308 Blending Brush

Rp 42.500
5.0 (7)
Sold Out! Notify Me When Restock
Add to Wishlist
Details
Why It's Special

The 308 Blending Brush is dome-shaped, perfect for blending eyeshadow color effortlessly on the lid and crease. Can also be used to apply concealer. Featuring unique two-layer bristles, this brush enables you to achieve a silky, flawless finish.

308 Blending Brush berbentuk lengkungan puncak ini sempurna untuk mencampurkan warna eyeshadow dengan mudah di lipatan atau kelopak mata Anda. Bisa juga digunakan untuk menerapkan concealer. Brush ini menampilkan bulu dua lapis yang unik sehingga memungkinkan Anda untuk mencapai hasil yang halus dan sempurna.

Height: 15.5 cm
Material: Synthetic

Armando Caruso makeup brushes are made with vegan friendly, cruelty-free synthetic but soft and high quality bristles.

5.0/5
7
0
0
0
0
7 Reviews
You get 500 points when you write a review
Sort By:
Filter
RATING
5
4
3
2
1
SKIN TYPE
Normal
Dry
Combination
Oily
Sensitive
SKIN CONCERN
Acne
Anti Aging
Dark Spots
Dryness
Sensitive
Oily
Pores
Pregnancy
AGE
Teen
20s
30s
40s
50s
50s+
Reset
Alvabenia a
Warrior
Skin TypeCombination Skin
ConcernNoda Hitam, Kulit Kering, Sensitif, Pori Besar
Age24
07 July 2022
personally aku sangat cocok dengan brand ini sih kualitas produknya juga okay banget semuanya super rekomen!
Hesti dewi
Newbie
Skin TypeDry Skin
ConcernAcne
Age39
22 June 2020
brush
Brush bagus pertama yg aku punya, bulunya lembut ga rontok-rontok terus ukurannya juga pas buat mataku yg ga terlalu besar ini
Jennifer Salim
Newbie
Skin TypeCombination Skin
ConcernAcne, Anti Aging, Sensitif, Berminyak, Pori Besar
Age24
19 May 2020
Baguss!!
Ini blending brushnya kecil, bagus buat yang matanya hooded/ga terlalu banyak space di kelopak. Aluss, enak buat ngeblend! brushnya juga lumayan kokoh. good for the price, apalagi kalo lagi diskon hehe
Fitri Ayu Rahmawati
Newbie
Skin TypeCombination Skin
ConcernAcne, Anti Aging, Berminyak, Pori Besar
Age23
24 December 2019
must have item!
bulunya lembut banhet, hasil blendingnya juga baguss
elvi sitorini
Newbie
Age28
29 June 2019
luvv
buat ngeblend eyeshadow enak bgt nihh. bulunya lembut ga keras, jadi ga bikin sakit di mata. harganya juga murah bgt
My Account
Sign In / Register
Back
Customer Care
Back
About Us
Back
Blog
Back
Tips & Tutorial
Back
Tipe Kulit
Back
Permasalahan Kulit
Back
CATEGORIES
Back
CONCERN
Back
BRAND
Back
MAKEUP
Back
SKINCARE
Back
HAIRCARE
Back
BATH & BODY
Back
ACCESSORIES
Back
FRAGRANCE
Back
HEALTH
Back
OTHERS
Back
FACE
Back
EYES
Back
LIPS
Back
CLEANSER
Back
MOISTURIZER
Back
TREATMENT
Back
SUN CARE
Back
SHAMPOO
Back
HAIR STYLING
Back
HAIR TREATMENT
Back
HAIR TOOLS
Back
CLEANSER
Back
BODY CARE
Back
NAILS
Back
OTHERS
Back
MAKEUP BRUSH
Back
FACIAL
Back
MAKEUP TOOLS
Back
MANICURE & PEDICURE
Back
ORGANIZERS
Back
BODY FRAGRANCE
Back
HAIR FRAGRANCE
Back
OTHER FRAGRANCE
Back
Vitamin & Multivitamin
No Items



I am empty :(

Looks like you haven’t added anything to your cart yet

Subtotal
Rp 0
Checkout Start Shopping