#1 CURATED BEAUTY E-COMMERCE

Perfect Whip White

Rp 35.000 Rp 32.000
4.1 (8)
Why It's Special
Product Details   Reveal vibrantly white skin -SENKA's iconic rich foam gently and deeply cle…
Read More
Notable Effects & Ingredients
Anti-Aging
1
Add to Wishlist
Find in Store
Details
Why It's Special
Product Details

 

Reveal vibrantly white skin -SENKA's iconic rich foam gently and deeply cleanses your skin by lifting dead skin cells. Infused with Fuji Sakura Essence*' & Natural derived White Cocoon Essence for bright, white & nourished skin.

For Moisturizing : Natural derived White Cocoon Essence, Double Hyaluronic Acid
For Brightening : Fuji Sakura Essence' • Fuji Sakura Leaf Extract + Licorice Extract
Gentle to Skin /Oil Free / Dermatologist tested

Notable Effects & Ingredients
Anti-Aging
Skin Type Match Ingredient
Oily
Bad for Oily Skin
Stearic Acid
Myristic Acid
Dry
Good for Dry Skin
Butylene Glycol
Glycerin
Sodium Hyaluronate
Bad for Dry Skin
Alcohol
Sensitive
Bad for Sensitive Skin
Citric Acid
Alcohol
Ingredients Safety
62%
23%
5%
10%
Low Risk
Moderate Risk
High Risk
Unknown
How to Use

- Cuci tangan hingga bersih dan keluarkan Senka Perfect Whip kurang lebih 2 cm di atas permukaan tangan,
- Gosok perlahan sambil tambahkan air sedikit demi sedikit,
- Usapkan busanya yang lembut di wajah Anda,
- Bilas dengan air hingga bersih
- Voila! Get your suppin skin!

Ingredients
Butylene Glycol
Disodium Edta
Glycerin
Fragrance
Sodium Hyaluronate
Water
Citric Acid
POTASSIUM SORBATE
Stearic Acid
Myristic Acid
Potassium Hydroxide
Lauric Acid
Alcohol
Sodium Benzoate
PEG-8
Polyquaternium-7
Glyceril Sterate
Sodium Metabisulfite
Dimethyl Ether
Sodium Acetylated Hyaluronate
Sericin
Hydrolized Silk.
4.1/5
2
5
1
0
0
8 REVIEWS
You get 100 points when you write a review

Rating Details

5/5
Effectiveness
5/5
Texture
5/5
Packaging
5/5
Value for Money
Sort By:
FILTER
RATING
5
4
3
2
1
SKIN TYPE
Normal
Dry
Combination
Oily
Sensitive
SKIN CONCERN
Acne
Anti Aging
Dark Spots
Dryness
Sensitive
Oily
Pores
Pregnancy
AGE
Teen
20s
30s
40s
50s
50s+
Reset
Gyar Sugiharti
Top Reviewer
Skin Type
Normal Skin
Concern
Acne, Noda Hitam, Kulit Kering
Age
30
30 March 2021
Peefect whip white
Nyamann dipake nya okee gak bikin kulit kering aku suka
Eva Nova
Verified Buyer
Skin Type
Combination Skin
Concern
Acne, Anti Aging, Kulit Kering
Age
39
24 February 2021
lumayan lah
awalnya pake senka biru, tapi karena penasaran trus nyoba juga yang white ini. sepertinya lebih cocok yang biru di aku, kalo yang putih ini agak bikin kering muka sih, jadi akhirnya aku pake buat badan aja.
Wida Yati
Top Reviewer
Age
26
26 October 2020
Hm
Awalnya bagus aja di mukaku, ga ada masalah sama sekali. Busanya banyak jadi bikin muka berasa bersih banget tiap abis cuci muka. Setelah seminggu pemakaian, muncul dry patches di muka dan tiap abis cuci muka, kulit berasa ketarik. Aku coba stop pemakaian dan dry patchesnya langsung ilang. Well, its clear. kulitku bukan tipe dry, tapi facial wash ini yang bikin kulitku jadi kering banget.
Nur Fazrin Vieaulia
Top Reviewer
Skin Type
Normal Skin
Age
24
21 October 2020
foamy dan ringan
Pakai perfect whip ini sedikit aja, busanya udah banyak banget. Foamnya juga ringan. Walau agak keset hasilnya tapi gak bikin kering. Lumayan ada efek mencerahkannya.
Virna Amelia
Top Reviewer
Skin Type
Combination Skin
Concern
Acne, Anti Aging, Berminyak, Pori Besar
Age
23
20 March 2020
Okay
Senka pembersih wajah ini punya busa yang banyak banget padahal aku ambil cuma sedikit, setelah pakai ini kulit wajah terlihat bersih dan cerahan tapi gatau kenapa di wajah aku juga masih berasa agak ketarik dan keset gitu tapi ga parah banget sih.
Find in Store
Greenlake City - No stock
Greenlake City rukan Cordoba Blok B No. 3
Tuesday-Sunday 10.00-19.00 WIB
View Location
My Account
Sign In / Register
Back
Customer Care
Back
About Us
Back
CATEGORIES
Back
CONCERN
Back
BRAND
Back
MAKEUP
Back
SKINCARE
Back
HAIRCARE
Back
BATH & BODY
Back
ACCESSORIES
Back
FRAGRANCE
Back
OTHERS
Back
FACE
Back
EYES
Back
LIPS
Back
CLEANSER
Back
MOISTURIZER
Back
TREATMENT
Back
SUN CARE
Back
SHAMPOO
Back
HAIR STYLING
Back
HAIR TREATMENT
Back
HAIR TOOLS
Back
CLEANSER
Back
BODY CARE
Back
NAILS
Back
OTHERS
Back
MAKEUP BRUSH
Back
FACIAL
Back
MAKEUP TOOLS
Back
MANICURE & PEDICURE
Back
ORGANIZERS
Back
FRAGRANCE
No Items



I am empty :(

Looks like you haven’t added anything to your cart yet

Subtotal
Rp 0
Checkout Start Shopping