#1 CURATED BEAUTY E-COMMERCE

Perfect Hydrating Treatment Essence 100ml

Rp 299.000 Rp 254.150
4.9 (70)
Why It's Special
Perfect Hydrating Treatment Essence adalah produk unggulan Avoskin yang terlaris hingga saat ini. Ha…
Read More
Notable Effects & Ingredients
Anti-Aging
Brightening
Pore Care
1
Add to Wishlist
Find in Store
Details
Why It's Special

Perfect Hydrating Treatment Essence adalah produk unggulan Avoskin yang terlaris hingga saat ini. Hadir sebagai essence wajah dengan konsentrasi tinggi berukuran 100 ml, Avoskin Perfect Hydrating Treatment Essence berfungsi untuk menjaga kesegaran dan kelembapan kulit.

Diperkaya dengan ascorbic acid/ETVC, ekstrak chamomile, carrot oil dan rosehip oil, rasakan sensasi menyejukkan yang mampu membuat kulit terasa lebih lembut dan kenyal, cerah alami, dengan pori-pori wajah yang kian mengecil dari hari ke hari dengan pemakaian rutin.

Notable Effects & Ingredients
Anti-Aging
Brightening
Pore Care
Skin Type Match Ingredient
Dry
Good for Dry Skin
Glycerin
Propylene Glycol
Anthemis Nobilis Flower Extract
Ascorbic Acid
Bad for Dry Skin
Alcohol
Sensitive
Good for Sensitive Skin
Anthemis Nobilis Flower Extract
Bad for Sensitive Skin
Alcohol
Ingredients Safety
40%
20%
0%
40%
Low Risk
Moderate Risk
High Risk
Unknown
How to Use

Pour essence into your palm. Then, apply to the entire face and neck until fully absorbed. Use it every morning and night after washing your face and before using other products as your skincare routine.

Ingredients
Glycerin
Propylene Glycol
Alcohol
Triethanolamine
Anthemis Nobilis Flower Extract
Aqua
Ascorbic Acid
Carrot (Carota Sativa) Oil
Rosa Canina Fruit Oil(Rosehip)
Carborner
4.9/5
63
5
2
0
0
70 REVIEWS
You get 100 points when you write a review

Rating Details

5/5
Effectiveness
5/5
Texture
5/5
Packaging
5/5
Value for Money
Sort By:
FILTER
RATING
5
4
3
2
1
SKIN TYPE
Normal
Dry
Combination
Oily
Sensitive
SKIN CONCERN
Acne
Anti Aging
Dark Spots
Dryness
Sensitive
Oily
Pores
Pregnancy
AGE
Teen
20s
30s
40s
50s
50s+
Reset
Elena Soraya
Verified Buyer
Age
28
05 April 2021
Perfect Hydrating Treatment Essence 100ml
Suka, kulit wajah jadi halus. Sudah pembelin kedua
Gyar Sugiharti
Top Reviewer
Skin Type
Normal Skin
Concern
Acne, Noda Hitam, Kulit Kering
Age
30
29 March 2021
Perfect hydrating treatment essence
Essence yang super ringan ,bbikin muka lembab lembut cerah jugaa nice banget
Tina Tina
Verified Buyer
28 March 2021
Perfect Hydrating Treatment Essence 100ml
Pake ini buat kulit sensi sangat cocok, jd mulus perlahan bekas jerawat memudar
Ratna Savitrie
Verified Buyer
Age
33
25 March 2021
Perfect Hydrating Treatment Essence 100ml
Lumayan untuk lembabin kulit dan dehidrasi untuk kulit tapi kalo untuk efek mencerahkan saya belum lihat hasilnya pada kulit saya
Shiti Hasanah
Skin Type
Normal Skin
Concern
Acne, Noda Hitam, Pori Besar
Age
30
21 March 2021
Pwrfect hydratinf treatment essence
Perfect hydrating essence yang ternyaman dan tercocok di kulit aku ini bener bener bikin muka aku lembab dan haluss
Get Free Gift
GWP Cotton Pad
Minimum Pembelian Rp 149.000
  Valid until 24 April
*Automatically added during checkout
*Gift colour will choosen randomly
*Valid while stock lasts
Find in Store
Greenlake City - 2pc
Greenlake City rukan Cordoba Blok B No. 3
Tuesday-Sunday 10.00-20.00 WIB
View Location
AEON Mall BSD - 2pc
Lt.1 diatas Atrium Utama
10.00-21.00 WIB
View Location
AEON Mall JGC - 6pc
Lt. 1 didepan Hush Puppies
10.00-21.00 WIB
View Location
My Account
Sign In / Register
Back
Customer Care
Back
About Us
Back
CATEGORIES
Back
CONCERN
Back
BRAND
Back
MAKEUP
Back
SKINCARE
Back
HAIRCARE
Back
BATH & BODY
Back
ACCESSORIES
Back
FRAGRANCE
Back
OTHERS
Back
FACE
Back
EYES
Back
LIPS
Back
CLEANSER
Back
MOISTURIZER
Back
TREATMENT
Back
SUN CARE
Back
SHAMPOO
Back
HAIR STYLING
Back
HAIR TREATMENT
Back
HAIR TOOLS
Back
CLEANSER
Back
BODY CARE
Back
NAILS
Back
OTHERS
Back
MAKEUP BRUSH
Back
FACIAL
Back
MAKEUP TOOLS
Back
MANICURE & PEDICURE
Back
ORGANIZERS
Back
FRAGRANCE
No Items



I am empty :(

Looks like you haven’t added anything to your cart yet

Subtotal
Rp 0
Checkout Start Shopping