Beauty In One Click

Ultra Protect Ultramist SPF50

Rp 219.800 Rp 164.850
4.8 (5)
Why It's Special
Banana Boat™ Ultra Protect Sunscreen Continuous Spray with AvoTriplex technology goes on easil…
Read More
Notable Effects & Ingredients
UV Protection
Sold Out! Notify Me When Restock
Add to Wishlist
Find in Store
Details
Why It's Special

Banana Boat™ Ultra Protect Sunscreen Continuous Spray with AvoTriplex technology goes on easily to provide UVA/UVB sunscreen protection from sunburn and damaging UV rays in a sheer feel spray that's proven in the sun to be long lasting and effective when used as directed. It's also blended with Aloe and Vitamin C & E.

 

ED: Sep-2022

Notable Effects & Ingredients
UV Protection
Skin Type Match Ingredient
Dry
Good for Dry Skin
Panthenol
Bad for Dry Skin
Alcohol Denat.
Sensitive
Good for Sensitive Skin
aloe barbadensis leaf extract
Panthenol
Ingredients Safety
14%
32%
0%
54%
Low Risk
Moderate Risk
High Risk
Unknown
How to Use

Shake well before use. Apply generously and evenly to exposed skin 20 minutes before sun exposure. Do not spray directly on face. Spray into hands to apply to face. Reapply at frequent intervals and after perspiring, swimming or towel drying. Use in well ventilated areas.

Ingredients
Butyl Methoxydibenzoylmethane
Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde.
Greaniol
Methylpropional
Butyphenyl
Methyl Dihydroabiate
Polygyceryl-3 Glycol
Phenylisopropyl Dimeticone
Lauryl PEG-8 Dimethicone
Tacopheryl Acetate
Disopropyl Adipate
Paraffinum Liquidum
Octocrylene
Amyl Cinnamal
Ethylhexyl Salicylate
aloe barbadensis leaf extract
benzyl benzoate
Alpha-Isomethyl Ionone
Isobutane
Ascorbyl Palmitate
Homosalate
Hexyl Cinnamal
Limonene
Aqua
parfum
Alcohol Denat.
Linalool
ISODODECANE
Panthenol
4.8/5
4
1
0
0
0
5 Reviews
You get 500 points when you write a review
Sort By:
Filter
RATING
5
4
3
2
1
SKIN TYPE
Normal
Dry
Combination
Oily
Sensitive
SKIN CONCERN
Acne
Anti Aging
Dark Spots
Dryness
Sensitive
Oily
Pores
Pregnancy
AGE
Teen
20s
30s
40s
50s
50s+
Reset
Nindy Permaisuri
Newbie
Skin TypeSensitive Skin
ConcernAcne, Anti Aging, Noda Hitam, Sensitif, Berminyak, Pori Besar
Age29
03 September 2021
Bagus untuk touch up
Tinggal dibali jadi bikin aku heboh cari spf di awal2. Nah ini juga salah satunya. SPF Spray gini ngebantu banget kalo aku lagi butuh touchup di tengah2 traveling. Botolnya lumayan besar sih jadi agak gak seberapa nyaman untuk di bawa2. Tapi sebanding lah dengan manfaat yang di tawarkan.
Adhisty Damayantie
Newbie
Skin TypeCombination Skin
ConcernAcne, Noda Hitam, Sensitif, Berminyak, Pori Besar
Age29
19 August 2021
Mantulita
Aku beli nya pas lagi diskonan disini jadi harganya murce banget cuman 87 rb aja, hasilnya sih karna spray jadi cepet nyerepnya ketimbang pake sunscreen yang lotion. Petunjuk pemakaian jangan langsung disemprotin ke muka ceunah? tapi kok jadinya aneh bet klo kita semprotin ke tangan terus di tepuk tepuk ke muka, apa engga salah ya jadinya kan nempel di telapak tangan dluan ketimbang nampol di muka. selain itu klo mau reapply pas udah makeupan kan jadi ribet klo gak bisa langsung spray ke muka :( kalo untuk ukuran aku gatau sih apa ada ga yang travel friendly, soalnya ini gede bat ngabisin tempat di pouch klo mau di bawa2 :(
Christina Yuliana Simamora
Newbie
Skin TypeCombination Skin
ConcernAcne
Age29
02 May 2020
Banana Boat Ultra Protect Ultramist SPF50 ❤️
Udah tau brand Banana Boat dari 2014 dan cinta banget sama suncreennya,apa lagi yang ini,udah unik,gampang pakenya SPF nya jg 50,harga sangat terjangkau ❤️
Anastasia aura Regina
Newbie
Skin TypeOily Skin
ConcernAcne, Berminyak
Age22
29 April 2020
Praktis
Jadi dengan fitur spray . Sunbluck ini bener bener praktis pengaplikasian mudan dan juga instan tapi bisa memberi hasil maksimal
Heracneblog Ica
Newbie
Skin TypeCombination Skin
ConcernAcne, Anti Aging, Pori Besar
Age22
29 April 2020
Banana Boat Ultra Protect Ultramist SPF50
What i love about this adalah ingredientsnya yang juga mengandung vitamin C dan E. Ini sunscreen spray yang oke sih menurutku. Memudahkan proses reapply karena tinggal semprot. Spf nya juga cukup tinggi jadi cocok buat aktivitas di luar ruangan. Selama pakai sunscreen ini alhamdulillah kulitku ga belang walau panas panasan ????????
Find in Store
AEON Mall BSD - No stock
Lt.1 diatas Atrium Utama
10.00-22.00 WIB
View Location
My Account
Sign In / Register
Back
Customer Care
Back
About Us
Back
Blog
Back
Tips & Tutorials
Back
Skin Type
Back
Skin Concern
Back
CATEGORIES
Back
CONCERN
Back
BRAND
Back
MAKEUP
Back
SKINCARE
Back
HAIRCARE
Back
BATH & BODY
Back
ACCESSORIES
Back
FRAGRANCE
Back
HEALTH
Back
OTHERS
Back
FACE
Back
EYES
Back
LIPS
Back
CLEANSER
Back
MOISTURIZER
Back
TREATMENT
Back
SUN CARE
Back
SHAMPOO
Back
HAIR STYLING
Back
HAIR TREATMENT
Back
HAIR TOOLS
Back
CLEANSER
Back
BODY CARE
Back
NAILS
Back
OTHERS
Back
MAKEUP BRUSH
Back
FACIAL
Back
MAKEUP TOOLS
Back
MANICURE & PEDICURE
Back
ORGANIZERS
Back
FRAGRANCE
Back
Vitamin & Multivitamin
No Items



I am empty :(

Looks like you haven’t added anything to your cart yet

Subtotal
Rp 0
Checkout Start Shopping