#1 CURATED BEAUTY E-COMMERCE

Moisturizing Cream 100g

Rp 274.000 Rp 179.269
5.0 (9)
Why It's Special
Give relief to chronically dry, sensitive skin with this clinically proven formula. Extra-strength …
Read More
Sold Out! Notify Me When Restock
Add to Wishlist
Find in Store
Details
Why It's Special
Give relief to chronically dry, sensitive skin with this clinically proven formula. Extra-strength emollients and humectants bind water to your skin and prevent moisture loss. 
5.0/5
9
0
0
0
0
9 REVIEWS
You get 100 points when you write a review

Rating Details

5/5
Effectiveness
5/5
Texture
5/5
Packaging
5/5
Value for Money
Sort By:
FILTER
RATING
5
4
3
2
1
SKIN TYPE
Normal
Dry
Combination
Oily
Sensitive
SKIN CONCERN
Acne
Anti Aging
Dark Spots
Dryness
Sensitive
Oily
Pores
Pregnancy
AGE
Teen
20s
30s
40s
50s
50s+
Reset
Okma Noviana
Top Reviewer
Skin Type
Oily Skin
Concern
Acne, Anti Aging, Noda Hitam, Kulit Kering, Sensitif, Berminyak, Pori Besar
Age
31
14 January 2021
Good Formula
Ini formulanya bagus banget, sesuai klaimnya bisa bikin kulit kita jd lembab dan bebas kering. Pake ini di muka soft banget, cepet meresap, ga lengket, dan ga bikin brutusan, no parfum jg jd aman. Love love love!!!
Ikul Ym
Skin Type
Dry Skin
Concern
Acne, Anti Aging, Kulit Kering, Berminyak
Age
31
27 December 2020
Cataphil moisturizing cream
Suka karna cepet meresap bikin glowing bikin lembab dan juga halus banget kulit nya
Nur Fazrin Vieaulia
Top Reviewer
Skin Type
Normal Skin
Age
24
23 October 2020
Hollygrail si kulit kering
Cetaphil Moisturizing Cream ini bagus banget untuk melembapkan kulit keringku. Memberikan efek halus, lembut dan kenyal pada kulit. Cream ini juga gak menimbulkan efek seperti breakout dsb dikulitku. Luv it.
Lika Fathiyyaturrahmah
Verified Buyer
Skin Type
Combination Skin
Concern
Acne, Anti Aging, Sensitif, Berminyak, Pori Besar
Age
23
04 October 2020
bestttt
bener-bener bisa melembabkan kulit sih, apalagi ini bisa dipake di wajah dan di badan jadinya gak perlu ribet pake 2 produk yg beda
Angela Jessica
Verified Buyer
Skin Type
Sensitive Skin
Concern
Acne, Noda Hitam, Kulit Kering, Sensitif, Pori Besar
Age
25
03 May 2020
So in love with this
Moisturizer yang melembabkan dan tahan lama lembabnya. Emang mahal tapi worth it. Ngga ada wanginya. Teksturnya cream warna putih. Bisa dipakai di muka ato badan. Ampuh banget buat kulit kering apalagi yang keringnya sampe ngelupas ngelupas.
Find in Store
Greenlake City - No stock
Greenlake City rukan Cordoba Blok B No. 3
Tuesday-Sunday 10.00-19.00 WIB
View Location
My Account
Sign In / Register
Back
Customer Care
Back
About Us
Back
CATEGORIES
Back
CONCERN
Back
BRAND
Back
MAKEUP
Back
SKINCARE
Back
HAIRCARE
Back
BATH & BODY
Back
ACCESSORIES
Back
FRAGRANCE
Back
OTHERS
Back
FACE
Back
EYES
Back
LIPS
Back
CLEANSER
Back
MOISTURIZER
Back
TREATMENT
Back
SUN CARE
Back
SHAMPOO
Back
HAIR STYLING
Back
HAIR TREATMENT
Back
HAIR TOOLS
Back
CLEANSER
Back
BODY CARE
Back
NAILS
Back
OTHERS
Back
MAKEUP BRUSH
Back
FACIAL
Back
MAKEUP TOOLS
Back
MANICURE & PEDICURE
Back
ORGANIZERS
Back
FRAGRANCE
No Items



I am empty :(

Looks like you haven’t added anything to your cart yet

Subtotal
Rp 0
Checkout Start Shopping