#1 CURATED BEAUTY E-COMMERCE

Ultra Protect Faces Lotion SPF50

Rp 129.800 Rp 116.820
5.0 (5)
Why It's Special
Banana Boat™ Ultra Protect Faces Sunscreen Lotion protects your face from the sun's UVA/UVB ra…
Read More
Notable Effects & Ingredients
Anti-Aging
Brightening
UV Protection
1
Add to Wishlist
Details
Why It's Special

Banana Boat™ Ultra Protect Faces Sunscreen Lotion protects your face from the sun's UVA/UVB rays. Oil free, water resistant and with no added fragrance, it is formulated not to clog pores and contains Aloe Vera and Vitamin E, all combined providing you high facial protection.

Notable Effects & Ingredients
Anti-Aging
Brightening
UV Protection
Skin Type Match Ingredient
Oily
Bad for Oily Skin
Benzophenone-3
Dry
Good for Dry Skin
Glycerin
tocopheryl acetate
Sensitive
Good for Sensitive Skin
aloe barbadensis leaf juice
Bad for Sensitive Skin
Benzophenone-3
Ingredients Safety
52%
22%
4%
22%
Low Risk
Moderate Risk
High Risk
Unknown
How to Use

Apply generously and evenly to exposed skin 20 mintues before sun exposure. Reapply at frequent intervals after perspiring, swimming or towel drying.

Ingredients
Caprylyl Glycol
Disodium Edta
Phenoxyethanol
Glycerin
aloe barbadensis leaf juice
Dimethicone
xanthan gum
sodium ascorbyl phosphate
tocopheryl acetate
Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer
Cetearyl Alcohol
Polymethylsilsesquioxane
Polymethyl Methacrylate
Triethanolamine
methylparaben
paraffin
Aqua
COCO-GLUCOSIDE
Octocrylene
VP/Eicosene Copolymer
Benzophenone-3
Psidium Guajava Fruit Extract
Carica Papaya Fruit Extract
Ethylhexyl Benzoate
Phenethyl Benzoate
Butyl Methoxydibenzoneylmethane
Butyloctyl Solicylate
Dilsopropyl Adipate
Colocasia Antiquorum Roof Extract
Mangifera Indica Fruit Extract
Passiflora Incarnata Fruit Extract
Plumeria Acutifolia Flower Extract
5.0/5
5
0
0
0
0
5 REVIEWS
You get 100 points when you write a review

Rating Details

5/5
Effectiveness
5/5
Texture
5/5
Packaging
5/5
Value for Money
Sort By:
FILTER
RATING
5
4
3
2
1
SKIN TYPE
Normal
Dry
Combination
Oily
Sensitive
SKIN CONCERN
Acne
Anti Aging
Dark Spots
Dryness
Sensitive
Oily
Pores
Pregnancy
AGE
Teen
20s
30s
40s
50s
50s+
Reset
Eva Nova
Verified Buyer
Skin Type
Combination Skin
Concern
Acne, Anti Aging, Kulit Kering
Age
39
05 February 2021
Bagus
Kategori sunscreen yang ga neko-neko tapi to the point. Proteksinya bagus walau dipake panas-panasan sambil keringetan.
Frieda Pesik
Verified Buyer
Skin Type
Combination Skin
Concern
Sensitif, Berminyak, Pori Besar
Age
20
08 October 2020
Love it!!
Awalnya agak takut muka berminyak banget pakai ini karena emang kulitku itu termasuk yg berminyak. Tapi ternyata setelah pakai justru kulitku nggak terlalu berminyak dan rasanya lightweight sekali...

I really like it
Hana Yolanda
Age
21
01 May 2020
Jatuh hati sama produk ini
Aku pake produk ini untuk SPF body sehari-hari (lengan, kaki kalo terekspos) dan jauh-jauhhh dari wajah karena emg greasy parah dan berat. Tapi untuk body, jadinya kaya pake body lotion aja. Karena ada aloe vera-nya, jadi lumayan lah ada moisturizing agent-nya. Terus sukanya lagi, kalo pake sunblock Banana Boat yg Aloe and just the aloe, gosong kulitnya tuh glowy coklat bronze gt! Hahahaha. Aku pake ini pas liburan ke Belitung dan aku jadinya tanned, bukan gosong keling :)) And just the aloe ya, mau yang krim atau spray, the product tans beautifully. Jatuh cinta banget sama produk ini dan aku sungguh2 mau beli dan beli lagi kalo udah abis dan gaakan berpaling kelain hati.
BM Satria Bagaswipura
Age
32
29 April 2020
Sunscreen terrrrDABEST !!
Udah lebih dari 5 tahun pake sunscreen ini. Paling cocok di kulit saya yg kering. Gak ninggalin whitecast dan gak berminyak. Pokok nya paling nyaman dipake. Dan pastinya gak berpengaruh bikin breakout. Pokoknya skincare terwajib ya ai sunscreen yg saru ini. Banana boat ultra protect yg SPF50. Yang tututp biru ini ????. Mantap betul pokoknya ????
Gabriela Queensanya Lienardy
Age
21
29 April 2020
Favorite face sun protection ever!
Suka banget pake ini, aku selalu pake tiap hari. Muka aku gak pernah sunburnt atau menghitam hehe. Selain itu, sunscreen ini long lasting banget, jadi gak harus diapply berkali-kali, aku udah repurchase berulang kali, fav! :)
My Account
Sign In / Register
Back
Customer Care
Back
About Us
Back
CATEGORIES
Back
CONCERN
Back
BRAND
Back
MAKEUP
Back
SKINCARE
Back
HAIRCARE
Back
BATH & BODY
Back
ACCESSORIES
Back
FRAGRANCE
Back
OTHERS
Back
FACE
Back
EYES
Back
LIPS
Back
CLEANSER
Back
MOISTURIZER
Back
TREATMENT
Back
SUN CARE
Back
SHAMPOO
Back
HAIR STYLING
Back
HAIR TREATMENT
Back
HAIR TOOLS
Back
CLEANSER
Back
BODY CARE
Back
NAILS
Back
OTHERS
Back
MAKEUP BRUSH
Back
FACIAL
Back
MAKEUP TOOLS
Back
MANICURE & PEDICURE
Back
ORGANIZERS
Back
FRAGRANCE
No Items



I am empty :(

Looks like you haven’t added anything to your cart yet

Subtotal
Rp 0
Checkout Start Shopping