Beauty In One Click

Perfect Whip White

50g
100g
4.2/5
3
5
1
0
0
5/5
Effectiveness
5/5
Texture
5/5
Packaging
5/5
Value for Money
You get 500 points when you write a review



Details
Why It's Special
Product Details

 

Reveal vibrantly white skin -SENKA's iconic rich foam gently and deeply cleanses your skin by lifting dead skin cells. Infused with Fuji Sakura Essence*' & Natural derived White Cocoon Essence for bright, white & nourished skin.

For Moisturizing : Natural derived White Cocoon Essence, Double Hyaluronic Acid
For Brightening : Fuji Sakura Essence' • Fuji Sakura Leaf Extract + Licorice Extract
Gentle to Skin /Oil Free / Dermatologist tested

Notable Effects & Ingredients
Anti-Aging
Skin Type Match Ingredient
Oily
Bad for Oily Skin
Myristic Acid
Stearic Acid
Dry
Good for Dry Skin
Butylene Glycol
Sodium Hyaluronate
Glycerin
Bad for Dry Skin
Alcohol
Sensitive
Bad for Sensitive Skin
Alcohol
Citric Acid
Ingredients Safety
62%
23%
5%
10%
Low Risk
Moderate Risk
High Risk
Unknown
How to Use

- Cuci tangan hingga bersih dan keluarkan Senka Perfect Whip kurang lebih 2 cm di atas permukaan tangan,
- Gosok perlahan sambil tambahkan air sedikit demi sedikit,
- Usapkan busanya yang lembut di wajah Anda,
- Bilas dengan air hingga bersih
- Voila! Get your suppin skin!

Ingredients
Lauric Acid
Hydrolized Silk.
Sericin
Sodium Acetylated Hyaluronate
Dimethyl Ether
Sodium Metabisulfite
Glyceril Sterate
Polyquaternium-7
PEG-8
Sodium Benzoate
Alcohol
Butylene Glycol
Potassium Hydroxide
Myristic Acid
Stearic Acid
POTASSIUM SORBATE
Citric Acid
Water
Sodium Hyaluronate
Fragrance
Glycerin
Disodium Edta
4.2/5
3
5
1
0
0
9 Reviews
You get 500 points when you write a review
Sort By:
Filter
RATING
5
4
3
2
1
SKIN TYPE
Normal
Dry
Combination
Oily
Sensitive
SKIN CONCERN
Acne
Anti Aging
Dark Spots
Dryness
Sensitive
Oily
Pores
Pregnancy
AGE
Teen
20s
30s
40s
50s
50s+
Reset
Merline Tanu
Newbie
Skin TypeCombination Skin
ConcernAnti Aging, Noda Hitam
Age34
27 April 2021
Facial wash untuk mencerahkan
Ada licorice, yg bagus untuk mencerahkan.
Teksturnya sama kaya facial wash Senka lainnya, yg ini warnanya agak pink muda.
Wanginya juga enak, maybe wangi bunga sakura (sesuai kandungannya ada Fuji Sakura).
Gyar Sugiharti
Newbie
Skin TypeNormal Skin
ConcernAcne, Noda Hitam, Kulit Kering
Age31
30 March 2021
Peefect whip white
Nyamann dipake nya okee gak bikin kulit kering aku suka
Eva Nova
Warrior
Skin TypeCombination Skin
ConcernAcne, Anti Aging, Noda Hitam, Kulit Kering, Pori Besar
Age40
24 February 2021
lumayan lah
awalnya pake senka biru, tapi karena penasaran trus nyoba juga yang white ini. sepertinya lebih cocok yang biru di aku, kalo yang putih ini agak bikin kering muka sih, jadi akhirnya aku pake buat badan aja.
Wida Yati
Newbie
Age27
26 October 2020
Hm
Awalnya bagus aja di mukaku, ga ada masalah sama sekali. Busanya banyak jadi bikin muka berasa bersih banget tiap abis cuci muka. Setelah seminggu pemakaian, muncul dry patches di muka dan tiap abis cuci muka, kulit berasa ketarik. Aku coba stop pemakaian dan dry patchesnya langsung ilang. Well, its clear. kulitku bukan tipe dry, tapi facial wash ini yang bikin kulitku jadi kering banget.
Nur Fazrin Vieaulia
Newbie
Skin TypeNormal Skin
Age25
21 October 2020
foamy dan ringan
Pakai perfect whip ini sedikit aja, busanya udah banyak banget. Foamnya juga ringan. Walau agak keset hasilnya tapi gak bikin kering. Lumayan ada efek mencerahkannya.
Find in Store
Greenlake City - No stock
Greenlake City rukan Cordoba Blok B No. 3
Tuesday-Sunday 10.00-20.00 WIB
View Location
My Account
Sign In / Register
Back
Customer Care
Back
About Us
Back
Blog
Back
Tips & Tutorials
Back
Skin Type
Back
Skin Concern
Back
CATEGORIES
Back
CONCERN
Back
BRAND
Back
MAKEUP
Back
SKINCARE
Back
HAIRCARE
Back
BATH & BODY
Back
ACCESSORIES
Back
FRAGRANCE
Back
HEALTH
Back
OTHERS
Back
FACE
Back
EYES
Back
LIPS
Back
CLEANSER
Back
MOISTURIZER
Back
TREATMENT
Back
SUN CARE
Back
SHAMPOO
Back
HAIR STYLING
Back
HAIR TREATMENT
Back
HAIR TOOLS
Back
CLEANSER
Back
BODY CARE
Back
NAILS
Back
OTHERS
Back
MAKEUP BRUSH
Back
FACIAL
Back
MAKEUP TOOLS
Back
MANICURE & PEDICURE
Back
ORGANIZERS
Back
FRAGRANCE
Back
Vitamin & Multivitamin
No Items



I am empty :(

Looks like you haven’t added anything to your cart yet

Subtotal
Rp 0
Checkout Start Shopping