Anti-Blemish Solutions Cleansing Gel 125ml

Rp 470.000
5.0 (22)
Notable Effects & Ingredients
Acne Care
Brightening
Pore Care
UV Protection
Sold Out! Notify Me When Restock
Add to Wishlist
Details
Why It's Special

Medicated, oil-free foaming cleansing gel helps clear breakouts and blackheads.

Unclogs pores.

Helps control oil.

Skin feels fresh, soft, calm and smooth.

Can also be used on body.

Notable Effects & Ingredients
Acne Care
Brightening
Pore Care
UV Protection
Skin Type Match Ingredient
Oily
Good for Oily Skin
Salicylic Acid
Dry
Good for Dry Skin
Glycerin
Butylene Glycol
Sodium Hyaluronate
Sensitive
Bad for Sensitive Skin
Salicylic Acid
Ingredients Safety
49%
37%
0%
14%
Low Risk
Moderate Risk
High Risk
Unknown
How to Use
  • Use twice a day, morning and night.
  • Apply to Acne Solutions Deep Cleansing Brush Head or lather between palms with warm water.
  • Massage over makeup-free face, avoiding eye area.
  • Rinse thoroughly; pat skin dry.
  • Follow with Acne Solutions Clarifying Lotion.
Ingredients
Aqua
Glycerin
Sodium Laureth Sulfate
Sodium Chloride
Lauramidopropyl Betaine
Butylene Glycol
Sucrose
Salicylic Acid
gentiana lutea (gentian) root extract
Laminaria Saccharina Extract
Caffeine
Sodium Hyaluronate
Acetyl Glucosamine
Laureth-2
PEG-120 Methyl Glucose Dioleate
Sodium Sulfate
benzophenone-4
Sodium hydroxide
EDTA
Disodium Edta
BHT
Phenoxyethanol
5.0/5
21
1
0
0
0
22 Reviews
You get 500 points when you write a review
Sort By:
Filter
RATING
5
4
3
2
1
SKIN TYPE
Normal
Dry
Combination
Oily
Sensitive
SKIN CONCERN
Acne
Anti Aging
Dark Spots
Dryness
Sensitive
Oily
Pores
Pregnancy
AGE
Teen
20s
30s
40s
50s
50s+
Reset
Loly Marisha
Newbie
Skin TypeCombination Skin
ConcernAcne, Anti Aging, Noda Hitam, Kulit Kering, Pori Besar
Age24
31 July 2023
Cleansing gel nyaa foam nyaa tipiss dan lembutt membersihkan sampe ke dlaam pori terdalam
Bella Bhakti nagara
Newbie
Skin TypeNormal Skin
ConcernAnti Aging, Noda Hitam, Pori Besar
Age27
19 July 2023
Cleansing gel nyaa cocok banget di kulit aku yang sensitif iniii
Donat S
Newbie
Skin TypeNormal Skin
ConcernAcne, Pori Besar
Age33
27 April 2023
Cleansing gel nyaaa nyaman banget di pake nyaaa engga bikin kering du kulit nih
Amira Sulastri
Newbie
Skin TypeDry Skin
ConcernAnti Aging, Noda Hitam
Age36
28 March 2023
Daily atau pun night moisturizer andalan ketika muka lagi sensitif-sensitifnya dan juga break out. Teksturnya cream warna putih yang gampang diaplikasiin di muka juga ga tebel kalau dipakai di muka. Creamnya ga ada bau wangi perfume sama sekali tapi cuman bau cream aja.
Nana Ratna sari
Newbie
Skin TypeNormal Skin
ConcernAnti Aging, Pori Besar
Age31
20 March 2023
Beli ini sekalian sama toner dan spot treatmentnya.. ya sejauh ini aman sih sebagai moisturizer krn dia oil free juga. Dia cukup untuk ngelembabin setelah toner krn tonernya bikin kering, claim lainnya aku malah gatau wkwk kirain buat ngelembabin doang gt. Pake ini jg irittt bgt, biasanya cm sebesar biji jagung semuka cukup soalnya aku emg pake tipis2 bgt dan gada efek buruk siii di aku
My Account
Sign In / Register
Back
Customer Care
Back
About Us
Back
Blog
Back
Tips & Tutorial
Back
Tipe Kulit
Back
Permasalahan Kulit
Back
CATEGORIES
Back
CONCERN
Back
BRAND
Back
MAKEUP
Back
SKINCARE
Back
HAIRCARE
Back
BATH & BODY
Back
ACCESSORIES
Back
FRAGRANCE
Back
HEALTH
Back
OTHERS
Back
FACE
Back
EYES
Back
LIPS
Back
CLEANSER
Back
MOISTURIZER
Back
TREATMENT
Back
SUN CARE
Back
SHAMPOO
Back
HAIR STYLING
Back
HAIR TREATMENT
Back
HAIR TOOLS
Back
CLEANSER
Back
BODY CARE
Back
NAILS
Back
OTHERS
Back
MAKEUP BRUSH
Back
FACIAL
Back
MAKEUP TOOLS
Back
MANICURE & PEDICURE
Back
ORGANIZERS
Back
BODY FRAGRANCE
Back
HAIR FRAGRANCE
Back
OTHER FRAGRANCE
Back
Vitamin & Multivitamin
No Items



I am empty :(

Looks like you haven’t added anything to your cart yet

Subtotal
Rp 0
Checkout Start Shopping