Beauty In One Click

Aloe Soothing Sun Cream 50ml SPF50+/PA+++

4.6/5
5
1
1
0
0
5/5
Effectiveness
5/5
Texture
5/5
Packaging
5/5
Value for Money
You get 500 points when you write a review



Details
Why It's Special

+ Moisturizing sun cream for Dry skin.
+ Contains 5,500ppm of
   Aloe Barbadensis Leaf Water.
+ Protect from UVA and UVB.

Sun Cream for daily skin care

Aloe Soothing Sun Cream is not just the normal sun cream. It not only completely blocks the UVA and UVB,
but also moisturizes your dry skin. The combination of scientifically proven sun protection and
natural ingredients and provide the skin protection layer. Even when you are under the strongest sun light,
you have nothing to worry about. Hydrate your skin with the most powerful moisturizing ingredient aloe
while protect from the daily sun light.

 

4.6/5
5
1
1
0
0
7 Reviews
You get 500 points when you write a review
Sort By:
Filter
RATING
5
4
3
2
1
SKIN TYPE
Normal
Dry
Combination
Oily
Sensitive
SKIN CONCERN
Acne
Anti Aging
Dark Spots
Dryness
Sensitive
Oily
Pores
Pregnancy
AGE
Teen
20s
30s
40s
50s
50s+
Reset
Fitriyanti Ekaputri
Newbie
Skin TypeOily Skin
ConcernAcne, Kulit Kering, Pori Besar
Age29
19 March 2020
HATE & LOVE
Untuk kulit ku yang berminyak dan cendrung berjerawat, produk ini hmmm ya belum menjadi favoritku. Sebenernya tesktur nya enak, in between gel & cream, gak terlalu dewy. Cuma yang gak aku suka bikin clogged pores. Kadang numbuh jerawat kecil-kecil gitcu. Jadi sejauh ini aku masih mencari-cari sunscreen yang nyaman buat kulit ku. Any recommendation guys?
Irene Sandranita
Newbie
Age38
18 February 2020
Sunscreen kecehh banget
Sunscreen ini enak banget lho. Gila bisa jadi suka pake sunscreen karena produk ini. Dia ada kandungan aloe nya jadi bisa menjaga kelembaban kulit. Cepet meresapnya. Ada "sedikit" aroma tetapi menurutku calming deh. Engga lengket dan engga buat kulit kusam.
Maria Christina
Newbie
Age21
20 June 2019
Aloe Soothing Sun Cream 50ml SPF50+/PA+++
se happy itu sama sun screen ini.. mukaku yang kering jadi lembab dan kenyal gitu setelah pake ini. malah jadi lebih sering keluar cuma pake sunscreen doang ga pake foundie.. tapi ga cocok banget kalo dipake sama foundie yang udah isi sp
adilla afiani
Newbie
Age26
13 June 2019
FAVORITE SPF!!!
This is holy grail. Hands down, my favorite SPF.
First, it's very hydrating, giving my skin a beautiful glow. Even after i powder. So gorgeous under makeup too! Second, it is quite affordable. It usually lasts me 3 months or so to finish the entire bottle. Another plus point is it doesn't contain alcohol I believe. So, yes it is very gentle. Well, i only have ever tried this one, Biore, and skinqua. And by far, this one is the best affordable SPF!

*Please restock more often beautyhaul :") thank you!
Lely Nurmasari
Newbie
Age31
02 June 2019
Favorite all the time
Sunscreen andalanku, kulitku yg rewel banget soal sunscreen. Berkali2 pengen ganti sunscreen yg lain, tapi ga ada yg cocok bikin breakout. Ini tu ajibbbb banget! Texturenya kayak cream gt, jadi enak banget cara pakainya. Ada whitecast waktu pertama kali oles, tapi lama2 ga keliatan kok.
My Account
Sign In / Register
Back
Customer Care
Back
About Us
Back
Blog
Back
Tips & Tutorials
Back
Skin Type
Back
Skin Concern
Back
CATEGORIES
Back
CONCERN
Back
BRAND
Back
MAKEUP
Back
SKINCARE
Back
HAIRCARE
Back
BATH & BODY
Back
ACCESSORIES
Back
FRAGRANCE
Back
HEALTH
Back
OTHERS
Back
FACE
Back
EYES
Back
LIPS
Back
CLEANSER
Back
MOISTURIZER
Back
TREATMENT
Back
SUN CARE
Back
SHAMPOO
Back
HAIR STYLING
Back
HAIR TREATMENT
Back
HAIR TOOLS
Back
CLEANSER
Back
BODY CARE
Back
NAILS
Back
OTHERS
Back
MAKEUP BRUSH
Back
FACIAL
Back
MAKEUP TOOLS
Back
MANICURE & PEDICURE
Back
ORGANIZERS
Back
FRAGRANCE
Back
Vitamin & Multivitamin
No Items



I am empty :(

Looks like you haven’t added anything to your cart yet

Subtotal
Rp 0
Checkout Start Shopping