1517 Miracle Mini Eraser Sponges(isi 2)

Rp 153.000
4.8 (5)
1
Add to Wishlist
Find in Store
Details
Why It's Special

Erase makeup mishaps with the Real Techniques Miracle Mini Eraser Sponges! From flaking mascara to eyeshadow fallout, these little miracles help sweep away your makeup mishaps.
Features:

  • Flat edges: erase
  • Rounded sides: buff + blend
  • Tip: targeted sweep

Six ways to erase:

  • Sweep away undereye shadow fallout
  • Wipe away liner gone wrong
  • Pick up brow product fallout
  • Wipe away mascara smudges
  • Pick up over applied shadow
  • Blend away too much blush or highlighter

Other features:

  • Latex free
  • Replace every 1-3 months
  • Ideal for liquid, powder, or cream makeup mishaps
4.8/5
4
1
0
0
0
5 Reviews
You get 500 points when you write a review
Sort By:
Filter
RATING
5
4
3
2
1
SKIN TYPE
Normal
Dry
Combination
Oily
Sensitive
SKIN CONCERN
Acne
Anti Aging
Dark Spots
Dryness
Sensitive
Oily
Pores
Pregnancy
AGE
Teen
20s
30s
40s
50s
50s+
Reset
Desi Maryati
Newbie
Skin TypeCombination Skin
ConcernAcne, Anti Aging, Noda Hitam, Kulit Kering, Pori Besar
Age27
31 March 2023
Nyaman banget di pake nya , awet juga jadi sukaaaa
Nana Ratna sari
Newbie
Skin TypeNormal Skin
ConcernAnti Aging, Pori Besar
Age31
21 March 2023
penasaran pake sponge semini ini gmn rasanya haha aku beli yg satu set gitu sih. dia empuk tp ga seempuk yg orange, msh agak lebih padat, tp jd enak buat ngeblend concealer di bawah mata, bentuknya juga ngebantu bgt buat disudut. buat spot conceal juga enak karna jd lebih detail. cuma sejujurnya jd jarang aku pake karena ribet ganti2 sponge tiap step makeup wkwkw
Vania Yang
Newbie
Skin TypeDry Skin
ConcernKulit Kering, Sensitif, Berminyak, Pori Besar
Age19
22 June 2022
Selalu repurchase RT miracle complexion sponge karena nyaman dan awet banget dipakai. Untuk kualitasnya RT gak perlu diragukan lagi deh. Untuk hasil makeup flawless gunakan sponge dalam keadaan lembab, dan untuk hasil lebih coverage gunakan dalam keadaan kering. Dan sponge ini termasuk yang cepat kering ketika setelah dicuci.
Yunita Malikul mulki
Newbie
Age29
14 August 2019
Emessssh
Lucu bangett mini mini , pas di basahin ngegedein dann squisy banget lembutt
FU YIN
Newbie
Age39
31 May 2019
No bad face
Blush on ketebelan. Mau hapus fall out malah bleber kemana-mana. Makanya pake ini donk, benerin make up yg gak semestinya jadi bener :D
Find in Store
Green Lake City
Rukan Cordoba - Blok B No. 3
Jl Green Lake City Boulevard,
Kec. Cipondoh, Kota Tangerang,
Banten 15147
11.00 - 19.00 WIB
View Location
My Account
Sign In / Register
Back
Customer Care
Back
About Us
Back
Blog
Back
Tips & Tutorial
Back
Tipe Kulit
Back
Permasalahan Kulit
Back
CATEGORIES
Back
CONCERN
Back
BRAND
Back
MAKEUP
Back
SKINCARE
Back
HAIRCARE
Back
BATH & BODY
Back
ACCESSORIES
Back
FRAGRANCE
Back
HEALTH
Back
OTHERS
Back
FACE
Back
EYES
Back
LIPS
Back
CLEANSER
Back
MOISTURIZER
Back
TREATMENT
Back
SUN CARE
Back
SHAMPOO
Back
HAIR STYLING
Back
HAIR TREATMENT
Back
HAIR TOOLS
Back
CLEANSER
Back
BODY CARE
Back
NAILS
Back
OTHERS
Back
MAKEUP BRUSH
Back
FACIAL
Back
MAKEUP TOOLS
Back
MANICURE & PEDICURE
Back
ORGANIZERS
Back
BODY FRAGRANCE
Back
HAIR FRAGRANCE
Back
OTHER FRAGRANCE
Back
Vitamin & Multivitamin
No Items



I am empty :(

Looks like you haven’t added anything to your cart yet

Subtotal
Rp 0
Checkout Start Shopping