cleansing balm pertama yang aku coba, dan langsung jatuh cinta, aromanya bikin healing jd saat pengaplikasian ke wajah jd lebih betah lama-lama sambil pijit2 area wajah, walaupun sebenrnya ini cuma 20 detik aja udah cukup hehe. Butter yang langsung melted pas kena kulit dan mudah dibilas, bersihnya langsung keliatan, eitss tp jangan lupa setelah pake cleansing balm ini lanjut pake face wash ya.
Dwi Inggrid Euodia
Silver Squad
Skin TypeSensitive Skin
ConcernAcne, Anti Aging, Noda Hitam, Sensitif, Pori Besar
Age26
12 October 2021
5/5
Effectiveness
5/5
Texture
5/5
Packaging
5/5
Value for Money
The Best Local Cleansing Balm
Teksturnya bener2 melted kaya butter, ga pake banyak tp bisa ngebersihin 1 muka dengan cepat tanpa effort dan aman untuk kulit sensitif ku jg. Paling dibagian makeup yg waterproof kya diarea mata cukup memakan waktu tp tetep nyaman bgt dipake ga bikin mata perih ataupun kegesek yg bikin iritasi gitu. nyaman poll. Untuk tingkat kebersihannya juga sangat bersih ga ada residu yg tertinggal dimuka. Hemat kapas, hemat produk, kulit aman ????
Beatrice Ghea
Silver Squad
Skin TypeDry Skin
ConcernAnti Aging
Age25
09 October 2021
5/5
Effectiveness
5/5
Texture
5/5
Packaging
4/5
Value for Money
First try
beli ini soalnya denger dari temen2,
katanya bagus untuk kulit sensitive, ga bikin kering, keep skin stay hydrate,
texturenya unik, dan bisa untuk hapus make up waterproof
nah alesan2 itu yang bikin aku pingin coba banget produk ini, let's try the small size first
Find in Store
Greenlake City - 31pc
Greenlake City rukan Cordoba Blok B No. 3
Tuesday-Sunday 10.00-20.00 WIB
View Location
AEON Mall BSD - 12pc
Lt.1 diatas Atrium Utama
10.00-21.00 WIB
View Location
AEON Mall JGC - 22pc
Lt. 1 didepan Hush Puppies
10.00-21.00 WIB
View Location
HUBLIFE Jakarta - 16pc
Lt. Dasar Main Atrium
09.00-20.00 WIB
View Location
My Account
Sign In / Register
Back
Customer Care
Back
About Us
Back
CATEGORIES
Back
CONCERN
Back
BRAND
Back
MAKEUP
Back
SKINCARE
Back
HAIRCARE
Back
BATH & BODY
Back
ACCESSORIES
Back
FRAGRANCE
Back
OTHERS
Back
FACE
Back
EYES
Back
LIPS
Back
CLEANSER
Back
MOISTURIZER
Back
TREATMENT
Back
SUN CARE
Back
SHAMPOO
Back
HAIR STYLING
Back
HAIR TREATMENT
Back
HAIR TOOLS
Back
CLEANSER
Back
BODY CARE
Back
NAILS
Back
OTHERS
Back
MAKEUP BRUSH
Back
FACIAL
Back
MAKEUP TOOLS
Back
MANICURE & PEDICURE
Back
ORGANIZERS
Back
FRAGRANCE
No Items



I am empty :(

Looks like you haven’t added anything to your cart yet

Subtotal
Rp 0
Checkout Start Shopping