Grape Fruit Acne Fighter Serum

Rp 190.000 Rp 161.500
5.0 (1)
Why It's Special
Grape Fruit Acne Fighter Serum merupakan serum yang berfungsi untuk merawat jerawat. Dengan kandunga…
Read More
20ml
1
Add to Wishlist
Find in Store
Details
Why It's Special
Grape Fruit Acne Fighter Serum merupakan serum yang berfungsi untuk merawat jerawat. Dengan kandungan utama berupa kombinasi antara buah dan bahan aktif, Grape Fruit Acne Fighter Serum dapat berfungsi secara maksimal untuk merawat jerawat.
How to Use
Gunakan 3-4 tetes pada wajah yang bersih setelah menggunakan toner. Dapat digunakan pagi dan malam. Gunakan sunscreen dan hindari paparan sinar matahari langsung.
Ingredients
Aqua, Propylene Glycol, Vitis Vinifera Fruit Extract, Glycerin, Niacinamide, Acacia Senegal Gum, Salicylic Acid, Xanthan Gum, Hamamelis Virginiana Leaf Extract, Glycolic Acid, Phenoxyethanol, Butylene Glycol, Chlorphenesin, Tetrasodium EDTA,1,2-Hexanedlol, Sodium Bisulfite, Sodium Hydroxide.
5.0/5
1
0
0
0
0
1 Review
You get 500 points when you write a review
Sort By:
Filter
RATING
5
4
3
2
1
SKIN TYPE
Normal
Dry
Combination
Oily
Sensitive
SKIN CONCERN
Acne
Anti Aging
Dark Spots
Dryness
Sensitive
Oily
Pores
Pregnancy
AGE
Teen
20s
30s
40s
50s
50s+
Reset
Bianca Fadhila
Newbie
Skin TypeOily Skin
ConcernAcne, Noda Hitam, Berminyak, Pori Besar
Age22
28 November 2022
Ini sumpah sih serum andalan aku banget buat nyembuhin jerawat, aku pake rutin selama 2 minggu dan bener-bener ilang jerawat jerawat meradangku huhu somehow aku juga merasa serum ini prevent hadirnya jerawat baru, texturenya thick and as for me 2 drops is enough for the whole face. my hooooly grail<3333
Find in Store
AEON Mall BSD - 3pc
Lt.1 diatas Atrium Utama
10.00-22.00 WIB
View Location
My Account
Sign In / Register
Back
Customer Care
Back
About Us
Back
Blog
Back
Tips & Tutorials
Back
Skin Type
Back
Skin Concern
Back
CATEGORIES
Back
CONCERN
Back
BRAND
Back
MAKEUP
Back
SKINCARE
Back
HAIRCARE
Back
BATH & BODY
Back
ACCESSORIES
Back
FRAGRANCE
Back
HEALTH
Back
OTHERS
Back
FACE
Back
EYES
Back
LIPS
Back
CLEANSER
Back
MOISTURIZER
Back
TREATMENT
Back
SUN CARE
Back
SHAMPOO
Back
HAIR STYLING
Back
HAIR TREATMENT
Back
HAIR TOOLS
Back
CLEANSER
Back
BODY CARE
Back
NAILS
Back
OTHERS
Back
MAKEUP BRUSH
Back
FACIAL
Back
MAKEUP TOOLS
Back
MANICURE & PEDICURE
Back
ORGANIZERS
Back
FRAGRANCE
Back
Vitamin & Multivitamin
No Items



I am empty :(

Looks like you haven’t added anything to your cart yet

Subtotal
Rp 0
Checkout Start Shopping