#1 CURATED BEAUTY E-COMMERCE

Perfect Cover Two Way Cake (REFILL)

Rp 99.000 Rp 84.150
4.7 (3)
Why It's Special
Refill Two Way Cake yang cocok untuk semua jenis . Hasil aplikasi yang halus dengan coverage yang ma…
Read More
Notable Effects & Ingredients
Anti-Aging
Brightening
1
Add to Wishlist
Details
Why It's Special

Refill Two Way Cake yang cocok untuk semua jenis . Hasil aplikasi yang halus dengan coverage yang mampu menyamarkan noda pada wajah. Bisa digunakan tanpa foundation. Cocok untuk penggunaan sehari-hari.

Notable Effects & Ingredients
Anti-Aging
Brightening
Skin Type Match Ingredient
Dry
Good for Dry Skin
Persea Gratissima Oil
tocopheryl acetate
TOCOPHEROL
Sensitive
Good for Sensitive Skin
Bisabolol
Ingredients Safety
39%
19%
4%
38%
Low Risk
Moderate Risk
High Risk
Unknown
How to Use

Apply evenly onto face and neck after primary application and foundation. For natural and sheer finish, use powder brush. For sophisticated and smooth finish, pat with sponge.

Ingredients
Phenoxyethanol
Fucus Vesiculosus Extract
POLYMETHYL METHCRYLATE
PTFE
DIMETHINICIL STEARATE
DIPENTAERYTHRITYL HEXAHYDROXYSTARATE / HEXASTREARATE / HEXAROSINATE
C9-15 FLUOROALCOHOL PROSPHATE. QUATERNIUM-15
GLYCINE SIJA (SOYBEAN) OIL
SIMMODSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL
ISOBORNYL ACETATE
TRITICUM VULGARE (WHEAT) BRAC EXTRACT
CALENDULA OFFICINALIS
FLOWER EXTRACT
ALUMINIUM HYDROXIDE.
Persea Gratissima Oil
Linoleic Acid
HDI/Trimethylol Hexyllactone Crosspolymer
Dimethicone
Fragrance
silica
tocopheryl acetate
MICA
TOCOPHEROL
Methyl Methacrylate Crosspolymer
BHT
Hydrogen Dimethicone
Squalane
Talc
Macadamia Ternifolia Seed Oil
METHICONE
Bisabolol
Chamomilla Recutita Flower Extract
4.7/5
2
1
0
0
0
3 REVIEWS
You get 100 points when you write a review

Rating Details

5/5
Long Wear
5/5
Pigmentation
5/5
Texture
5/5
Packaging
5/5
Value for Money
Sort By:
FILTER
RATING
5
4
3
2
1
SKIN TYPE
Normal
Dry
Combination
Oily
Sensitive
SKIN CONCERN
Acne
Anti Aging
Dark Spots
Dryness
Sensitive
Oily
Pores
Pregnancy
AGE
Teen
20s
30s
40s
50s
50s+
Reset
Gyar Sugiharti
Top Reviewer
Skin Type
Normal Skin
Concern
Acne, Noda Hitam, Kulit Kering
Age
30
30 March 2021
Perfect cover two way cake
Entah ini reffil yang keberapa aku lupaa hehe yang jelas aku sellau pake powder ini karna ya baguss
Okma Noviana
Top Reviewer
Skin Type
Oily Skin
Concern
Acne, Anti Aging, Noda Hitam, Kulit Kering, Sensitif, Berminyak, Pori Besar
Age
31
11 January 2021
Cocok buat make up ringan
Aku nyoba ini yg shade Honey. Klo pas aku mau keluar bentar aja, misalnya mau belanja ke pasar atau mini market atau sekedar mau makan bakso sore2, aku biasanya pake ini, ditap2 aja tipis2 udah nyamarin kekurangan wajah kyk bekas jerawat dan bintik hitam kok. Hasilnya lumayan smooth dan tahan lama, warnanya menyatu di kulit dan ga patchy. Trs tinggal pake lipgloss atau lipstik tipis2 deh. Not bad for light make up. Repurchase? I think yes.????
Fidya Ali
Verified Buyer
Skin Type
Combination Skin
Concern
Anti Aging, Sensitif, Berminyak, Pori Besar
Age
22
06 August 2020
TWC FAV KU
udah pake ni produk dah dari tahun kapan, finishnya aluss bgt di kulit, blur pores tanpa keliatan cakey dan bedakan banget, my go to TWC lah pokoknya
My Account
Sign In / Register
Back
Customer Care
Back
About Us
Back
CATEGORIES
Back
CONCERN
Back
BRAND
Back
MAKEUP
Back
SKINCARE
Back
HAIRCARE
Back
BATH & BODY
Back
ACCESSORIES
Back
FRAGRANCE
Back
OTHERS
Back
FACE
Back
EYES
Back
LIPS
Back
CLEANSER
Back
MOISTURIZER
Back
TREATMENT
Back
SUN CARE
Back
SHAMPOO
Back
HAIR STYLING
Back
HAIR TREATMENT
Back
HAIR TOOLS
Back
CLEANSER
Back
BODY CARE
Back
NAILS
Back
OTHERS
Back
MAKEUP BRUSH
Back
FACIAL
Back
MAKEUP TOOLS
Back
MANICURE & PEDICURE
Back
ORGANIZERS
Back
FRAGRANCE
No Items



I am empty :(

Looks like you haven’t added anything to your cart yet

Subtotal
Rp 0
Checkout Start Shopping