Beauty In One Click

Aloe Vera Gel

Rp 114.400 Rp 85.800
4.9 (11)
Why It's Special
Banana Boat™ Aloe Vera Gel gives you the cooling and soothing after sun relief your sun-drench…
Read More
Notable Effects & Ingredients
UV Protection
230 ml
90 ml
1
Add to Wishlist
Find in Store
Details
Why It's Special

Banana Boat™ Aloe Vera Gel gives you the cooling and soothing after sun relief your sun-drenched skin needs. Specially formulated with pure aloe vera extract., this soothing gel replenishes moisture and softens your skin to help prevent it from peeling.

 

ED: Sep-2022

Notable Effects & Ingredients
UV Protection
Skin Type Match Ingredient
Dry
Good for Dry Skin
Glycerin
Bad for Dry Skin
Alcohol Denat.
Sensitive
Good for Sensitive Skin
aloe barbadensis leaf extract
Ingredients Safety
12%
36%
0%
52%
Low Risk
Moderate Risk
High Risk
Unknown
How to Use

Apply daily, in the morning and at night to face, throat and body. Reapply as desired.

Ingredients
parfum
SorbicAcid
Cl42090.
Cl19140
Leaf Juice
benzophenone-4
Limonene
Aqua
Carboner
Caprylyl Glycol
Alcohol Denat.
Linalool
Polysorbate 20
Triethanolamine
aloe barbadensis leaf extract
Glycerin
Phenoxyethanol
4.9/5
10
1
0
0
0
11 Reviews
You get 500 points when you write a review
Sort By:
Filter
RATING
5
4
3
2
1
SKIN TYPE
Normal
Dry
Combination
Oily
Sensitive
SKIN CONCERN
Acne
Anti Aging
Dark Spots
Dryness
Sensitive
Oily
Pores
Pregnancy
AGE
Teen
20s
30s
40s
50s
50s+
Reset
Nindy Permaisuri
Newbie
Skin TypeSensitive Skin
ConcernAcne, Anti Aging, Noda Hitam, Sensitif, Berminyak, Pori Besar
Age29
03 September 2021
Bisa ngebantu mendinginkan kulit
Harus di inget di awal jangan pake ini kalau ada lukawalaupun sedikit karn adi pengalaman aku akan jadi perih. Ini ngebantu sunburn banget sih, apa lagi kalo dimasukin kulkas. terutama buat suamiku ini ngbantu banget sih.
Lestari Manurung
Newbie
Skin TypeSensitive Skin
ConcernAcne, Noda Hitam, Sensitif, Pori Besar
Age30
21 April 2021
Must Have
Hai mentemen ,
Nah kalau yang ini biasnaya kupakai setelah selesai dari pantai atau yang panas2, mandi lalu pakai ini. ngademin puuolll. Ini pun pernah kupakaikan ke kulit adikku yang agak sensitive kalau kena panas.. dan shooting bund.
Thank you ????
Kerenhapukh S
Newbie
Skin TypeOily Skin
ConcernBerminyak, Pori Besar
Age20
29 August 2020
soothing
kalo abis kejemur, sunburn yang gosong” perih pake ini langsung kalem adem
Riia Pratiwi
Newbie
Age29
10 August 2020
Aloe vera gel
Beli ini pas kelar mantai . Muka udah merah2 semua . Langsung pake ini ngasih sensasi dingin dan mudah meresap juga , beruntusan di jidat saat itu pun terhempaskan ..
Fitriyanti Ekaputri
Newbie
Skin TypeOily Skin
ConcernAcne, Kulit Kering, Pori Besar
Age29
30 April 2020
Best for after sun bath
Siapa sih yang gak kenal banana boat? Brand yang banyak pilihan sunscreen nya. Ternyata ada aloe vera nya juga dan sudah lama ada sebelum aloe vera booming di semua brand skincare. Aloe vera gel dari banana boat tuh cocok banget buat yang suka berenang, panas-panasan di pantai, pokoknya aktifitas outdoor yang ekstrem. Bakal calming your skin parah! Langsung nyess adem~ cooling sensation nya dapet banget. Tekstur nya lumayan thick dan lama meresap tapi kulit jadi lembab.
Find in Store
Greenlake City - No stock
Greenlake City rukan Cordoba Blok B No. 3
Tuesday-Sunday 10.00-20.00 WIB
View Location
My Account
Sign In / Register
Back
Customer Care
Back
About Us
Back
Blog
Back
Tips & Tutorials
Back
Skin Type
Back
Skin Concern
Back
CATEGORIES
Back
CONCERN
Back
BRAND
Back
MAKEUP
Back
SKINCARE
Back
HAIRCARE
Back
BATH & BODY
Back
ACCESSORIES
Back
FRAGRANCE
Back
HEALTH
Back
OTHERS
Back
FACE
Back
EYES
Back
LIPS
Back
CLEANSER
Back
MOISTURIZER
Back
TREATMENT
Back
SUN CARE
Back
SHAMPOO
Back
HAIR STYLING
Back
HAIR TREATMENT
Back
HAIR TOOLS
Back
CLEANSER
Back
BODY CARE
Back
NAILS
Back
OTHERS
Back
MAKEUP BRUSH
Back
FACIAL
Back
MAKEUP TOOLS
Back
MANICURE & PEDICURE
Back
ORGANIZERS
Back
FRAGRANCE
Back
Vitamin & Multivitamin
No Items



I am empty :(

Looks like you haven’t added anything to your cart yet

Subtotal
Rp 0
Checkout Start Shopping