Less For More

Rp 89.000 Rp 73.900
4.6 (11)
1
Add to Wishlist
Find in Store
Details
Why It's Special

An all in one moisturizer with 12 ingredients that can be used with any other ingredients without feeling worry.

How to Use

Pour enough amount of Less or more, applied on skin until fully absorb

Ingredients

Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, Squalane, Biosaccharide Gum-1, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Polysilicone-34, Phenoxyethanol, Polyacrylate Crosspolymer-11, Panthenol, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Ceramide 3.

4.6/5
8
2
1
0
0
11 Reviews
You get 500 points when you write a review
Sort By:
Filter
RATING
5
4
3
2
1
SKIN TYPE
Normal
Dry
Combination
Oily
Sensitive
SKIN CONCERN
Acne
Anti Aging
Dark Spots
Dryness
Sensitive
Oily
Pores
Pregnancy
AGE
Teen
20s
30s
40s
50s
50s+
Reset
Nurul Chaerunissa
Newbie
Skin TypeNormal Skin
ConcernAnti Aging
Age34
18 August 2023
Less for more
Baguzs dan cocok untuk kulit aku
Suka sekali karna mudah meresap dan jugaa ringan di muka
Claudia Elizabeth
Newbie
Skin TypeOily Skin
ConcernAcne, Noda Hitam, Sensitif, Berminyak, Pori Besar
Age23
14 August 2023
Menurutku oke sih, dgn harga segitu dan moistnya jg ga terlalu neko2
Bella Bhakti nagara
Newbie
Skin TypeNormal Skin
ConcernAnti Aging, Noda Hitam, Pori Besar
Age28
29 July 2023
Parah ini enak banget teksturnya, calming & soothing kerasa banget dehh. Best combo sama facewashnya kalo lagi cari basic skincare
Merry Georgina
Newbie
Skin TypeNormal Skin
ConcernNoda Hitam, Pori Besar
Age29
30 April 2023
yg butuh produk hydration, ini wajib masukin list. dia enak bgt, wattery tp hasil akhirnya tuh ga bikin muka keliatan abis basah basahan. setiap kali aku lg jerawatn trs pakai ini, 2 hr pasti kempes jerawatnya
yuli yanih
Warrior
Skin TypeDry Skin
ConcernAnti Aging, Noda Hitam, Sensitif, Pori Besar
Age24
27 April 2023
untuk sejauh ini kalo kulitku lg rewel dan butuh moist yg enak, this is to the rescue sih! kandungannya yg ga neko2 ampuh banget buat ngelembapin dan nenangin skin barrier krn salah produk. ampun seneng banget nemu produk ini dan dia ada sensasi dingin pas di apply di kulit uhuyy
Find in Store
Margo City
Lantai Lower Ground
Jl. Margonda Raya No.358, Kemiri Muka,
Kec. Beji, Kota Depok,
Jawa Barat 16423
10.00-22.00 WIB
View Location
My Account
Sign In / Register
Back
Customer Care
Back
About Us
Back
Blog
Back
Tips & Tutorial
Back
Tipe Kulit
Back
Permasalahan Kulit
Back
CATEGORIES
Back
CONCERN
Back
BRAND
Back
MAKEUP
Back
SKINCARE
Back
HAIRCARE
Back
BATH & BODY
Back
ACCESSORIES
Back
FRAGRANCE
Back
OTHERS
Back
HEALTH
Back
FACE
Back
EYES
Back
LIPS
Back
CLEANSER
Back
MOISTURIZER
Back
TREATMENT
Back
SUN CARE
Back
SHAMPOO
Back
HAIR TREATMENT
Back
HAIR STYLING
Back
HAIR TOOLS
Back
CLEANSER
Back
BODY CARE
Back
NAILS
Back
OTHERS
Back
MAKEUP BRUSH
Back
MAKEUP TOOLS
Back
ORGANIZERS
Back
MANICURE & PEDICURE
Back
FACIAL
Back
BODY FRAGRANCE
Back
HAIR FRAGRANCE
Back
OTHER FRAGRANCE
Back
VITAMIN & MULTIVITAMIN
No Items



I am empty :(

Looks like you haven’t added anything to your cart yet

Subtotal
Rp 0
Checkout Start Shopping